179

Миро:

преди 4 години

Бойко,махай се оттука,ТИ,си само за ***!Знаем,тиква си проклета!И отивай вече в ....

178

Анонимен

преди 4 години

София като беше в режим на водата се свърза каскадата с Искъра и въпроса се реши! Днес ГЕРБ искат да направят същото като едно време байпас с най близкото място

177

АнонимеН

преди 4 години

ЛЪЖЕЦА ИЗМАМНИК ИЗТОЧВАЧ ВЕЧЕ ПАДНА ОТ ВЛАСТ!!!ЗАЩО БСП ОЩЕ НЕ Е ВНЕСЪЛ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗА ВОДНАТА КРИЗА????????????ДПС ОБЯВИХА , ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ВОТА, ОТ ВОЛЯ ОБМИСЛЯТ И АТАКА АКО ПОДКРЕПИ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ОТИВА В ИСТОРИЯТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕДОВЪРШЕН МАНДАТ!

176

Анонимен

преди 4 години

Белмекен-Сестримо-Чаира навърши 35 годиниАко не беше БКП да го построи сега откъде щяха да вземат вода!?

175

Waffen SS

преди 4 години

Случващото се в Перник е поредната илюстрация на това,което беше казал,някойанти-неолибералист и анти-демократ,че това,което епостроено по време на социализма,по време на демокрацията няма да можеда бъде поддържано.И това е реалността.По време на социализма има възможност и желание да бъде построен язовира,водопроводите от него,изобщо цялата инфраструктура,сега при тази тотална и всеобхватна неолиберална и демократична разруха не могат да бъдат поддържани.Ще кажа само Уау-у

174

Гошо

преди 4 години

Защо упорито обвинявате Н.Димов за безводието на Перник? Та по водоснабдяването работи цял отдел експерти, отделно ВиК Перник е на терен. ВиК трябва да се отчитат на кметицата, тя - на обл. управителка Ирена Соколова. Какво са правили тримата в града? Ами тези хубавици експерти от МОСВ? Началничката на "Водната" дирекция на МОСВ? Ами историкът ресорен зам.мин.Кр.Живков? Тоя вече втори мандат подпира стола и нищо не върши, но лично премиерът го бута напред!

173

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.

172

АнонимеН

преди 4 години

169 ПИШЕ, ЧЕ *** БУЧИНО НЕ Е ВЪРЗАНО НА ВОДОПРОВОДА ОТ ЯЗОВИР ИСКЪР!!!МОЖЕ ЛИ ВОДОПРОВОДА НА *** БУЧИНО ДА ЗАХРАНИ ПЕРНИК И СЕЛАТА ОКОЛО НЕГО??МОЖЕ ЛИ ИНСТАЛАЦИЯТА ИЗОБЩО ДА СЕ ИЗГРАДИ, ЧЕ ДА ЗАХРАНИ ПЕРНИК?? ЩОТО *** БУЧИНО ПЪРВО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СВЪРЖЕ С ГОЛЯМО БУЧИНО А ОТ ТАМ СЪС ПЕРНИК АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА!!КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ОТНЕМЕ ТОВА ФИАСКО?МАНДАТА НА БОРИСОВ ПРИКЛЮЧВА ДОГОДИНА И НИЩО ЧУДНО ОБЯВЕНИЯ СРОК ДА Е ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ ТА КАТО СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ПАК ЛЪЖЕ НЕГО ВЕЧЕ ДА ГО НЯМА

171

Анонимен

преди 4 години

Нямяло да ощети София, каза хидроинженерката Данчето Фандъкова. Данче, една дума не ти вярвам. Преди изборите - щедри обещания, след изборите - ударихте с данъците!

170

Анонимен

преди 4 години

Не, на тия вода аз няма да давам. Като имащ глас в общинския съвет, ще гласувам против.

169

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за свобода ?!Свободно може нЕкой с купена книжка или пиян, да ви премаже на пешеходна пътека!Свободно нЕкой наркоман, може да ви утрепе на убицата.Свободно може нЕкой лекар, да ви прати на оня свят ....... и т.н.

168

Бай Х

преди 4 години

Поредната глупост на Гербаджиите

167

Анонимен

преди 4 години

Това можеше да го измътят преди три месеца. Искаме си Нено!

166

Трябва да свиквате

преди 4 години

50 л вода на ден e един двуминутен душ (20л), два пъти миене на ръце и лице (4л), еднократно пускане на водата в тоалетната (9л), едно миене на чинии (9л), два пъти миене на зъби (0,3 л), два пъти готвене (1.8 л), осем чаши вода (2л) и вода за домашните любимци (2л).Завещано от вожда и ГЕРБ.

165

Анонимен

преди 4 години

Кафене е равно на Кагебе

164

Анонимен

преди 4 години

Това бе целта на хидролозите от кафене.Да свържат водата на сф и пак и сега кой, кога, къде отвори крана, накъде изтече диря няма, ако може всичката вода в бг да е от един водоизточник.Такива са директивите на кафене за братските държави в предписания разкрити в Полша 1990 година.Нощо ново, добре незабравимо старо.

163

Миро:

преди 4 години

Бойко,ТИКВА си голямадруга като,ТЕБЕ,няма!!!Всеки знае и това,че си с гумена глава!

162

Анонимен

преди 4 години

До т.ъ.пана.рите който плюят без мисъл ,за 45 години управление на комунистите за добро или лошо се изгради мрежа от язовири и канализации дори по селата .Ако чакахте на 30 години демокрация с тез темпове щяхте да носите вода с кобилици и менци.То скоро може и така да стане.

161

Анонимен

преди 4 години

Тия от ПП ГЕРБ(ГРОБ) погребаха България!!!

160

анонимен

преди 4 години

ме-ме-ме, ме-ме туй ще е софе...у софето има многокуби литри топла вОда...ех, блазе имна софета-та...