26

Гошо - до ТТ

преди 4 години

Б.Б. нарочно "забрави" да се се захване веднага с изкопаване трасето на ПГ за БГ и оттам за Сърбия-Унгария с възможност за подаване на Австрия. Боце си е сикаджия и като такъв спазва правилото "Уважавай началниците и мачкай тези под теб". Той не можа да разбере, че САЩ са далеяе, а Русия и Турция са под носа му - съседи. ТТ, бъркаш: целта на Турски поток е да захрани с газ ЮИ Европа. Газ бързо се подава по тръби, а LNG трябва да пътува хиляди км и да се ревапоризира. Научи ги тези неща.

25

Анонимен

преди 4 години

На кой му пука за Русия та всеки ден има по 10 новини за тая държава от третия свят. Тука има точно 10 русофила дето само тролят и без това не четат толкова дълги новини. Мозъците са им толкова промити, че каквото и да се пише за Русия и колкото и целия свят да казва, че това е най корумпираната и изостанала държава, те си знаят тяхното. И то къде го знаят не е ясно, като 99,9% от тях никога не са били и никога няма да стъпят в Русия.

24

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоИзвестно ли ти е, Зозо, че наред със санкциите расте и стокооборота между САЩ и Русия?А когато навремето САЩ забраниха на западните фирми всякакви контакти с Русия, американски и английски компании изкупиха на ура пуснатите на борсовия пазар руски акции.Всъщност логично е. На тях никой не им е забранявал.

23

Sichtpunkt

преди 4 години

"Президентът се изказа напълно ясно и недвусмислено и аз нямам право да тълкувам думите муДори Макаров е с Бойко Борисов, но няма начин да се обърне против жужанка, защото ще яде късият пищоФ

22

Анонимен

преди 4 години

До ЧЕРНОБИЛ не ви стига ако имаш нещо на втория етаж щеше да знаеш , че фукушима е проект на тошиба а тя е собственик на уестинг хаус

21

TT

преди 4 години

България забавила...Тоя "капацитет" пропусна да спомене че след Сърбия тоя газопровод не отива никъде...Унгарците още не са започнали да го строят,вероятно няма и да започнат...Така че рашаните за пореден път ни го начукаха съвсем по братски...

20

Анонимен

преди 4 години

Махай се от България съде Борисов и цялата ти кохорта.

19

Анонимен до 18

преди 4 години

И аз съм на това мнение но същото да важи и за американските шпиони които са няколко хиляди в България.

18

Анонимен

преди 4 години

България да не дъщерна фирма на "Газпром" та тоя КГБ'ейчик ще ни държи сметка, как да си вършим работата !? Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

17

Анонимен

преди 4 години

Продадохме се на янките.Незнам дали ще е за добро или за лошо. Но ако се приеме закона за продажба *** земи на чужденци то това ще е последния пирон в ковчега на България.

16

Анонимен

преди 4 години

Незабавно вън руските шпиони от България !

15

ЧЕРНОБИЛ не ви стига

преди 4 години

Ясно бе какво се случва с Атомните централи , Даже ЯПОНЦИТЕ не можаха да се оправят и при тях гръмна фУКОШИМА.ГЕРМАНЦИТЕ не искат Атомни централи ,Та ние ли ще сме ПУШЕЧНО МЕСО на Европа да им произвеждаме евтината енергия и да я изнасяме.

14

анонимен

преди 4 години

До ЗозоТи сигурен ли си че ще има санкции от САЩ заради северен поток 2.Мислиш ли че на германците или на някой друг му пука за това.

13

Анонимен

преди 4 години

Макаров ,не ни заблуждавай.Ще ни отрежете от всичко.Ама ние имаме друг брат вече.Това е САЩ.

12

339

преди 4 години

Големият брат винаги прощава,ама и малкия да внимава малко повече.

11

Анонимен

преди 4 години

ЗА Най бедната държава ръководена от Внету ,никаква газ и ток.Твърдо гориво,като ромите.Гуми, *** и дърва.Другата алтернатива е Тръмп,ама той е много далече.

10

Анонимен до 9

преди 4 години

След 10 години я ни има като територия я не, както е тръгнало да ни затриват. ГЕРБ освен че ни държат в мизерия и ще ни направят бунището на Европа. Какъв газов поток какви 5 лева ние сме на финала пред закриване на над 1300 годишна история.

9

Журналята

преди 4 години

Спрете да подпитвате ! Володя ви каза : От 1 януари България е аут от газопровода от Украйна ! Благодарение на ЦК на ГЕРБ и лично на стопанинът му!

8

Анонимен

преди 4 години

Няма Южен,няма да има и Турски поток.Ще има потоци от суджуци.Студ ,глад и мизерия ,това ни чака.

7

Анонимен

преди 4 години

Егати мега-статията, можеше да е в пъти по-малка. Та за АЕЦ - БГ трябва да направи 1 или 2 реактора, евентуално да се ползват руските, ако е технически са ОК. В близките десетилетия се задава глад за ресурси, енергия, не се знае що ще да става и наличието на такава централа, без преувеличение, може да гарантира независимостта на всяка държава и зависимостта й от друга. Но!!! Системи, електроника, помпи, гориво (съхранение) и т.н. трябва да не са руски, иначе си оставаме техни крепостни.