58

До 67

преди 4 години

Турците и византийците не успяха да ни унищожат заради християнските ми ценности. Комунистите за 45г ги смазаха и си избърсаха дупетата с тях. Сега няма никакви семейни ценности, а няма ли семейство, няма и народ.

57

Разликата

преди 4 години

По времето на лошият социализъм въпреки липсата на банани населението на България нарастваше и достигна почти 9 милиона.А сега по времето на добрата демокрация въпреки наличето на банани населението на България намалява и скоро ще падне под 6 милиона.

56

Анонимен

преди 4 години

По време на най-мутренските времена от 2009 досега, населението на България продължи да намалява за сметка на българите, въпреки увеличението на броя на турците и най-вече на другите етноси. Преди това демографската катастрофа започна с режима на демократите след 1989 година.

55

122

преди 4 години

Да, броят и моето семейство /баща, майка, брат/, което вече от 15 години не е тук... Дълбоко ме е яд, че не емигрирах и аз, но никога не е късно... Нямало висококвалифицирани кадри-намират се още, балъци като мен, но скоро не.... Ромоляните ще бачкат, с по дарените дипломи за основно.

54

Анонимен

преди 4 години

Това, което турците не успяха да направят за пет века робство, демократите го направиха за няколко години - България загина.

53

Пешо

преди 4 години

По време на мутренските времена когато властваше бсп май бяхме още по-малко.

52

Анонимен

преди 4 години

Д-р Генерал Борисов разчиства територията от лошият човешки материал!

51

До 60

преди 4 години

Е, не половината, а 1/9 или 1/10 от българите живеят в България. Голяма част са в Македония, много българи има и в Сърбия, Румъния, Турция, Молдова, както и около 3-3,5 милиона избягали от България някъде по света през последните 30 години.

50

Анонимен

преди 4 години

и аз бях по млад в 2011г а сега съм постар на 8год. не гледайте миналото на мен ми настоящото.кога имаше преброяване на народа ни моят роден град пазарджик полупразен и съм сигурен че останалите градове са същите без да лъжете с ваще статии преди 8 год.колко струваше един кг.салам и месо а сега колко е.пишете разликата в инфлацията какво си мислете че по грамотните напуснаха бг останаха само тъпите в бг самоизлагане то бг е вече е свикнала да ви търпи.

49

така като гледам

преди 4 години

ако капитализмът удържи още 30 години може и да се свършим

48

Анонимен

преди 4 години

България като държава на българите загина през 2010 година, но някои още не го осъзнават.

47

Няма страшно

преди 4 години

1880г. Българите в целия свят са били около 2-3 милиона.А днес Българите в целия свят са към 14-15 милиона. Просто са разпръснати из различни държави. Само половината живеят в България.

46

Анонимен

преди 4 години

Статистикат НА властта може и 20 милиона да ни изкарат.

45

До 54

преди 4 години

Вероятно си млад и не знаеш как правят преборояването. Едно, че много често броят и хората извън България, а не трябва и второ вече няма етнос по произход, а само каквото каже човека. Примерно вчера е дошъл от Африка, но казва, че е българин, пишат го за българин, ако каже, че е турчин, пишат го за турчин и т.н.

44

поп груЙо.....

преди 4 години

.....Т а П А Н А Р И!!!!

43

Анонимен

преди 4 години

През 2030 година на територията на България ще има 800-900 хиляди българи, 1,1-1,2 милиона турци и около 1,5 милиона други етноси, т.е. общо около 4,5 милиона, което ще е доста повече от свега.

42

До 53

преди 4 години

Най-вероятно в България сме 25 милиона българи, 387 милиона индианци, 231 милиона турци и две магарета. В 2021 ще има преброяване.

41

Анонимен

преди 4 години

Едва ли в България сме останали повече от 3,5-4 милиона български гарждани. Останалите до 7 милиона са в чужбина. Най-вероятно към момента в България сме 1,5 милиона българи, 1 милион турци и над 1 милион други етноси (по произход). Не знам как някой си мислят, че тук сме 5 или 6 милиона, след като над 3 милиона избягаха от България.

40

Вяра

преди 4 години

Пълна лъжа Не статистика а Стакмистика

39

Анонимен

преди 4 години

4,5милиона не повече.Това е .докато пиша намаляхме с още 10