14

Анонимен

преди 4 години

"тъпия консул иска ли да каже че всеки който е психо или насмъркан, пиян и прочие трябва да бъде убиван щото е неадекватен, това е работата на полицията да арестува във всяко състояние а не да убива."Е ти кво искаш... Убеждавали са го, говорили са му, та водно оръдие са ползвали, та сълзотворен газ... после не са му стреляли в главата, ами в крак.Какво повече да направят срещу един мaлоумен ***, който са го закърмили с омраза и са му обяснявали някакви измислици за робства, кланета и т.н.

13

Danny

преди 4 години

Големи специалисти по обезвреждане на въоръжени и надрусани и тук. Много ми е интересно, ако срещу вас излезе надрусан до козирката със сатър дали ще мислите как да го обезвредите без да го нараните или ще изпразните пълнителя в него от страх? Ако беше в Щатите нямаше час и нещо да го молят да се предаде. Просто един хедшот и щеше да е дотам.

12

Анонимен

преди 4 години

Няма да правиш циркове в страна която се бори с тероризъм!!!

11

Анонимен

преди 4 години

до 17 Кое няма нищо общо, бе? Ти от Марс ли падаш, че ако си под въздействието на наркотици се приттъпява болката и организмът ти не реагира така остро срещу нея?

10

Анонимен

преди 4 години

Смятайте..20 куршума са изстреляни по човек с нож в ръката. Ако имаше пък огнестрелно оръжие, щяха сигурно турчoлягитe да го обстрелват с РПГ-7.

9

Анонимен

преди 4 години

Това с иконите идва малко повече и не означава със сигурност, че е вярващ християнин. Ако беше така никога нямаше да изпадне в такава ситуация. Подчертват ни нещо, което е е истина.

8

до 5

преди 4 години

Да, всичко прилича на разстрел. По всякакъв начин са искали да не остане жив. След първия изстрел той повален, нямало е нужда после да го направят на решето със залпов огън. Не е имало нужда изобщо да се стреля-той е нямал оръжие. В българия полицаите учат какщ се задържа лице, с умения от ББП, без оръжие. Нима заптиетата в турция не учат ББП? Да ,лицето е било болно, за лечение, няма аргумент да бъде разстрелян с 20 патрона. Защо не еползвант стоп патрон-такъв патрон наранява,, но не убива.

7

Протодяконъ

преди 4 години

Бил е обсебен от Сатаната!

6

баба мара

преди 4 години

браво на полицията

5

Анонимен

преди 4 години

Не можеш да разстреляш човек, който даже няма до себе си заложник и който е само с един нож в ръката. Обаче съд за турските заптиета няма да има естесвено.

4

Анонимен

преди 4 години

Цъървуля диво не опитомно "бял цивилизован европеец"

3

xmmm

преди 4 години

консула нещо много наизуст си говори "по всяка вероятност", има ли психо долумент, правено ли е изследване за опиати, как си говори другаря консул. Има причина нашия да е така ядосан и в ресторанта много добре знаят с какво са го предизвикали, извикали са нарочно полиция а пък полицията хич не се е двоумила май а директно са стреляли.Консула да каже какво е станало в ресторанта, а не да ни хвърля в мъглата.

2

Анонимен

преди 4 години

Българската прокуратура образува ли досъдебно производство да разследва заптиетата. Очевидно е,че лицето е било болно-за лечение. Защо го разстрелват, а не го арестуват. Бил е с нож, не с огнестрелно оръжие,, няма аргувент да бъде разстрелян, а не арестуван, и после прецзенено дали да бъде настанен за лечение. Заптиетата са могли да стрелят със стоп патрони-те нараняват, но не убиват.

1

Анонимен

преди 4 години

Малко подробности....Полицията открива огън по него, той пада в локва кръв и пак се изправя. Изстреляни са 20 куршума срещу него. Тоя ми напомня на Ал Пачино в " "Белязания", където накрая на филма беше се насмъркал яко с кока и няколко куршума го пронизаха и той не ги усещаше именно заради опиата.до 1 Милен Бахчеванов си е баш българин, приятелю!