71

Анонимен

преди 4 години

Пишещите тук не са народа, това са платени *** на БСП, реално БСП не може да предложи по добро управление, но може да фалира държавата, това се е случвало вече няколко пъти.

70

До 70

преди 4 години

Нещо много си се заблудил.Не познавам някой,който да е гласувал за ГЕРБ.Избира си го страхливата администрация,ромския вот и помощта на Мишо Константинов.Изборите одавна са опорочени,ако не знаеш.

69

Анонимен до 69

преди 4 години

Аве колега какво изграждане ве некадърника Борисов срина България под нула бе ***. Комуниста Борисов ще бъде най презирания и мразен предател управлявал някога. Къде са водите на България, къде е чистия и въздух, къде е животновъдството, земеделието, икономиката, здравеопазването и образованието. Всичко е унищожено, изклано, замърсено и откраднато и това за 10 години.

68

Анонимен

преди 4 години

Урааа,появи се един заблуден герберски *** и като един Матросов се хвърли на амбразурата в защита на вожда.Браво,***,заработи си надницата.

67

Анонимен

преди 4 години

Не я е прочел цялата. Не го надценявайте. Пише с грешки в Египет, стана за смях пред целия свят пак, че дори родния си език не владее писмено и говоримо.

66

Шизофреници

преди 4 години

Интересно след като толкова много мразите Борисов и ГЕРБ защо продължавате да гласувате за тях? Последните 11 години нямат загуба на изборите с изключение на президентските където вкараха много неподходящ кандидат. Вероятно умишлено за да подхвърлят малко огризки на БСП и да възстановят илюзията че има някаква опозиция. Реално това не е загуба за тях а даже им помага.

65

Анонимен

преди 4 години

Червените партали тухла върху тухла не са сложили по време на техните управления, Бойко започна да изгражда България практически от нулата, ще ви питам когато довлечете БСП на власт как ще живеете и с колко лева в джоба.

64

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 4 години

След 10 години управлвние на Бойко БорисовБългария е- на последно място по доходи в Европа.--на последно място по раждаемост в Европа.-на ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В ЕВРОПА!!!УПРАВЛЯВА НИ СЪЩЕСТВО,ПРОЧЕЛО ЕДНА КНИГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Народът трябва да следва примера им - да не работи, да не плаща сметки, да протестира за правата си на въздух, вода, нирмални доходи няколко месеца и ще видим как ще клекнат тези ненужни депутати, министри, олигарси и синдикати, които грабят наготово.

62

Горски

преди 4 години

До МорскиКолкото е истина това, което си написал толкова да си здрав!

61

Анонимен

преди 4 години

ЕС е лицемерен съюз,който съдейства за унищожението на БГ. По всичко си личи,но сега с болука се набива вече наочи. От ЕС си карат болука тук,затварят си очите,че ни тровят,а после ни глобяват и бг народ,а не взелите парите за отравянето на въздуха връщат парите на запад. С всичко е такава схемата. Това си е измамна пирамида наречена ЕС.Ниесме все на загуба от членстовото. Само можем да пътваме към тях и аработим.Това е плюса.

60

Анонимен

преди 4 години

В нормална държава със истински закони този и шайката му щяха да бъдат съдени за държавна измяна и предателство, откраднатите милиарди конфискувани и строг доживотен затвор.

59

Анонимен

преди 4 години

Евала Бойко оправихме България сега да оправим и западните балкани....

58

АНТИ

преди 4 години

Не ставаме като нация !Племето е крадливо, предателско и много проклето !Да пази Господ ...

57

Морски

преди 4 години

България няма бъдеще с мафиот като Бойко Борисов.Борисов е мутра си,каджия лежал 8 месеца в чешкия затвор Панкрац.И този човек е начело на държавата.

56

Анонимен

преди 4 години

ЕС ще бъде със 100% по красив и умен, ако се махнеш от поста си и се отдадеш на охранителна дейност. Да пазиш Доган и Пеевски ще ти отива повече, вместо да мърсиш с присъствието си европейските форуми "умнико".

55

Анонимен

преди 4 години

Македонците непрекъснато му плюят в сурата,а той се прави,че дъжд го вали.Същото е и със сърбите.Кого и защо подкрепяш,бе?Макрон вече ги отряза,но нашия продължава да си каканиже едно и също.

54

лъжата ЕС

преди 4 години

Преди членството ни в еврейския съюз и НАТО, живях по-добре !

53

до 52

преди 4 години

Няма да отиде в Перник,защото там ще разбере какво е винкел.

52

Анонимен

преди 4 години

сега ще дадем вода на Перник от София, после на друг град ще дадем от София и така до тогава, докато минат изборите. После квот иска да става. То само герберастите гласуват.