111

ПроСоТо

преди 4 години

странното е,че УЖ много хора виждат КОРЕНА НА ЗЛОТО,а пък...нещо дремат...Реакция-никаква...."Цар Траян има магарешки уши"..Знаете ли тая притча за последното бръснарче,подстригващо царя и знаещо за магарешките му уши?Ако не знаете,ето:..Цар Траян имал магарешки уши..За да не стане за резил пред раята,той убивал всеки бръснар,който го подстригвал..Добре,ама останало едно бръснарче в царството..Като видяло ушите,то изпаднало в.."депресия"..ще продължа

110

Анонимен

преди 4 години

Защо Свинетка Павлова не е арестувана?

109

До 111

преди 4 години

Набеден? Не става дума за "един Перник" (супер обидно отношение), а за цялостен принос! За вноса на бо.уци сигурно всеки подпис струва пари! Изгарянето им го дишаме и плащаме със здравето си... И така, в ръцете на "набедения" са и въздуха, и водите, и отпадъците!

108

Анонимен

преди 4 години

Ткраднати са милони покрай Водния цикъл. Ся някоя дребна риба ще бъде хвърлена на тълпата с винкели...

107

Hahah

преди 4 години

Поредния консул

106

Анонимен

преди 4 години

Свойто име им казал, но седмица после мълчал...."Не човек, а желязо"- изсъскал агентът герберист!"Не, соросоист-атакист!"

105

Off

преди 4 години

Би било добре да си вземе повече сапунчета, да има за къпане, не за нещо друго.

104

Анонимен

преди 4 години

Тоз мушморок с вид на евангелистки пастор е поредния изгорял бушон на тикварската мафия!Позната история!Нищо няма да му направят!

103

Анонимен

преди 4 години

Карабас-Барабас пее: "Каалинка, калинка, калинка мая!"

102

Нено е набеден!

преди 4 години

Аз пък не мисля, че Нено е виновен. Бил е подведен от мpъcните комунисти по места, подавали са му изкривена информация и той се е предоверил. Нено не би рискувал кариерата и имиджа си заради един Перник. Спретнали са му активно мероприятие. Бойко трябва да защити най-интелигентния си министър, а Нено да мине в настъпление.

101

мак

преди 4 години

Споко, нено, 24 часа са един миг, ще те пуснат и ще се върнеш на поста (или ще ти намерят друг, по традиция). Нищо, че като министър отговаряш за действия и бездействия на подчинените ти, нали знаеш, опандизен властимащ няма.

100

ПроСоТо

преди 4 години

а началника му,който ЛИЧНО ОТГОВАРЯ за него,..ПАК "ВОДА НЕНАПИТА".......Но той/Началника му / си избра Гешеф...Значи,сичко е "точно".."Раз два три,раз два три,оп,воаля!"

99

Анонимен

преди 4 години

кьорфишеци

98

Анонимен

преди 4 години

Прах в очите. Този го искам пред мен и лично да му набия шамарите!

97

мижи да те лажем

преди 4 години

Временна залъгалка за обществото. След време ще го върнат като зам.-министър, каквато е установена порочната практика от 10 години насам. Куче влачи диря няма, а и мониторинг дори вече няма.

96

ники

преди 4 години

Нено е следващият посланик някъде.Или аташе...

95

хъша

преди 4 години

има ли някой тук по просветен от мен да спретне един списък с колко осъдени политици имаме у нас?сегашната правораздавателна(зависима) система не може един кмет да осъди а какво остава за нещо по нагорепълна пародия на законност и държава

94

Анонимен

преди 4 години

6 000 000 000 лева за стари тенекии, дето няма да видимБаце, уверявам те, че шансът да ги видиш тия изтребители е доста по-голям, отколкото да видиш осъдени виновните за източването на КТБ, където парите пак бяха горе-доле толкова :)

93

Мен

преди 4 години

Важното е да се вдигат данъци - тук 50, там 100. Кой го боли хурката за въздуха, еле па патладжанката фандъкова. ЕЕлектробусове ли?!? Я по добре да източим и Искър, поне купона да е пълен!

92

81402

преди 4 години

много смешна новина, благодаря