93

До 98

преди 4 години

През началото на средновековието, английските аристократи са говорели на френски по между си. Франция е най-силният играч в западната Европа. После станаха либерали и всичко си *** мамата. Дори сега имат по-голяма и силна армия.

92

Анонимен

преди 4 години

До Висш енгелезинВсичко е в минало време. В наши дни англикската империя се превърнала в един толкова "малък остров от който никой не се интересува" - и това е вярно.Сега очаквам англичаните да целуват здраво задниците на Индия, Австралия, САЩ и Канада.САЩ може да са пичове, но англичаните са били винаги ще си останат ***! Спомнете си как англичаните се държаха мача на националния стадион - без никакво достойнство - без никаква чест!

91

Висш енгелезин

преди 4 години

До Анонимен 92Ха.....вземи се образовайАНГЛИЯ е шефътАдолф Хитлер е от низшата континентална бяла раса и дори самичък си признава че е толкова агресивен защото ГЕРМАНИЯ НЯМЯЛА НИКАКВИ КОЛОНИИАНГЛИЙСКИТЕ ПИРАТИ направиха на шизофреници НЕПОБЕДИМАТА ИСПАНСКА АРМАДА а после и НЕПОБЕДИМАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ НА СССРПърво се образовай за низщетата и недоразумението наречено континентална Европа и после пиши по форумите

90

Анонимен

преди 4 години

До Висш енгелезинКакви и.диотии говориш?! Ти бил ли си в Западна Германия, Франция, Италия през 80-те. Престанете с откровените лъжи. Има и официални данни за икономиките от 69-та насам. При първите официални данни Русия има 5-6 пъти по-нисък продукт на глава от западноевропейците през 84. А сега са на 70-то място, само 3 места пред България, и след Румъния. Лъжата и клеветата са грях, не забравяйте!

89

339

преди 4 години

Вместо да се мъчите,прочетете още веднъж изложението на А Доган.Там пише за едни 200 години.Аз бих отишъл още по назад-1200,ама кел файда.Всеки за себе си,Бог за всички.ЕС,мес ,това е.

88

Това е светът:

преди 4 години

До АнонименЕвропейският съюз е за деградирали регресивни пенсионери и роми които искат да живеят назадничево и да им дават пари без да има полза дори и от техния трудБъдещето на целият свят е такова че и Хасково сам самичко може да си произвежда велосипед марка Мерцедес,Фолсфаген или ПежоГермания и сие на автомобилостроенето са в предсмъртна агония с тенденция да въртиш пeдалите на колело Ролс РойсИзключение е висшата малка НИДЕРЛАНДИЯ...Филипс,Хаарп,туй онуй

87

Анонимен

преди 4 години

И да излезете от ЕС швейцарци нема да станете, а ще си останете същите *** - най-бедните извън ЕС.

86

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да видите какво би била България без ЕС, идете в Молдова или Беларус. Тези, които насъскват сънародниците си против ЕС в името на някакви измислени православни ценности са апологети на злото. Трябва да бъдат съдени за държавна измяна. Иначе как да квалифицираш нещо, което е явно против националния интерес.

85

Анонимен

преди 4 години

До Висш енгелезинНе само Англия,а и други държави и цяла Европа е била шеф на света,докато не идва психопата Хитлер на власт,жаден за кръв и лаком чужди територии и затрива Европа,заедно с нейната мощ и величие,след което Европа никога не е същата.С падането СССР дори отслабна още повече.

84

El Turko

преди 4 години

Те пък европейците имат една ценностна система, чак ти иде да припаднеш. Еднополови бракове или вечни ергени развеждащи кучета. Голяма част, които имат семейства пък отиват в клубове да правят мишмаш. Никой не познава съседите си и т.н

83

Анонимен

преди 4 години

До El TurkoЧовек далеч големи държави като Франция, Германия, Полша и Испания не могат да съществуват сами. Сами нямат достатъчно ресурси и ноу хау за да оцелеят през 21 в век. Единствено ЕС е достатъчно голям за да съществува самостоятелно и се самоподдържа със ресурси, хора икономика и единен пазар.

82

Висш енгелезин

преди 4 години

Континента Европа винаги е бил за нисшата непълноценна бяла расаЕнгелезите са го казали преди векове кой е шефът с думите:"Да се родиш англичанин е като да уцелиш джакпота от лотарията на Господ""На Ламанша падна мъгла и целия континент попадна в изолация"....и още много такива логични нещаСтар съм и помня че континентална Европа през 80-те на 20 век бе дори на по-ниско културноцивилизационно равнище от СССРГолямата разлика наистина тогава идваше от САЩ и Великобританияфакт

81

фатмака

преди 4 години

....В България и Румъния доверието е нараснало с пет процента и достига съответно 60 и 57 на сто......По скоро доверието е само пет процента!!!

80

Анонимен

преди 4 години

Няма да се впускам в подробности,но разберете,добро или лошо,ЕС е най-доброто засега,ако излезем от ЕС ще станем много по-зле и още по-бедни,бъдете сигурни в това!

79

Анонимен

преди 4 години

Каквото решат господарите това ще е. За вас остава само свободното словоизлияние в този форум.

78

до 84

преди 4 години

блатодаря, но ценностна система на Зелени, Вегани, Еднополови, Жендри, Евреи, Комунисти и т.н. не ми трябва това е Ценностната Система на Брюксел! Всяко Нация в Европа си има Хилядолетна Култура - нищо от Изброеното не е Европейска Ценност!! Подменя се Културата на Европа или както Комуниста Мао Дзедун, избил 100 000 000 китайци по време на Културната Революция или другото име за налагането на Тотална Евреййска Комунистическа Диктатура!!

77

Анонимен

преди 4 години

За да се чувстваш гражданин на Европа, трябва да споделяш същата или подобна ценностна система. Ако се вгледаме в ценностите, които изповядваме, го докарваме повече на някаква странна комбинация м/у турци и руснаци. И затова повечето не ставаме пълноценно за Европа, с изключения разбира се. Колкото по-млад се запознаеш с културата им, толкова по-лесно става. Дъртите са си катъри, и оправяне няма.

76

Анонимен

преди 4 години

Нито на ЕС вярвам, нито на НАТО...

75

БрекСит Завинаги

преди 4 години

Отбелязват Brexit с 12 удара на Биг БенТака ще отбележат края на 47-годишния брак47 Години Стигат! Брюкселският Комунизъм се Разпада!! Времето е Наше!!!

74

El Turko

преди 4 години

Българинът никога не е имал доверие в себе си,затова му е по- лесно да робува на някого.