107

Анонимен

преди 4 години

че какво искате бе.един хляб 2 лв.месото 15лв искате апартамент без пари..идете в Германия там двустаен напудрен започва от 390 000 евро 30 000 нотар.такси.

106

Анонимен

преди 4 години

До селянин коминистПреди комунизма заселване хора в градовете от селата, противни на това, което ти твърдиш. Може, да е имало някой, за отмъщение, да с го забили н село, я защото бил "биржоа", я защото в 8ми клас, целунал приятелката на сегашния партиен и такива...--Всички с образование по селата са били заселвани на сила и са докарани от града в селото. И доктора и учителя и агронома в ТКЗС-то. И тогава и сега местните по селата са били само неуки и разни бачкатори по цехове и на полето.

105

Анонимен

преди 4 години

данъците са високи, но знаеш че са за обществото и че това общество се бори за себе си и идеалите си. Може само да се получим!---------Де бре, Лего!Как да се получим, с праз ли, с кромид ли или с чесън?

104

Социопат

преди 4 години

Абе снощи целия вход включиха климатиците и всичко завибрира в унисон

103

Анонимен

преди 4 години

До селянин коминистПреди комунизма заселване хора в градовете от селата, противни на това, което ти твърдиш. Може, да е имало някой, за отмъщение, да с го забили н село, я защото бил "биржоа", я защото в 8ми клас, целунал приятелката на сегашния партиен и такива...

102

Монополи

преди 4 години

Селянина е най-големия враг на капитализма,нито лихви плаща нито чипс и замразена пица яде,но ще го тръшнем с чума и изкупуване на земята,децата му ще плащат до гроб наем или ипотека в Софето или Филибето и ще ни работят за виртуални пари...

101

Анонимен

преди 4 години

До 99Натиска се, да живея там, където ми е работата, че не ми се оътув по 45-50 минути в едната посока всеки ден. Накрая е все е до, че работиш екстра седмица всеки месец...

100

селянина комунист

преди 4 години

До къде я докарахме, другари. С парите от къщата, двора и кравата на село не мога да си купя даже автомобил втора ръка. А тук на село е толкова хубаво, черни пътища, кал, овце, крави, кокошки,смрад, пияни селяци, роми за съседи и пак никой не купува. Няма вече комунизъм който да заселва насила хорица по селата и да ги прави селяци и това е то. Ще взема и аз да стана столичанин някой ден и да се откажа от комунизма и гласуването за БСП, като нормалните хора.

99

Иван

преди 4 години

До Мирослав Сега погледнах цените защото съм живял няколко месеца и примерно помня ,че цените в Парижките раьони 12,13,15... цените на апартамент на около и по малко от 10 години от 70 до 80 кв м с подземен гараж са от порядъка на около 300 000 евро,тоест ипотеката за 30 години е около 1000 евро на месец при 1,70 фиксирана лихва за 10 години и това е Париж Миро!:)

98

Анонимен

преди 4 години

Някои още чакат цените да станат по 10,000 за апартамент за да си купят.

97

Анонимен

преди 4 години

До 96И за разлика от България, половината ни БВП не е по-разни банки, а всеки датчани с малко повече пари е или съсобственик на бизнес, или е и вестирал в някоя от множеството компании и фондове, като и имаш общество, където има хем рбит и места, хем добри заплати, хем милииобери, хем безплатно здравеопазване, хем максимална пенсия от 18000 лева....И да, данъците са високи, но знаеш че са за обществото и че това общество се бори за себе си и идеалите си. Може само да се получим!

96

друго

преди 4 години

Строителството си е класика за мафиотски бранш за пране на пари.Мафиоти, от всички страни заповядайте в България, да си оперете парите, необезпокоявано, на ниска цена.

95

до Данков

преди 4 години

Съгласен съм. Просто тука има някакви индивиди дето много силни твърдения изказват и са смешни. Мръсният въздух е навсякъде, не само в София. Там, където има автомобили (особено дизел с нисък еко клас - демек навсякъде в БГ) въздухът си е мръсен. Купете си на места в покрайнините. Само пишман гражданите се натискат да живеят по центъра :)

94

Ъпсурд

преди 4 години

Е как като населението драстично намалява имотите поскъпват ?Чужденците ли ги изкупуват или разни фирми и после надуват и продават.Особенно в средните градове над 30% от жилищата са празни ,а цените продължават да растат.....

93

толерантен

преди 4 години

Основната причина е несигурността на банките, отрицателните лихви. И общата несигурност по света и у нас. По същата причина и златото върви нагоре. И земеделските земи.

92

Анонимен

преди 4 години

До Одензе майнаТака е ...Събираш и трупаш в банката от заплати и след 10 години имаш по-малко отколкото си вкарал в сметката си, а инфлацията си върви към 2% на година

91

Чиновник

преди 4 години

Балон с цените на имотите няма. Поне не и в София. Има много хора, чиито заплати са нарастнали значително през последните 4 години и тези хора си купуват имоти. Така че, ако има балон, той е с ниските заплати, а не с цените.

90

Анонимен

преди 4 години

До 91Това е на лихвата, не на главни ата. Идеята е, ако я закъсаш с плащанията, да няма такив атежки последици. Добри е, просто не е толкова добри, колкото го изкарваш. Иначе лихвата пада, като е обичайно между 1 и 2%.

89

Анонимен

преди 4 години

"Айде пак тея с тяхните балони, абе като имаше евтино вие не купувахте чакахте, сега още 10 години"Като бяха евтини имотите, бях на 17 години...

88

Одензе майна

преди 4 години

От тази година в Дания ипотечните кредити са с отрицателна лихва-0,1%теглиш 100 хиляди евро(в крони) и за 15 години връщаш 99 хиляди евро....