24

Анонимен

преди 4 години

До INSIDERДобре че не си виждал или срещал кортежът му!

23

Анонимен

преди 4 години

Мен пък положението ме устройва и затова пак ще гласвуам за Тиквун. Я си представете Слави и игладнелите му сценаристи ако дойдат какво карадене ще падне. Сега поне има нещо и за нас. Не бива да сме максималисти и в този смисъл Баце е перфектен за нас.

22

Анонимен

преди 4 години

"Яз."Пчелина" пълен до горе, оставен без тръби, нарязани по нареждане на Г.Харизанов... За народа - суша... За ДПС - пари от ВЕЦ..." , Бушон медияhttps://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_92.html""Политологът" Харизанов като шеф на "Напоителни системи", с "устна заповед", нарязал тръбите за вода за "Стомана"-Перник..."https://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_16.htmlКъде е водата на България и кога ще спрете да я източвате и да отравяте реките?

21

АНТИ

преди 4 години

Настане вечер, месец изгрее,звезди в "Студена" в мътилката светят.Дивов да внимава, какво ще пропее,защото има закона ОМЕРТА.

20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАааа,моля ,моля,Ковачки не е искал да гори отпадъците,вижте кой го натиска да го прави и е истинския виновник,не карайте само на бушони!

19

Анонимен

преди 4 години

Ще мълчат къде ще ходят, този Ковачки на времето го съдиха за измама за 15 милиона лева и той се призна за виновен и го глобиха с символична сума а 15 милиона не трябва да се възстановяват остават си за него.С този човек дори съда не смее да се ***, дори и при доказано виновен.Той си доказан Цар , а с царете никой не се заяжда.

18

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

Същия сценарии с топлофиция София 28.06.2019 след 13 години съдебни лупинги съдът оправда Вальо Топлото за присвояване на 4,5 млн. лева от "Топлофикация" София ___________________________________________Не се чудете след години Нено Димов да последва и него същото.Пародия на държава , съд и закони. Много шум БЕЗ нищо.

17

Анонимен

преди 4 години

шефа му не е ли виновен и той?!? или само ще ги подменя като памперси министрите - който се оака го пращат консул в чужбина и на негово място друг?!? кога главния суджук ще понесе политическа отговорност?!?

16

Анонимен

преди 4 години

И ако бяха плащали по повече сега щеше да има вода? Това може да е странично обвинение, но не и пряка причина за безводието в европейски Перник в 21 век. Що ли ми се струва, че се чудят какво да измислят, за да хвърлят абсолютно цялата вина на Димов, вместо солидарно с него още някой опере пешкира.

15

Анонимен

преди 4 години

Теца в Перник е на Ковачки И според Биволъ, там се гори италиански боклyk-достатъчно е да се види мръсния въздух от последните дни за да се разбере че може и да е вярно!Никога смогът не е бил толкова гъст като последните две годиниКога ще питат подсъдимия министър и по този въпрос!? Всички мълчат като бити ********И разследващи и журналисти!

14

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 4 години

Що не питате бившия директор на ВИК ПЕРНИК, К. КАМЕНОВ--къде са парите за "ВОДНИЯ ЦИКЪЛ" и защо ВИК ПЕРНИК Е ВЪВ ФАЛИТ СЛЕД НЕГО??!!!

13

Анонимен

преди 4 години

тая схема с ниски цени за нашите хора сигурно е в цялата страна ...за съжаление само Перник проверяват

12

минувач

преди 4 години

Значи Перничани на практика със своите левчета са финансирали (стотинките на) Стомана! Не съм специалист - но предполагам хич не е трудно да се сметне колко вода отива за изкъпването на 100 000 човека и колко за производството на да речем 10 тона стомана?Дано подобни сметки не са извън умствените способности на Калинките в гербавата Прокуратура!

11

Анонимен

преди 4 години

Много много интересен за хората е въпросът защо завод "Стомана" не е захранен с вода за промишлени нужди от язовир "Пчелина". Къде са тръбите?

10

адвокат съм

преди 4 години

А бе той не е ли виждал цената на водата? Никой не видял цената, никой не видял празния язовир, виновни няма, всичко е предположения ..

9

Анонимен

преди 4 години

във Варна 3 .20лв без ремонти и ВИК Варна прави като Топлофикация .освен индивид.показание на апартамента плащам и преразпределение от общия водомер на входа.защо не връщат сумите после от тези които са се скрили и по-късно са им отчели водомерите.защото вземат 2 пъти плащане и от скрилите се и от тези дали отчета.как така ще плащам чуждо потребление.да ги дават на съдия изпълнител.да им продават апартаментите .те да не са етажна собственост.

8

Анонимен

преди 4 години

Глупости! Управляващите си измиват ръцете с този ***!В държавата Му се краде от всичко - вода, ток, горива, време, данъци... Всичко!Сега изведнъж се сетиха, че, видите ли, водата за "стомана" била само 13 ст., а де...Чиновниците ореваха света, че болничните се палщали от бюджета, че се спекулирало с тях, а накрая излезе, че 1/4 от болничните по празниците са за ... чиновници, на бюджетна издръжка! Ти да видиш!

7

Анонимен

преди 4 години

и аз искам да плащам вода по 13 ст. куб метър и ток по 5 ст. кв./ч в АЕЦ цената на произведения ток е 2/3 евроцента , вятърничавата енергия по 1 лв. и нагоре

6

Анонимен

преди 4 години

ок, като не е в неговата компетенция и не се определя от него, то тогава от КОЙ се определя?

5

стига бе

преди 4 години

Питейна вода за промишлени нужди, по цени като за наши хора!Гарантирано от герб!