8

АнонимеН

преди 4 години

ИРАН МУ СЧУКА БАЗИТЕ А ТРЪМП ВИКА ИРАН МИ СЕ ПОДЧИНЯВА :D

7

Абе да ви питам:

преди 4 години

Да омотаеш Локи с червата на Нарфи лесна работа ли е бе мама ви? И кой да ви ... пак се намеси да го отморява. Мама му де.еб.а ей от простотията вашата си парите не от моя отличен опит. Ако не се бяхте намесили много ми затруднихте работата бе ей! И чантите ми ги няма да го догоня бе ей! А засрамете се бе ... Не се лови тая гад лесно! А като ми пречите ептен!

6

Ст@м@т

преди 4 години

Хубавото на държава като нашата е че нямаме икономика, и никой не може да ни налага санкции, например с нищо не зависим от краварите, освен със закупените самолети които не сме получили, най-много няма да ни дават части за тях :)

5

АнонимеН

преди 4 години

ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ ТРЪМП Е ЛЪЖЕЦ!!ИРАН ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ОТДАВНА НАПРАВИХА ТЕСТОВЕТЕ КОЙТО БЯХА ПОД ЗЕМЯТА!

4

Анонимен

преди 4 години

Тия хора преди няколко години постнаха в мрежата точните данни на втората си атомна бомба.-размери и тегло,дължина на тръбата скорост на стартиращият реакцията "куршум" собствената му тежест размери всичко с най-пълни подробности.По този начин спестиха на бъдещите желаещи да имат атомни бомби (но не водородни) хиляди часове тестване на различни дизайни.Официалните документи са в архива на американското министерство на отбраната и са няколко десетки страници.Чертежи ,диаграми всичко.Сега ревът.

3

Анонимен

преди 4 години

А защо ти Тръмп трябва да имаша други не.Ти да не си Господ Бог.

2

Анонимен

преди 4 години

Тея санкции може да си ги навре... Той на кой ли вече не ги е сложил...

1

Анонимен

преди 4 години

Заглавието кърти... както винаги.. :)