188

Анонимен

преди 4 години

207, тебе кой те кани някъде, че и мнение даваш дали ще ходиш и какво мразиш? На вас турските *** репертоара ви е един и същ, мраза Русия, да живее турция.

187

Анонимен

преди 4 години

Американците трябва да ударят платформите за строеж на СП2 незабавно с торпилиране или въздушни удари само така ще бъдат спрени немските и руски парапитеци.

186

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И за какво да ги нападат като те си продават ресурсите за без пари. По евтино е да изкупиш цяла Русия отколкото да водиш война.

185

ПЛОВДИВ

преди 4 години

Да са живи и здрави братята руси.

184

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ми, като са толкова слаби руснаците що никой не смее да ги нападне ?!Толкова огромна територия, толкова природни богатства ... Нима никой не ги желае ?!Напротив !Те са отколешна цел на Запада, ама не му стиска да се опита да си ги вземе.Всъщност няколко пъти е опитвал в миналото и все злополучно.

183

Мразя Русия

преди 4 години

ЗЛАТО ДА МИ ДАВАТ, НЕ СТЪПВАМ ТАМ!ТЕ СА ПРОКОБАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!

182

ми прави са

преди 4 години

До ЕС форевърНие да не би да обичаме турците!?

181

Анонимен

преди 4 години

До 192Това верно :) то нали другаря Путин тръгна в началото да прави Принарвийска народна република в Естония навремето, по подобие на Приднестровксата, ама то самите руснаци там му показаха червен картон

180

Анонимен

преди 4 години

Оставете Русия и Америка,ами погледнете нас си,че сме пълна трагедия!

179

Анонимен

преди 4 години

Вият, вият от страх туско-либерастките пpocтитyтки.Музика за моите уши.

178

тубата

преди 4 години

До до 192Пуснете си в ютуба "How To Not Drive in Russia" и гледайте не катастрофите, а пътищата. По зле от това което е в момента Русия не може да бъде. Пълен леш са и пътища и инфраструктура и автомобилен парк и всичко. просто трагедия

177

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 195Бил съм в Сибир!И на Чукотка,и на Сахалин!Бедна ти е фантазията каква красота е!:)

176

Анонимен

преди 4 години

До Анонименс експреса от Москва до Петербург е около 6 - 6,30 часа, а със самолет е още по-малко, ама не е в това проблема, просто няма нормален път, строят там магостралата от 40-50 години, за последните 10 години итлагат дострояванетоо и сигурно 5 пъти, а трябваше поне за свтовното да я пуснат

175

до 192

преди 4 години

Значи си правим извода за Русия от състоянието на пътната мрежа в Ивангород (население 10 000). Че то на нас магистралата ни е цялата разбита, а пък отиди в някой град извън топ 3 и виш каква е инфраструктурата. То и в САЩ нямат магистрали, когато територията ти е толкова огромна няма нужда от магистрали защото трафика е по-малко, единствено околовръстните пътища трябва да са ти големи за да не стават задръствания.

174

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 188Разстоянието е 650 км!До сега експреса го взимаше за 4 ч и половина!Сега с новия е 3ч45мин!Лично на мен шосе не ми трябва!:))--То и да ти потрябва НЯМА. За това всички е експреса с допотопните дизелови машини ама най добре го хванете към Сибир.

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 183Искал си да кажеш нещо, но не си успял! Опитай пак! КАгда ще се пробваш отново?Имам чувството, че си изскочил от К (от ВиК)...

172

!?

преди 4 години

Проблема е,че ние не сме държава,а територия!Не са рекли,не са ни изхвърлили като кирливи котета от тука!И ние сами сме си виновни!

171

Анонимен

преди 4 години

До ДжулияПрес последните 2-3 години съм ходил в Русия няколко пъти, първия път влязох с кола през Естония, Нарва, просто като минеш пункта и изпадаш в цивилизационен шок, Ивангород, това е града който е в руската страна, много трудно може да се нарече град, прилича на нашето Филиповци и това е в европейската част на Русия, да не говоря за пътищата, дори и у нас второкласните пътища са в по-добро състояние, така че не ми говори за това подобие на дтржава, наречено русия

170

Анонимен

преди 4 години

Е, те американците и пуделите им са едни миролюбиви хора, които разръчкаха Близкоизточния кошер от оси с арабска пролет, търсеха ОМП в Ирак, измисляха си разни санкции на разни места, пращаха собствени джихадисти на чудовището, което сами създадоха, а сега питат кой ми ака в гащите и търсят теле под вола в Русия.Но, мъдрите хора са казали, че който сее ветрове, ще пожъне само бури.

169

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 188Разстоянието е 650 км!До сега експреса го взимаше за 4 ч и половина!Сега с новия е 3ч45мин!Лично на мен шосе не ми трябва!:))