45

Анонимен

преди 4 години

Гледах кадрите с Божков,човек разчитащ на агитката на Левски да му опази златното Яйце!

44

Лудко

преди 4 години

"Симеонов няма да отстъпи за хазарта: Полезно е за държавата!"Дайте ми дефиниция за "държава", моля!Вече се обърках кое точно е държавата :( тези 240 хрантутеници или българския народ?Тея съвсем откачиха. За какво се мислят???

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе лъжат, лично знам за трима, включително и колега...!

42

ХоХо

преди 4 години

Предложение - Лотариите, стават само държавни - билетчета да се продават само в ТОТО пунктовете, има ги във всеки град, даже и по селата.Приходи - пример 10 млн билетчета по 3 лв = 30 млн лева 50 % -фонд "Печалби" - но не като сега, уж печелиш 1 млн., но ще го получиш след 10 години, да изплащат печалбата веднага. Печалбите да са гарантирани от държавата.10 % - за издръжка на работещите в Лотарията, реклама, разпространение 20 % - за спорта 20 % - фонд за лечение на тежки заболявания

41

asd

преди 4 години

Жана Бегендорф, приятелка на Гологлавия Водещ, спечели 200 000 от лотарията...освен това, нима програмистчетата не могат да кажат кой билет печели

40

we

преди 4 години

Нашите голями бизнесмени да се насочат към производство, работни места, завладяване на пазари - все гледат към хазарта - това не е бизнес, това е равлекателно-ограбваща народа индустрия.

39

Време за мъже

преди 4 години

Сега да ги видим до колко са истински МЪЖЕ или са просто ДЖEHДЪPИ.Кое ще поставят над всичко - интереса на държавата или интереса на един олигарх.

38

Анонимен

преди 4 години

Защо не се разследват частната лотария с картончетата за измама защото спред рекламите им по тв всеки втори е милионер. Какви са тези хорица твърдящи,че са станали милонери ,как са карани да лъжат по тв?!

37

Опа

преди 4 години

За коя държава бе бай ундйо.Вие я ограбихте ,обезводнихте я ,отровихте народа,около Натовските лагери почнаха вируси цяла южна България пламва,както миналата година.Пак от там почна и запали България.МАХАЙТЕ СЕ!

36

Анонимен

преди 4 години

Масовия хазарт трябва да се забрани. Не може навсяккъде да има игрални зали,и да се търкат картончета. Държаата трябва да притежава лотария, и казина да има на определни места където да ходят хората,които са пристрастени към хазарта.

35

Счети

преди 4 години

"държавата няма да допусне ликвидирането на един отбор по финансови причини" Е що така ? С ЦСКА какво стана, че явно нещо аз не съм разбрал ? Дали пък не беше обявен в несъстоятелно, защото аз това разбирам под ликвидиран поради финаносви причини, но явно Валерката разбира друго нещо. "Масово съсписване на здравето" По мое мнение - цитарите и алкохолът го вършат това нещо, но не виждам законопроект за ограничаване, национализиране или нещо подобно.

34

Анонимен

преди 4 години

Боже, чета и не вярвам на ушите си.Някои хора поздравяват Валери Симеонов.Колко сте наивни, че този прави нещо за ВАШЕТО добро. Просто това е начин да се прилапат едни пари.Черепа може би е помислил, че е по-голям от ГОЛЕМИЯ мафиот и не е давал достатъчно лепта и сега искат да му покажат откъде изгрява слънцето.Ще го поизнудват за да увеличат процента и после всичко ще затихне. За КАКВОТО и да ви говорят - знайте че става въпрос за пари. Ако не е за пари е за МНОГО ПАРИ.

33

Анонимен

преди 4 години

Освен , че трябва да сложат край на хазарта , трябва да си потърсят парите които са укрили последните години.Валери има моята подкрепа.

32

За да има мир

преди 4 години

Хазартът трябва да се забрани глобално със закон.Могат да останат само тотото и държавната лотария, както преди 1989 г.Хазартни игри трябва да са разрешени само на 2-3 места в България - примерно на Слънчев Бряг и някъде около София.

31

е

преди 4 години

До язеА дано, ама смее ли някой...

30

Бах мааму

преди 4 години

Очаква се титатичен сблъсък между ПАРИТЕ и ВЛАСТТА.Силите са изравнени 50 на 50, но аз лично очаквам ББ да си подвие опашката и да даде заден по въпроса.

29

прав

преди 4 години

хазарта не носи приходи..носи приходи само за черепа

28

Анонимен

преди 4 години

Левски ако фалираха след всеки нов собственик който им докарвата, досега щяха да са умряли десетина пъти.Пак ще им намерят друг спонсор, да не се притесняват, но крайно време е тези стотици милиони да отиват в държавата, а не в една шепа дето си мислят, че големия им бизнес е търкане на билетчета.

27

Бай х

преди 4 години

Нисък стандарт затова върви лотарията. Хората са бедни....годподин премиер.

26

Анонимен

преди 4 години

До явеТо в един номер се нареждал на страната на стреляшите, секш ли се. Като нишо, ей сега да не четем, как Валерката починал