143

Анонимен

преди 4 години

Владимир Путин бе назначен за и.д. президент на Русия на 31 декември 1999 г. За пролетта на 2 000 г. бяха насрочени избори, на които той беше избран за президент при пряко гласуване от всички руски гласоподаватели. До днешния ден в длъжността президент на РФ Владимир Путин е точно 15 години и 7 месеца. Ако в периода 2008-2012 гг. този велик държавник управляваше Русия, той никога нямаше да допусне кръстоносния поход срещу Либия. Тогава си замълча и се сниши петоколонникът Дима Айфончо.

142

Ангел

преди 4 години

Путин е Наказанието което Елцин налага на Американците заради разпадането на Съветския Съюз. Напълно неконтролеруем от чужди свръхсили ,той е човека който нарушава Американската хегемония и прави Русия много по уважавана от цял свят държава ,като доказва твърдението,че да си уважаван и зачитане значи да се мразен и ненавиждан !

141

Анонимен

преди 4 години

Като си помисля и колко психоп-ати възхваляват Бойко Борисов.

140

Анонимен

преди 4 години

януари 2020 г. - Мужикът живее все така мизерно, без ток, без денги, без вода, без ВиК, без път и насока за развитие в живата. Храни се от едната вера в Дяда Вова и единствена разтуха ме е бутилката с алкохол менте. Така ще бъде и занапред...

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 177По цял ден под всяка новина за Путин и Русия. Прочетете си мненията и глупостите дето пишете и ще се уверите, че русофилите имате спешна нужда от лечение.

138

Анонимен

преди 4 години

do 176 И къде видя да възхвалявам когото и да било, бе, умрял шмиргел?

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Ти се лекувай. Ти си продажника дето възхвалява Путин. Всички русофили имате нужда от психиатър.

136

Баба Ванга

преди 4 години

Свето ке стане по добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в!

135

Истината

преди 4 години

Ето какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн

134

Анонимен

преди 4 години

Каракачанката подарена му от Тиквата че голяма станала ..като мечок.Сещам се как се изцепи Тиквата тогава като му го подаряваше на ръце в София...." Поне няма да бъде гладно".

133

до 165

преди 4 години

В Африка има държави с не малко ресури, но мизериата е огромна.

132

Истина

преди 4 години

До 10 Путин - Изключителен човек, голям държавник. Политик от световно ниво.

131

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!

130

Анонимен

преди 4 години

Путин е диктатор!

129

Анонимен

преди 4 години

до 159За Путин не съм съгласен с теб.За другото там за Тиквата съм съгласен.

128

Анонимен

преди 4 години

А той Дневалния ше му види сметката накрая на тоя диктатор!

127

10 бурни год.Тиква

преди 4 години

Путин е ясен. Изключителен човек, голям държавник. Политик от световно ниво.Дайте да видим нашия Бай ***. Той също не управлява малко.Вече над 10 години е министър-председател.Ако броим преди това кмет на София и Главен секретар на МВР, му се събират точно, колкото на Путин в политиката.20 години !Какво направи Путин за 20 години с Русия и какво направи Зеленчукът от Банкя с България ?Русия отново е световна сила.България е в дъното на всички позитивни класации и начело на всички лоши.

126

10 години за Тиквата

преди 4 години

И сме в гомната до шията

125

Честито!!!

преди 4 години

На многая лета, скъпи другарю Путин и още 20 години да управлявате, напук на всички външни и вътрешни врагове на славянските народи и на Русия!

124

Анонимен

преди 4 години

ВЪН ХАХОЛИТЕ КРАДЛИВИ ОТ БЪЛГАРИЯ. СЕГА КАК ЩЕ НИ КРАДЕТЕ ГАЗТА ОТ ЕРДОГАН