139

Карил

преди 4 години

Падна ли стелта, аха аха

138

Долу църквата

преди 4 години

Няма рождество Исус е едно черно геноцидно жиBoтно в земите на България.Той е проект на чифутският нов световен ред за изличаването на белите народи и всички църковни слуги работят по плана за почерняне на бялата цивилизация и превръщането и в приматичовекоподоBни аф0риканци наричани Mигри и мигранти.Долъ мръсната чифутска църква плюя и пикам в.у иконите им и негроидния Исус вашта семка безплодна безродна и умствено осакатена узурпиращите най светлите празници

137

ЗАДУНАЙСКИ РОБ

преди 4 години

ГАЛАКТИЧЕСКИТЕ ВОЕННИ СИЛИ НА ВАГИНИР ***,ВЕДНАГА ЩОМ ПОКРИЯТ ТАЙГИТЕ НА НАШАТА ГАЛАКТИКА ЩЕ ЗАПОЧНАТ НЕМЕДЛЕННО ПОКРИВАНЕ НА ТАЙГИТЕ И НА ОСТАНАЛИТЕ ГАЛАКТИКИКОИТО СА ПОД КОЛОНИАЛНОТО ГОСПОДСТВО НА ВАГИНИР ***.

136

Слав Караславов

преди 4 години

На ном. 145 приятна Коледа! Всичко е казано ...

135

Пилат Понтийски

преди 4 години

Няма да е лошо някой да прочете из разните медии какво е състоянието на Боинг. Те правят ли сега нещо или пляскат с ръце и празнуват Коледа?

134

САЩ има Ф22

преди 4 години

От петнадесет годиниТора рушко джилязо е крадено копие на Ф22Правете си сметката къде е САЩкъде е раша

133

26-04-1986

преди 4 години

Те и в Чернобил така навремето тестваха "на макс" един реактор...

132

Анонимен

преди 4 години

И не един F-35 падна. Голяма работа, разбира се че самолет, който е в разработка още повече изпитателен като тоя, а не на въоръжение не е 100% надежден.

131

Анонимен

преди 4 години

До 89 "само да напомня":Произведени са 10 прототипа, остават им 8.Казват, че са тествали модификации по двигателя, направени след изпитанията в Сирия. По принцип с изтребителите стават много аварии и инциденти при висок % загуби.Според Уики(не бг версията) от 4604 произведени Ф-16, 650 инцидента са довели до пълна загуба. Напр.инцидентите и авариите на САЩ са 508бр Израел-42бр, Турция- 34, Гърция- 19. И т.н. Това е един много висок %, но продължават да ги правят, а други пък гикупуват.

130

Един от Северозапада

преди 4 години

За сведение-най -модерните наши Ф16 летят и не падат, защото летят само във въображението ....Споко, не злорадствайте, както се казва-Рим не е построен за 1 ден, а да не мислите, че с прехвалените американски щайги не е имало аварии, докато са изпитвани?Все пак-браво на руснаците, те нещо правят, докато ние само купуваме и внасяме , като се започне от кибрит, чушки, домати, мляко и месо, та се стигне до оръжия, снети от въоръжение в собствените им страни-производители.

129

Хан Крум

преди 4 години

И какво сега - за 20 години успяха да съберат от скраба 3 /три/ самальота а сега единия скоропостижно си отиде. Добре поне, че човека е жив. След още 20 години ще си направят още един самальот. Много ги бива Рашките в техниката - особено ако има по малко от 3 движещи се части като ножици, самовари, сапьорски лопатки и т.нКакто се казва - що е то, тежко, чугунено и не рита? Отговор - лека руска машина за ритане.

128

Анонимен

преди 4 години

Благодаря за Коледния подарък, такива новини са радост за , още повече че и пилота не е загинал, но дано не свърши в Сибир

127

Кой

преди 4 години

Те американските самолети не падат. Само руските падали. Всъщност руснаците притежават оръжие което респектира краварите и останалата ***.

126

Анонимен

преди 4 години

J20 e Китаеца написа но е С ф35 ясно немогат да се мери по скоро Любопитно е сранението су 57 J...20 за сега е в Полза на Китаеца Най малкото не пада така често колкото руснака

125

Хан Крум

преди 4 години

Какво наистина се случва в Раша - Арматата се счупи на Черв. площад пред очите на Бащицата и два влекача не можаха да я извлекат. На супер джипа дръжката остана в ръцете на Бащицата, ракетата с атомен двигател избухна още при старта и изби половината интел. потенциял на Раша - жалко, че Бащицата не беще там, супер подводницата им не успя да изплува, Адм. Кузнецов се самозапалва през месец. Иначе са майстори на анимационните филмчета за могъщите си нови оръжия. Хубава работа ама руска. Ха, ха, ха

124

Анонимен

преди 4 години

Счупеното носи щастие. Особено на Рождество.

123

Анонимен

преди 4 години

СУ 57 не е китаец да запали тайгата. Споко, тоя път пожар няма да има.

122

Анонимен

преди 4 години

Че що да не го сравняват със Ф35 след тая Су57 вече има точно колкото него авио катастрофи е веерно няма и 20 броя издялани Докато Ф35 вече е към 400 бройки ама все пак Впрочем Китаеца J20 за сега се държи бая по добре от Су то ...

121

Анонимен

преди 4 години

Поне пилота е добре. Слава богу. Другото са ламарини. Ще ги съберат и пак ще направят самолет. Но човека, който да го управлява, това е най-ценното. Без подходящия човек всяко едно оръжие е куп желязо.

120

До Тони бой

преди 4 години

Тонка, ще се изненадате че всъщност съм може би по голям капиталист от вас, което не ми пречи за разлика от вас да не залагам на класови борби и социални политики а на силата на парите, но това вие Тонка трудно ще го проумеете, понеже най вероятно сте именно бивш комсомолец..:)) и тъй като ценя времето си слагам край на така приятно задочно заформилия се спор в който всъщност не исках да влизам - ю гат ит Тони бой:)))