112

анти-грета

преди 4 години

Докога ще пишете за рази НСР марионетка?! Голям зор дават световната еко-мафия да "спасят природата от климата", а в същото време в някои градове като в Холандия например масово изсичат градските дървета за да не пречат на честотите на 5G. Е, за кво говорим?!?

111

man

преди 4 години

Глобално се затопляме и топлофикацията ще фалира. Ще гледаме маслини, лимони, портокали и фурми вместо ябълки - голяма работа.Ще е слънчево вместо облачно - супер

110

Тези Глупости

преди 4 години

До До 108 Земята Загиваги слушам от 1980 - 40 години вече ледници се топят и се затопляме глобално ....АМАН !!!питаите евреите какво правят с еко данъците дето ни ги дерат - спонсорират произведени в Китай слунчеви панели и електрокарите на евреина Мъск -ето за това го развяват това злобно ддебилче по света

109

До 108 Земята Загива

преди 4 години

Ами като загива земята изтъпосайте, някой учен да ни занимава а не ни прожектираме детски филмчета.

108

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа идва от там ,, че тя е публикувала снимката , когато е била в претъпкан влак и е нямала място. След това тя и цялата и свита са се преместили в първа класа, но това не било отразено в туитър и от там е цялата драма! В днешно време е най-важно да се види какво има в туитър! На всичко друго - ***?н*(а му!!! А, за природата - на кой му пука! Грета си направи екскурзията - сега е важно да се туитне! Тя каквото можа - направи! Взе си милионите от реклами! Може и да не ходи на училище.

107

Анонимен

преди 4 години

Ааааа, Грета с едни шоколадчета не можеш я преметна! Няма да им прости никога на дойчовците, че са я унижили да пътува така! Все пак това будно дете "спасява" земята!

106

Анонимен

преди 4 години

в първа класа на Дойче Бан има монитори на седалките.чисто е с килимчета на пода пред вратите.а тая къде беше седнала до чантите ...не знам .на земята в първа класа има чист мокет.не балатум.тая лъже.

105

До 108

преди 4 години

Грета е ВЕГАН, а не вегетарианец. Веганите не ядат и млечни продукти, а в 99 процента от шоколадите има мляко. "Хората" който я били видели са измислени, а новината е фалшива. При това измислена нескопосано.

104

Ххх

преди 4 години

Като знаят какъв е мрънкалник тая девойка нормално е от ЖП компанията да се държат много любезно с нея, понеже знаят, че после може да ги оплюе по социалните мрежи. А за снимката на пода на влака и с просто око се вижда, че е добре режисирана и подредена, а не е направена спонтанно.

103

Анонимен

преди 4 години

Комунисти! Безсрамие!

102

ЗЕМЯТА ЗАГИВА

преди 4 години

а вие гледате и обвинявате едно дете, че има будна съвест и душа за действие !

101

До105

преди 4 години

ДБ не лъже, а защо да е фалшива новина че ако тя е вегетарианка, защо да не вземе шоколадчето за някой от екипа й?

100

Анонимен

преди 4 години

Откъде толкова злоба в това малко телце е събрана! "Личността на годината" за едни 15 минути слава лъже и маже! Дрехите, смартфона , лодката, с която се вози, а дори и самият факт , че диша отделя СО2 -замърсява природата! Щеше да го знае, ако беше продължила да ходи на училище! "Личност на годината" - не и за мен! Поне да беше предложила план за спясяване на природата , а не само злобно съскане!

99

ПореднЛЪЖЛИВАнОВИна

преди 4 години

Според хора във влака, момичето било с баща си и екипът на Deutsche Bahn били изключително любезни с нея. Дори и давали шоколадчета на които пише leblingsgast (любим гост).-------------Как лъжат безсрамно. Грета е веган и никога няма да приеме ей така някакви си шоколадчета.

98

Анонимен

преди 4 години

Бихте ли ни спестявали ежедневните новини за Грета? Ето на - Коледа идва, има разни благотворителни инициативи, не ни занимавайте постоянно с това самоповярвало си дете.

97

Анонимен

преди 4 години

Голяма хаймана ей.

96

Чъки

преди 4 години

Лъже ми Грета е жадна за още внимание.

95

Анонимен

преди 4 години

Това дете е възпитавано от малко, че Всевишния му е наредил да управлява света и то силно си е повярвало, затова така гледа.

94

преди 4 години

Снимката на бедстващата Грета е направена професионално !

93

пенсионер

преди 4 години

естествено, че Крета лъже, погледнете я - такова противно и отблъскващо изражение, дори убиец в затвора няма!!