56

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен,дето имал мерак да кара "стоката" до Варна:-Защо така напиняш,драги,пазара в "столицата" да го не препълниха дилърите?

55

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Говори се, че на следващите избори - Перник ще бъде един от бастионите на ГЕРБ... - разбраха, че освен Бойко няма кой да им докара водата...

54

ТОНКАТА

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАСТРАНДЖА, ще ти припомня - ГЕРБ спечелиха навсякъде, където фалшифицираха изборните резултати.В Перник например знаеха, че са се oсрали и не искаха да имат свой кмет. Затова в Перник не фалшифицираха и изборите бяха спечелени от сегашния кмет.Така, душко ! Това е истината и нея вече я знае цял народ.

53

Анонимен

преди 4 години

Осигурил е комисионите и демонстрира дейност.Златни ще ни излезнат и пътища и всичко.Пpocтак рекетьор.

52

Тунката

преди 4 години

България-герп,внасяме и горим чужд ***,подаряваме на хамериканци злато и купуваме скъпи фърчила,авансово,източваме водата,увеличаваме толтакси,а от там- цената на стоките,защото те нямат крака....и т н

51

минувач

преди 4 години

Има Римски пътища на над 1000 години които още стоят! Има Бокови 'магистрали' които два месеца след рязане на лентата - са за ремонт!

50

Анонимен

преди 4 години

Ако доживея след 2022-ра тоест 3 годинки още, може и да ми се сбъдне мечтата да карам стока София- Варна не за 5 часа сега( през Тракия), а за 3 часа.

49

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Изсякоха ви горите, избиха ви прасетата, отровиха ви въздуха, спряха ви водата, изгониха ви децата ....Какво още трябва да ви направят ГЕРБ, за да скочите и да ги изгоните веднъж завинаги от властта ?!Бойко строял ...Строи ! Магистрали и газопроводи за мужди господари.След още 15-20 години няма да има българи да ги ползват. Така че те не се правят за нас българите, а за други ...

48

Анонимен

преди 4 години

Он ги реди, стига веке.

47

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Тонка, кажи моля те на дрОгарЕте... - колко града спечелиха ГЕРБ, че аз съм стар и не мога да ги запомня...

46

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.

45

Анонимен

преди 4 години

Ке се утепа като Силва Зурлева.

44

БАНко

преди 4 години

Селянино от Банкя , нито Перник за водата , нито Плевен за *** , нито България могат да ти простят малко.умията ти !

43

Анонимен

преди 4 години

България е пред 4та национална катастрофа режим на ток, вода и парно, банките ще почанта една по една да гърмят, здравната каса и пенсионния фонд ще изгърмят скоро, частните вече се разбра ,че са разграбени и тн и тн. Горко на България, но с овчия ни нрав си го заслужаваме!

42

Анонимен

преди 4 години

През Новата година Боко ке падне! Амин!

41

Пъцко Пъцков

преди 4 години

До Анонимен Открива ти се червения кирлив *** на теб руско ***

40

Анонимен

преди 4 години

Троловете сън не спат да пишат глупости и да бълват негативизъм. Ах колко се радвам как ги е яд!

39

Каменарче

преди 4 години

До ПроСоТо - няма проблем, интересно обаче защо тук думата за "сечиво, предназначено за удари върху даден обект с цел преместване или деформиране и наместване. Обичайните употреби са забиване на пирони, наместване на части и разрушаване на обекти" не се допуска?

38

Василев

преди 4 години

В България всеки ден се строи и модернизира, това е събудена страна от нищото, магистрали,заводи,газовопроводи,терминали,пречиствателни станции,метро,жилищни и бизнес сгради!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Джърмейн Алказар!ЦРУ!!!

37

Пиян - залян

преди 4 години

Тиквата -Борисов ....необратимата корупция от фирмите герберастки , които пълнят партийната каса за купуването на избори ! Строим най-скъпите магистрали в света Справка в нета !