304

Казуар

преди 4 години

Вижте какво родих като се напънахРуските мекерета искат България да не е член на НАТО и ЕС и в България да бъде направен преврат като опита в Черна гора и да бъде вкарана при евразийските диктатори. България се отърва от азиатщината и няма как да стане.Ама съм умен а!!!!

303

ПроСоТо

преди 4 години

ОСЪЗНАЙТЕ:..-ЗАЛЪГВАТ ви с разни ИЗРАЗИ от сорта на "самолетоносачи","контра адмирали","натовски мераци","посланици и правителствени светила".....Но така просто ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО ВИ от СОБСТВЕНОТО ВИ БИТИЕ!!!!!..За селянина от с. Банкя "БИЛ ПРИОРИТЕТ" нато!?!?!?!..А битието и стандарта на българина?.."Я си гледай работата!"..-ще отговори Пожарникаря..

302

ПроСоТо

преди 4 години

та ние нямаме нужда от "установяване на фактите",защото си знаем "кирливите ризи" отдавна,а от "На оружие,братя!".../фигуративно казано/...."Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"....Така и тук и сега..както навсякъде:..-Много "мъдри констатации" за ПАГУБНАТА ИГРА на шепа неграмотни СЛУГИ,но...НИКАКЪВ ПРИЗИВ ДА ПРОМЕНИМ ТОВА!!....те това е!.."Вбесен съм и няма повече да търпя!..Аз съм човешко същество,подяволите!!"...

301

Анонимен

преди 4 години

следващата стъпка в правилната посока към нато е да си купим самолетоносач

300

ПроСоТо

преди 4 години

тъй като вече написах мнението си свързано с тая статия мислех да си затрая,но..."Сърце юнашко не трае"....Та:-В момента гледам един клип в ютуб на предаването "Не се страхувай",в което проф. Иво Христов прави една много точна дисекция и на българското общество...ОПРЕДЕЛЕНО тоя мъж /А И НЕ САМО ТОЙ!/ е много умен!!..ОПРЕДЕЛЕНО!..Но на какво ми напомня изказването му?..-На доклада,който патоанатома прави при дисекцията на труп....Но ние имаме нужда НЕ от "точен анализ на фактите",а от

299

Казуар

преди 4 години

До МинзухарРуските мекерета искат България да не е член на НАТО и ЕС и в България да бъде направен преврат като опита в Черна гора и да бъде вкарана при евразийските диктатори. България се отърва от азиатщината и няма как да стане.

298

Анонимен

преди 4 години

За 286Абе и ти да водиш тези двамата чешита и да им търпиш простотиите през цялото време, ще се оцъклиш и още как.Гледай хората по улиците - повечето са оцъклени по същата причина.

297

Гаманов

преди 4 години

Тия знаят ли им автобиографиите,или им е все едно кои ще им *** задниците...

296

Айшето от Сливен

преди 4 години

Две шкембета....ако можи с повечко чесън в оцет....

295

До 322

преди 4 години

Качете си вожда (ако влезе в кабината) и повторете полета на Радев.Да видим какво ще стане с него на излизане.Ако вземете двуместен и поставите вътре и Каракачанов, изобщо няма как да излети.Тези двамата са като воденичен камък на шията на България.

294

Стойне от Чукурово

преди 4 години

Еври бари на магари...

293

Анонимен

преди 4 години

До До 311Стига лъжи бре!:)Радев никога не е "завършвал с отличие" военна академия в САЩ. Бил е "слушател" два месеца:)))А до колко е "доказан въздушен ас " е малко спорно след като припадна в Рафал-а за смях и подиграфки на франсетата:))

292

До 311

преди 4 години

Тъпчо, Радев е завършил военна академия в САЩ с отличие. При това е доказан въздушен ас. Ако има смисъл някой да ходи и да гледа и от това да се получи нещо полезно за България, това е точно той.А тези двата свински тумбака там са чист майтап, излагация и екскурзията им е *** PR за сметка на нашите данъци.А посланничката едва ли понася свинското, чудно как се е появила там с двата шопаря.

291

идиоти!

преди 4 години

До до 319Кай уби Стамболов, царя и Геарги Димитров - Тарбата? Кой ги отрови - московците! Султана е вилик! - той ни бранеше от московците, дето днес ге тачем!

290

Анонимен

преди 4 години

Тиква на самолетоносач?Каква гротеска!Но какъв връх за СИК достигат бившите му членове.Дизайна на вожда и на шкембе войводата наподобява този на дрона зад тях - еднакво са издути. Сигурно затова са ги довели, да им свалят копие от аеродинамичната форма за следващите дронове.

289

Анонимен

преди 4 години

На теб всичко друго ти е приоритет,освен оцеляването на нацията.

288

Иван

преди 4 години

аз нещо се обърках, мислех че е "турски поток".....

287

Анонимен

преди 4 години

До miНе знам дали С 400 са тествани на Ф-16 ама знам, че израелците си бомбят в Сирия като на учение. Хихи!

286

Анонимен

преди 4 години

Искате ли да се посмеете малко? Намерете в нета какво представлява един самолетоносач тип "Нимиц" и го сравнете с Кузя:)))))))))

285

mi

преди 4 години

Оставете тва .Ердоган щял да дупчи в черно море за газ . И в ,,международни води ,, в нашият участък хан Аспарух например. КВО ЩЕ ПРАВИ ТИКВА и наще натовци ??? ц 400 ги тестваха на ф16 вече .