31

Анонимен

преди 4 години

Народът е десен и иска десни мерки от дясната партия ГЕРБ.

30

Мевляна Руми

преди 4 години

Яжте банани

29

Анонимен

преди 4 години

Цените нагоре всяка година, месец и ден, а качество нулево!Къде са им новите водопреносни мрежи??? Милиарди кражби само.......А ако народът реши да не плаща?!

28

Анонимен

преди 4 години

Гласуват за десни партии, за партии на олигарси, за десни кватрални десници и либертарианци, а след това се оплакват и искат да протестират. Не са избрали правилната партия, за да протестират сега.

27

до анонимен

преди 4 години

Важното е, че ще имаме втора АЕЦ!----------------Не се и надявай!

26

Анонимен

преди 4 години

Ne narod a stado ovce beeeee

25

Анонимен

преди 4 години

Пуснете на Перник пазарна цена на водата. Да се спре с комунистическия воден режим. Герб е дясна партия и трябва да прилага десни пазарни мерки.Единствената дясна пазарна мярка за водата на Перник, е да се вдигне до равновесната цена, когато ще има вода в чешмата.

24

Анонимен

преди 4 години

във Франциа какво направиха за 4% поскъпване на горивате, у нас водата със 70-80% и ... нищо! Народ ***.

23

Gifa

преди 4 години

Преди няма и година вдигнаха цената на водата със същия оправдание - трябвало да инвестират в подобряване на мрежата и намаляване на загубите. И в годините назад това е бил причината да се вдига цената. Някъде имаше данни, че от 2000 г. увеличението е над 600% !!!!! И какво направиха за това време. Информация не се дава. С колко намалиха загубите например. А Фандъкова сега се сетила, че договора за концесията трябва да се прекрати.

22

Инкасатора

преди 4 години

Само мръшата на хранилка гласуват за Гроб!

21

Анонимен

преди 4 години

за овцете е така, вдигай ощееееееее, беееее беееее

20

Анонимен

преди 4 години

В Самоков до преди месец беше 1,62 с ДДС за кубик, сега я вдигат на 2,70 ,това колко процента са ? Без да ги смятам са към 70-80% при положение че ние във вода газим жадни ще ходим, а не си спомням от ВИК да са правили и грам инвестиция в нещо ново за последните 40-50 г при нас .

19

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че ще имаме втора АЕЦ!

18

Северозапад

преди 4 години

В моя град в дивия Северозапад от 2008 досега ВиК не са пипнали нищо! Но пък цената на кубик от 1.32 през 2008 вече е 3.14 лева. Без никой да може да даде реално обяснение ЗАЩО?

17

ПроСоТо

преди 4 години

хм!.."Комисия за енергиино и водно РЕГУЛИРАНЕ",а на практика,поне откакто съществува тая ИЗМИШЛЬОТИНА,всъщност ЛЕГАЛИЗИРА НЕПРЕКЪСНАТОТО УВЕЛИЧЕНИЕ на ценита!!!както на водата,така и на електриката....Та човек се пита:-Защо аджеба говорят за "регулиране" ,като всъщност САМО ПОВИШАВАТ цените?!Би трябвало да се нарича "Комисия за ПОВИШАВАНЕ цените на водата и електроенергията"!!..Тя това и прави откакто съществува.

16

Видими резултати....

преди 4 години

Ко стана?

15

Ф.С.В.

преди 4 години

Това са цени без ДДС- ами като сложим ДДС става 4 лв кубика !! Ние да не ЖИВЕЕМ В АФРИКА БРЕ?? ИЛИ В ИЗРАЕЛ?? БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ОТ ДЪРЖАВИТЕ С НАЙ МНОГО РЕСУРСИ НА ПИТЕЙНА И МИНЕРАЛНА ВОДА!! МНОГО ВЗЕХТЕ ДА КРАДЕТЕ ОТ ТОЗИ БЕДЕН НАРОД!

14

Край

преди 4 години

Избори на куково лято.Душмани.

13

Анонимен

преди 4 години

В Шумен сме богати копилита, а нищо че няма пречиствателна станция. То вместо за разпалки, по-добре в герп груп да отиват

12

мак

преди 4 години

Да ни са честити новите цени. Вожда пак ли ще се похвали с просперитет? Но да вдигнеш цената в Перник е обир посред бял ден. Факт, имат оправдание, че ще трябва да търсят вода или да строят или да ремонтират, но все пак да им повишиш цената е наглост.