33

анонимна

преди 4 години

До Лили - няма смисъл да се ядосвате - за кой ли път българинът показа какво представлява, какъв гений на гениите е с примитивното си средновековно мислене и показа къде ще сме в близките столетия - там, където насилниците са на почит, а всички други да се крият като лалугери по дупките си, на българинът свобода не му трябва, безмислено е да се коментира изобщо........

32

до 30 анонимна

преди 4 години

Това е положението. Нямаш работа насаме с непознат мъж. Ако имаш ум в главата, знаеш какво би могло да се случи, поемаш си риска. Ако искаш да споделяш, намери си приятелки, и си споделяй, с мъж, ако споделяш, той ще те слуша, но ще си мисли друго. Важи даже и за холандците, пардон, нидерландците. Българките сте наивни като бубо лечки повечето, случва се чужденец да ви подреди, както никой българин досега.

31

Анонимен

преди 4 години

Ние с един приятел се правехме на хомосексуални на едно парти и така свалихме една мацка, която беше пияна.

30

Анонимен

преди 4 години

Серийните отровители на въздуха кога ще заитересуват медиите,и компетентните органи?

29

Fallschirmspringer

преди 4 години

Лично аз смятам изнасилването за един отвратителен акт,който заслужава най-строго наказание.Когато бях млад,случвало се е в последният момент да бъда отблъснат,просто жената може да е размислила ,нещо да не и е харесало или разочаровало в мен.Ами тога просто се извиняваш и си отиваш,защото дълги години тренирах джудо и знаех каква тежки последици може да има едно физическо насилие.Понякога даже,си запазва човек и добрите отношения с жената,а се е случвало след време да се стигне до близост

28

лили

преди 4 години

До Митев - а ти какъв си, че ще кажеш кой да коментира? На баща ти ли е сайта? А по темата - трябва да сте наясно, че никой мъж и никоя жена няма право да се възползва по никакъв начин от другия и да извършва насилствени действия, ако ще да е най- голямата к.....а или най-пропадналия клошар на света!

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - ...сама жена посред нощите с полупознат мъж...Полупознат?! От изложеното е съвсем ясно, че мъжът е напълно непознат!

26

Анонимен

преди 4 години

хаха стига глупости бе кифло! Той и бил казал, че е гей и тя затова се съгласила да отиде в апартамента му, макар че го познава от няколко минути?! Напротив, точно тогава нямаше да иде, тъй като на всички е ясно какво е очаквала да се случи там... Малко ...к и то с чужденец може да е полезно от финансова гледна точка, нали тъй? Само че нещата не винаги са такива каквито изглеждат

25

.

преди 4 години

"Усмихнах му се и той ми се усмихна. След това тръгнахме заедно. Аз си мислех, че отиваме за гъби и само ще си говорим. Нищо, че беше през нощта. Мен мама ми е казвала, че през нощта мога да ходя за гъби с непознат холандец, нищо, че е гей..." На мен ми прилича малко на история, съшита с бели конци. А дали холандецът не е искал да плати, след като е получил някаква услуга?! Само разсъждавам на глас...

24

анонимна

преди 4 години

До Янко - точно както ние сме к.....ви и търсачки според коментиращите тук, така и вие сте про....сти кау......ни. И най-после разберете, че всякакво оправдаване на насилник е ненор....рмално, или пък мислещите така самите те не са много в ред! И как точно инстинктът за самосъхранение ще запази някоя от 100 кг "мъж", замисляте ли се? То нямаше да има никой убит досега /вкл. и мъже/, ако беше така!

23

Гост

преди 4 години

Госпожицата ни взима за мезе - казал и , че е гей , и тя тръгнала с него ??!

22

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво точно може да прави сама жена посред нощите с полупознат мъж. Бабите навремето учеха внучките си да не правят такива работи. А този хубостник с кеф си заслужава да го пребиеш с камъни.

21

Янко от Ябълково

преди 4 години

За съжаление животът не е екзистенциален роман на Сартр, в който жени и мъже водят насаме дълги философски разговори, в живота мъж и жена насаме е изходна ситуация за евентуални интимности. Мъжът невинаги може да направи преценката дали прекрачва границата, затова жените трябва да имат инстинкт за самосъхранение. Да не говорим пък за онези българки, дето : "Как искам да си намеря някой чужденец, и да си оправя положението, аман от тез български ти кви прости ка уни"

20

анонимна

преди 4 години

Повечето коментари наистина са невероятно т......пи. Н е знаете ли, че според проучванията най-важното за мъжете е външния вид на жените, тогава защо поголовно така ентусиазирано плюете? И оправдаването на насилника всякак е признак на липса на всякакъв разум. Ами заключете се в къщи, а тези като този да си ходят на воля, но имайте предвид, че ще ви разбият вратата и пак ще ви изнасилят или убият!

19

анонимна

преди 4 години

Четете ли, че имал дебело криминално досие, бе, какви наистина *** сте се събрали тук рано -рано? На българския некадърник и ограничен загу.....беняк разбира се, че жените му са виновни за каквото и се досетите!!!!!!!!!!

18

До 15

преди 4 години

Браво, най-точният коментар. Въпреки това сега ще се развихрят нападки жени срещу мъже. Недоверчива съм по природа и не разбирам как много от жените нямат елементарния инстинкт за самосъхранение и не проумяват, че в света, в който живеем сляпото доверие може да бъде и фатално. Имаш 3 деца, разделяш се с бащата и изведнъж оооо, чудо, намираш приятел още от вратата на заведението. А сбърканякът трябва доживотно в психиатрия.

17

анонимна

преди 4 години

Наистина сутринта тук са се събрали избрани неандерталци и изключително простовати, меко казано "хора".......

16

анонимна

преди 4 години

Невероятно колко *** коментират тука! Не се чудете защо сме такава държава - то няма и как да сме друга с такива елементарни хора! И един въпрос - а вие защо търсите само хубавици? Що не си вземете някое по-обикновено момиче? Точно вие търсите к.....ви и тем подобни, а тука грачите като олиг.......френи!?

15

Митев

преди 4 години

До анонимен Като си попска унука кому ... дириш тука?

14

анонимен

преди 4 години

Голяма част от тук коментиращи са неандерталци - видите ли, жените са виновни. А не прочетохте ли за досието му, или плещите каквото ви е удобно? Истината е, че действително има такива ***, също като нашия от Галиче. Просто не мога да повярвам как мога някои да разсъждават - сами си го търсели и тем подобни бисери. Като изнасилят ваша близка, друга песен ще пропеете......