8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Аз пък разбрах че е приоритет АЕЦ БелеНЕ с платени само досега 1 200 000 000...а още колко милиарди тъкмят за гьола...?Също и трибуни за ЧАСТНИ стадиони, както и системата ВАР!

7

Анонимен

преди 4 години

Изглежда целта на властта е да има само частни клиники където се плащат хиляди левове за най-дребното нещо.На тях не им пука в правителствена болница всичко им е безплатно освен тва имат достатъчно пари.Ами обикновените хора?Нали те ще създадат държавата?

6

Анонимен

преди 4 години

Ало ,медиците ,вие не разбрахте ли - на нас НАТО ни е приоритет ,така каза премиера ,може да няма лекари и медицински сестри ,но ще има кораби и подводници втора употреба ,както и летящи тенекии за 2 милиарда лева!

5

Анонимен

преди 4 години

Съвсем скоро четох в една статия, че сме на първо място по доплащане в болниците.Първо да спрат рекета над пациентите които нямат избор и дават на ръка пари.

4

Читател

преди 4 години

Като знам как си гледат работата, и парите, които сега им дават, са им много!

3

Анонимен

преди 4 години

Нали здравеопазването им го прави Москов,оня,който вкара отровните ваксини за деца от Турция и който източи касата !Трябва да се питат и пациентите,които плащат,а не само тези,които получават!

2

Ей това искат!

преди 4 години

За последните 11 години България са я напуснали 4980 лекари, 11135 медицински сестри и нито един митничар!

1

Анонимен

преди 4 години

Тия крадат достатъчно от ЗК и точат и пари от пациентите си. Така че да си гледат работата.