312

Анонимен

преди 4 години

До 310Ти умнико с твоя полиран мозък дори идея си нямаш какво би следвало след това. Идва ли ще остане нещо от САЩ и модерния западен свят след такова нагло убийство.За разлика от теб, в САЩ все още има хора които имат поне малко мозък в клавите и затова подобна *** отска идея няма как да им дойде в главите.

311

Васил Левски

преди 4 години

Абе, нали Кравария отдавна донесе демокрацията в Ирак?Кюрдчето което дойде от Кравария защо не отиде в пра-родината си да се бори за демокрацията там, а точи баници тук?Рано или късно Кравария и ишиасните *** от Западнала Европа трябва да си платят за оакването и разрухата на България.

310

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 346Престани да гледаш само канал Россия 1 и ще разбереш, че плешиш само глупости спуснати от пропагандния отдел на Кремъл.

309

Анонимен

преди 4 години

Човекът се е борил срещу главорезите от ИДИЛ......................но бил много лош. защото бил иранец и шиит................следователно САЩ и Тръмп подрепят ислямистите и терористите от ИДИЛ!!!Добър вечер, селяни прости, и БГ-оръжейни босово продават оръжия на ИДИЛ............това казаха и руснаците!! Бог да пази България!!!

308

Анонимен

преди 4 години

До 337, ти какво се правиш на разбирач?Що не видиш дружките на САЩ - Алкайда, ИГИЛ, Бокохарам, саудитците... а преди години и човекоядецът, император на ЦАР.Хомяка от северна Корея не е симпатичен, но в сравнение с Бокаса е просто мило детенце.Шефката на ЦРУ е професинален мъчител, лично е изтезавала хора и ги е убивала в Ирак. Тези са с ръце до лактите в кръв и са загубили човешки облик, твоите дружки от САЩ.

307

И за децата е ясно

преди 4 години

Още много чалмиУшанки иКаскети ще летят във въздуха преди нашите приятели и съюзници американците да приключат с тезиОтрепки.

306

Анонимен

преди 4 години

До 330С Резолюция на ООН ли наглите американски грабители продължават да се разпореждат в Ирак! Заявиха официално, че ще оставят Ирак на мира и уж си заминаха от там, но влизат, излизат и си правят бази там без да питат никого. Сякаш са си у дома си. Хората по всякакъв начин им казаха, че са нежелани и да се махат, а те нахалстват. Това по кой закон е? Навъдили са военни бази повече от 1000 броя по целия свят. Що не си стои в страната и не си гледа краварника, а убиват хора по целия свят!

305

ао

преди 4 години

До аз- Тва кой ти го каза-*** ли?

304

Стефан

преди 4 години

До ИРАН,затвори протокаПич мисля си че си много ........, какви американци в Иран те гонят, ти въобще акъл имаш ли, или искаш да си из сереш умозаключенията мислейки че всички сме кухи *** като теб.

303

Рашка-педерашка

преди 4 години

Е съюзник на Иран/ аятоласите. Отвратеняци, Сър...

302

Ко търси

преди 4 години

Ирански генерал с армията си в Багдад?!За по-прозтите от вас това е столицата на Ирак. Нали според разбирачите Ирак е окупиран от САЩ?

301

Жоро

преди 4 години

До БГ 315 Недей да срамиш българското.Ти не си БГ,а СССР.Колкото и да си '***' само им виж дружките.Русия.Китай,Сев.Корея и Венецуела. Пишеш "уважаван в целия Близък Изток".Откого бе 'ушанко'?

300

ООН

преди 4 години

Който организира погроми на американското посолство го трепят. С резюлюция на ООН или без, това е положението. Другия път да мислят.

299

ИРАН,затвори протока

преди 4 години

веднага, като първа стъпка.И краварите вън от Иран.

298

айде молим ви се

преди 4 години

Изметете Тиквата от БГ, а не да ми лющите геополитика.Не в другата статия да плюете за водата, въздуха, трафика и др.

297

Заключени

преди 4 години

Все пак САЩ са ми по-симпатични от ислямизирания Иран, а вие разправяйте каквото щете.

296

Жоро

преди 4 години

До Сата НАТО Дишат временно,докато попаднат в полезрението на Трамп.

295

аз

преди 4 години

Тръмпа има нужда от нов военен конфликт

294

Отговор

преди 4 години

С Резолюция на ООН ли този ирански генерал е в Ирак! Що не си стои в страната и не си гледа корана!

293

Анонимен

преди 4 години

До Посрани краварчета 324 Това е по призив на САЩ.По всички официални ТВ канали.Да те светна нещо.Трамп няма да остави никой на този свят безнаказано да убие американец.