19

Анонимен

преди 4 години

В София последните 30 години строителството е безразборно. Дават се разрешения за максимално застрояване, заради далаверата и въобще не се предвиждат широки улици, тротоари и междублокови пространства. След като нещата станат катастрофални, започват да ни разправят как трябвало да бъдем дисциплинирани, за да решим въпроса с трафика.

18

баба мара

преди 4 години

ние това го знаем но управниците на българия не искат да го разберат защо се строимежду старите панелни блокове и то без подземни гаражи защо трябва толкова народ да идва в софия а други раиони да пустеят забранете незабавно дизеловите коли иколите по стари от 10 години в люлин не може вече да се диша

17

Анонимен

преди 4 години

ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАЛАГА НА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА, НА МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА! ТАМ Е НАДЕЖДАТА И БЪДЕЩЕТО!

16

Анонимен

преди 4 години

Щях да съм аз, ако давах разрешение за строеж. Е, не съм.

15

Анонимен

преди 4 години

В София не може да се диша, скоро и водата няма да достига, но всички чакат да стане най-лошото. Никакви мерки не се вземат.

14

Стар Софиянец

преди 4 години

Всичко,което казва тази Калинка, е истинноподобна лъжа. Хората в София са наполовина от това, което се твърди официално. Останалите са в чужбина, както е почти навсякъде в България. Трафикът е ужасен не защото колите да много, те даже са доста по-малко от колите в подобните на София градове по света. Ужасен е заради некадърната организация на движението и паркирането в София, особено при ГЕРБ.

13

ДО ВСИ4КИ СЕЛЯНИ

преди 4 години

РАЗБРАХТЕЛИ

12

Анонимен

преди 4 години

А сега при новото строителство защо оставят улички по които едвам се разминават два автомобила и застрояват така, че от прозореца да можеш да се протегнеш и да докоснеш стената на съседния блок. Това не влиза в графата "София е строена", става дума за строителството сега.

11

Драган

преди 4 години

Нещата в тая държава са толкова забатачени, че поне 2 поколения няма да се оправят ! Няма здравеопазване, никой нищо не го интересува !

10

Анонимен

преди 4 години

Кмете, вие сте виновни. Дадохте разрешение за строеж на всяко едно празно място. Ама, разбирам ви. Това е бйкономиката. Създадохте купища проблеми, които нямат решение и продължавате.

9

селтак

преди 4 години

Ама селянката ,как няма да отиде да си кара съкровището на градината ,която е на 200 метра с трактора ,който дъртият и дядо и е купил !

8

Анонимен

преди 4 години

Тогава за чий се презастроява?

7

За наденицата ли....

преди 4 години

И най-важното в изказването: ЩЕ РАЗШИРИМ Зелената зона.......демек ОЩЕ ЛАПАЧКА!

6

Анонимен

преди 4 години

КАТО Е ТАКА ЗАЩО ГО ПРЕЗАСТРОЯВАТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГУСИН ЗАМ КМЕТ

5

Анонимен

преди 4 години

До В ТИКВОЛАНДИЯОще не са ви платили за изборите ,обаче вие продължавате...

4

Анонимен

преди 4 години

Поредната неащкадърна Калинка на ГЕРБ. На крива ракета, космоса й пречи. В другите държави има много повече хора и коли в подобни на София градове, но не се оплакват, а си вършат работата. София е рядко населен град, а в толкова рядко населени градове по света нямат проблеми с инфраструктурата и трафика.

3

Барселона

преди 4 години

Ами вие направихте така че всички да отиват да работят в София.Струпахте всичко важно там,а сега плачете че е пренаселена.Отвсякъде ни заливате...София така...София онака...не може да се гледат само активите...има и негативи...

2

Ха,

преди 4 години

Добър ден!

1

В ТИКВОЛАНДИЯ

преди 4 години

всичко се обяснява с ланшния сняг