5

до 3

преди 4 години

Само бих добавил и какво мислят в големите градове образованите хора за Путин (не водкаджиите в тайгата, за които само лосионът за вана и флагът са важни). Срам ги е докъде ги докара това злобно джудже. Никой добре платен интелектуалец не гласува за него. Неизгодните ги отстраняват. Свобода на словото в Русия няма никаква. Магазините наистина са уредели много- ходя ежегодно до Москва имаше период, в който нямаше базови продукти. Да не говорим за изпадналите градове. Диктатура и пълна мизерия.

4

вещ

преди 4 години

А Бойко до 2029г

3

Радосвет

преди 4 години

Жалко,а имаше пресказания,че тази година жужето ще баялдиса,и от сега съм приготвил кашон уиски да се насвяткам от радост,но не се знае,чакам този пркрасен момент,и ще черпя цялата маала

2

Анонимен

преди 4 години

Какво постигна Путин? Нулева икономика- огромна Русия е продала машини само за 20 милиарда евро, спрямо 4 милиарда за малка България. Смятайте. Русия има 1/3 от БВП само на щата Калифорния. Магазините- празни, в Казан се бият за парче месо достъпно от руските медии клипче. Инвеститорите избягаха от Русия. Руските умове отдавна работят за ЕС и САЩ. Само летящи 5-то поколение Москвич-и, от които не остана нито един, всички се разбиха и никой не иска да ги купи. Индия се отказа от руската техника.

1

Бау

преди 4 години

Имал е предшественици? Не мога да повярвам ...