102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 109То на почти всички домашни К софтуера е пиратски, същото важи и за 80 % от фирмите, че даже и за основната част на държавната администрация.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Ако ти, като ИТ - гений знаеш как да инсталираш безплатно легален Уиндоус, светни ме. Иначе шано версии, естествено свързани след това с безброй проблеми и баба знае как.

100

Василев

преди 4 години

Сивият сектор поема всички течове във системите, а те са за милиарди!!!Или се научаваме да работим качествено и ефективно и изсветляваме сивия сектор, или само си приказваме празни приказки!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

99

запознат

преди 4 години

А ГЛАВНА ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА ЗАЩО РАБОТИ ИЗБОРНО? ДА ИНСПЕКТИРА ДИСКРИМИНАЦИЯТА ПО МЕЖДУ ЧАСТНИТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, КАТО ПОСЛЕДНИТЕ СА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ С ДОПЪЛНИТЕЛНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ЗА СТАЖ, КОЕТО И ДРУГИ БОНУСИ. ДОКАТО ЧАСТНИКА ТИ ПЛАЩА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА. С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.

98

Анонимен

преди 4 години

Дори и да направят данъците ни най-ниски в Европа отново ще има голяма част българи, които няма да плащат.

97

Василев

преди 4 години

Аз съм също за това всеки да е на светло и да има еднакви правила за всички, всеки ще постигне различни резултати!Аз се питам държавата какви резултати ще постигне ако овърпее сивия сектор и го изсветли, но не спре течовете във всички системи и сектори!Аз за това съм в сивия сектор, за да имам пари да плащам на пишман доктори по няколко пъти, на пишман бизнесмени които усвояват обществени поръчки, и след всеки ремонт и пак плащане за некачествени услуги!Животът не жесток селяни прости!ЦРУ!

96

Анонимен

преди 4 години

До андрешкоЕдно е някой да оправя от време на време някой комп а друго е да имаш сервиз и да инсталираш пиратски софтуер.

95

до 99

преди 4 години

Ами защото си *** и така си научен - да крадеш и да не плащаш данъци.

94

Анонимен

преди 4 години

. Моя шеф го предупреждават една седмица преди проверката. Бивш колега разказа на службите и на медии за изг'зиците, а го изкараха лъжец. Така че всичко е парлама. За рушвет.

93

Анонимен

преди 4 години

до 104,няколко нива под андрешко си ако не можеш да преинсталнеш един уиндоус, плаче ми се като видя толкова технологично изостанали индивиди. Обичаш ли Путин?!?

92

Радослав

преди 4 години

Ако искат да напълнят бюджета да пратят НАП в махалите да почнат проверки как "социално слаби", инвалиди с по 20 деца пак на социалка имат Q7, S класи и други возила за по 200 бона и къщи за по 500 бона!Първо да си закърпят зеещите пробойни в системите през които се източват милиарди, ако и тогава парите не стигат да тръгнат да гонят хората за по 100-200 лева!Бюджета ни е като Титаник след удара с айзберга, те тръгнали теча в тръбата на тоалетната да кърпят!Там ви е проблема, в 2 милиона мързела

91

андрешко

преди 4 години

99 % от всички пишещи тук сме с нелегален Уиндоус. Никой от нас, ако не може сам да го оправи, при проблеми с компа си вика някое познато "хакерче". Парички на ръка и всички са доволни. Хайде да не се правим на "правоверни" данъкоплатци !

90

Анонимен

преди 4 години

За герберастката Шайка изминалата 2019-та беше повече от успешна.Наксрадоха се здраво, а и успяха да оставят цял един 100-хиляден град без вода.И отново никой не е виновен, нито пък откраднатите милиони аз уж ремонта на язовира ще бъдат върнати някога.

89

Анонимен

преди 4 години

Е що така бе - нали средната заплата вече е 1800 лв, толкова ли няма българинът 200-300 лв та тегли бързи кредити ?

88

Анонимен

преди 4 години

Тай българина иска да прави бизнес ама във сивия сектор.

87

Анонимен

преди 4 години

имам малко пен..сче но сер* добре

86

IT-спец

преди 4 години

това че колкото по бедна е страната сивата икономика била по голяма НЕ е вярно, живея в Исландия и тук за 340 000 жители сивата икономика е над 1 милиярд долара или 9% от икономиката на страната, минималната работна е 2 000 евра, аз когато имам възможност да не плащам данъци не ги плащам, на редовен сервиз не съм ходил от 11 години....

85

Василев

преди 4 години

Някой бюрократ некадърник на държавна работа не си е свършил работата и бам народа трябва да плати ремонта за язовира в Перник, защото се източвал и правен недалновиден ремонт на язовирната стена, и така като се обърнете назад и видете за годината колко грешки на некадърни бюрократи са ощетили бюджета с милиарди, с повторни ремонти след ремонтите,с по два бай паса на здрави хора, с м.ангалските помощи и ви идва да хваните една гьостерица и да млатите по гербавите непробиваеми тикви!Дорисън!ЦРУ

84

Мъдър

преди 4 години

На Запад е добре, само в нашата държава е зла, на Запад е рай, рай, рай! Бягайте от България на Запад за да живеете добре!

83

Анонимен

преди 4 години

до Социалист,добре, ще гласувам за ***.