106

А не е така:))

преди 4 години

Пустите Клисурци станали Московци, а панагюрци донски казаци, канили са ги и още как и под игото може да прочетеш и не само. А Бойко за потока и аеца първо при Путин ходи да ги връща, препомни си българино тези проекти са за България заради тях са 8 хвърчила или си мислиш, че с тях ще сваляш някой:)))

105

До 120 и българина

преди 4 години

Споко ти вече си освободен, виж си националния празник и тоя с ника българин дето без 3 март и той друг ник щеше да има и не на кирилица, а тука щеше да пее мюизина и тока дето ползвате сега и той от руски реактори и газта итя руска и гебрев и той оръжеен търговец на руски оръжия, без Русия щеше да произведе квото има сега нищо българско производство, за агентите голям смях сигурно търсят чертежите на завода за 8 хвърчила, за скрипал Бойко ти каза още тогава, сега чакаме новия аец господа:))

104

Цар Освободител

преди 4 години

Грузия, Украйна и Сирия са много благодарни на Путин за "освобождението" си! Заради продажници като тоя, следващите освободени ще сме ние!

103

Българин

преди 4 години

Какъв си ти бе да благодариш на Путин от името на българския народ? За какво? За ежедневните руски хибридки? За отношението му като към васална държава? За скъпия газ? За укритите милиони долари данъци от Лукоил? За руските агенти и отравянето на Гербев? За стотиците милиони неустойки за Белене? За БГ олигарсите с руска поддръжка? За Доган? Продажби копейкаджии!

102

Анонимен

преди 4 години

некакъв тука руснак от тролейбусното депо в Петербург, пише разни глупости всевъзможни, товарисЧ за начало вземи понаучи малко български, щото гугъл транслейт хич го няма за преводи от рруски на български и много се издаваш, ще останеш без надник :)

101

До114

преди 4 години

Може и минус че да сложи, тя и Цецка като каза за Крим на диспута с Радев и утрепа социолозите, та се преброиха русофобите и го отнесе не само Цецка ами и баш демократите атлантиции и те изхвърчаха от парламента, та моля не пишете от името на народа тука:))

100

Анонимен

преди 4 години

доста цинично е някакъв комунист да подарява икона на някакъв кагебейшник

99

До атлантиците

преди 4 години

И по големи атлантиции от вас са го казали отдавна Винаги с Германия, никога против Русия. Къв Рейгън ква сила, дето им каза и Бойко на оня *** Плевлю и земеделието когато щяха да правят флотилия против Русия, тях ще качи на корабите ха, ха, ха или за 8 хвърчила кво ще сваляне с тях каза Бойко, нищо, наща военна доктрина е сухопътна, нато колкото пази Гърция толко и нас, всички християни ги е страх от Турция на балканите, с нато Македония учи албански вече:))

98

Анонимен

преди 4 години

кажи му путинопитек и не го обиждай повече

97

До 110

преди 4 години

За Италия не знам *** за България е факт, даже преди месеци имаше по бнт диспут на историци по история бг и го припомни ха, на някои не им харесва, но тва са фактите, то и 3 март не ти харесва сигурно, но и него не може да смените щото и 22 не става защото независимостта е платена от Русия, част от парите Сталин опрощава тогава, факти българино, провери ги :)))

96

Истината

преди 4 години

Ето какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн

95

Анонимен

преди 4 години

Психично лабилните толкова са се облъчили от русофилската пропаганда, че вече стават досадни и на самите руснаци.Лошо няма, де. Колкото по-заети са да се занимават с откровено лудите, толкова по-спокойно ще е за нас.

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105Щом се човстваш задължен заради дървосекачите в Коми *** плати дългът си.И за шести американски флот и за тях.Аз не чувствам никакви задължения към Русия имам благодарност,да но да ме принизяваш с животните защото не целувам краката на разни пияни крадци хайде моля те.Не съм им щял ни комунизмът ни Сталин ни Ленин ни напъните да превърнат колхозите в мегаполиси ни нищо.До колкото знам белогвардейците са освободили бг от турците.Абчервеноармейците са ги разстреляли.Накратко.

93

Анонимен

преди 4 години

До БКПДай пример! Егати интелигенцията! Принц Кирил, министрите, дето ни вкараха във ВСВ? Или джандарите, носели на кол човешки глави и убивали деца! А? И какво общо имат тук руснаците, мръхльо?

92

До103

преди 4 години

И на теб да уточня, на 9 септември червената армия влиза тук след като България вече е обявила война на Германия и 35000загиват българи бидейки се с немците до Берлин, благодарение на това България не е загубила земи, Гърция е искала границата ни да е до Стара планина, Сърбия всички западни райони и шопско. Сталин не дава и опрощава дълговете, сатрап е бил, но тва е истината, а цена загубилите винаги плащат, можеше да е още по голяма

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 102Глупави приказки на глупав човек! Точно обратното е, ама карай, Панчо!Тъъъпи, някой да е получавал такава концесия като ние в Коми? Или ти и за това не знаеш? Иле безумно евтините горива, които ние продавахме за долари на 6-ия американски флот? Сега му бил скъп газа! Да си дал пари за нещо, като немците?Да си чувал, че със Запада търгувахме яко и на това викахме "второ направление"? Да са ни пречили да търгуваме?Стига бунашки лъжи и омраза! Животът е минал покрай теб!

90

До 86

преди 4 години

В Израел 9 май е официален празник от 2018 година еврейските организации от холокоста се пребори ха чак през 2018, провери и ще видиш, тогава Нетаняху беше редом до Путин на парада, факт, който не се харесва на мнозина :))

89

БКП

преди 4 години

Русия избива интелигенцията на държавата ни за да може да контролира България - БРАТСКИ НАРОД ХАХАХА

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99Айде моля ви тия алкохолици под благодарност разбират да им работиш безплатно и да им даваш всичките си пари.Хайде стига с тия ромски тъпотии.Закво да сме им благодарни?Че 50-60 год бг предприятие ако направи нещо от Москва го забраняват.Например партньорства със фирми от белите хора.Поговори си с някой който е бил в производството ама не партиен секретар,милиционер или бкп апаратчик.

87

До до 95 от ЮАР

преди 4 години

сега му е времето..защото тези откачалки сега са се фокусирали на отмъщението