143

Maris

преди 4 години

Погледнете картата на European Air Quality Index и вижте къде е мръсния въздух в Европа , там където са бедняците !

142

-

преди 4 години

От Боровец надолу всичко се грее на дърва традиционно.

141

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на локално парно на дравца чудесно идилия жега топло потя се

140

ИНОВАТИВНИ

преди 4 години

Фандъкова и нейния ментор Бойко са най-иновативните политици в ***. Разчертаха улиците и ги направиха на паркинги, колите едвам пъплят по оставените пътечки и работейки на место, пък някой други им бил виновен за лошия въздух. Да почват да го духат, та да се раздвижи и да се диша по-леко.

139

Анонимен

преди 4 години

Те си имат акциз отдавна

138

Анонимен

преди 4 години

А защо никой не уточнява, че всъщност горенето на дърва не замърсява толкова, колоот въглищата? И че горенето на дрехи, парцали, гуми и пластмаси, освен че замърсяват отделят и токсични/отровни газове? Ама щото пазим електоратО, нале?*** те може да си правят каквото искат, ние ще глобяваме хората хората...гну сни гер бераски парцали

137

ikar

преди 4 години

До manКато се сложи акциз за дървата и въглищата, няма да остане дърво в София, защото ще ги изсекан да се топлят.

136

бай мангау

преди 4 години

нема проблем , ще гориме гуми и пластмаса вместо дърва

135

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова защо направихте София 2 милиона и се готвите да я правите 3 милиона. Фандъкова защо направихте "парното" отопление над 100 лева за гигават.Фандъкова защо общинския съвет не планира, до къде да се разраства града.Фандъкова защо тук живеят 2 милиона човека, а данъци плащат 1 милион човека.Фандъкова защо данъците освен че са високи, са и непропорционално разпределени.Фандъкова Вие сте не компетентен човек за кмет. Но Ви избраха за кмет.Затова и въздуха ще е мръсен, но и Вие го дишате

134

До

преди 4 години

анонимника, дето му пречел руския газ: чудесно, дай личен пример и мини пръв през комина, преди другите отпадъци!!!

133

Кубалибре

преди 4 години

Сакън како, ние не горим дръве, от де пари за дърва *** како? Ония 50 лв дет ни ги даде за изборите свършиха и сега горим кот падне да му е топло на него.

132

Бай Пешо

преди 4 години

Хората се отопляват на дърва поради бедност. Кой ги направи бедни? БСП, ДПС и още 2-3 партии. Така че от тези партии да поемат разходите за екологичното отопление на половин София и 3/4 от България.

131

Диагноза

преди 4 години

Никакви призовавания не вършат работа , Фандъкова ! Работа ще свърши само измитането на всеки , който гори въглища или дърва !!! В столицата може да живее само човек , който е гражданин , грижи се за града си , съвестен е и полага усилия да разкрасява около себе си !!!!!!!!!!!!!!!!! Това е - не иска ? - бегай на село ! Нямаш работа в столицата ! Поставяш ултиматум - не изпълнява в срок от един месец - хайде багажа на каруцата и да те няма !!!! Само така ще се спасят столичани и столицата !!!

130

Azz

преди 4 години

При възможност - НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ!

129

Анонимен

преди 4 години

Друго си е на дръвца.

128

Анонимен

преди 4 години

А какво се гори в ТЕЦовете не е ясно, а *** докарани тук от Европа, не е ясно къде и как се горят?

127

тя

преди 4 години

Най-мръсната столица в Европа , а тая само се хвали !

126

С малко тен

преди 4 години

Е колко е тя зимата ве..., ще издържите.

125

13

преди 4 години

Фандъка пак се 0ср4. Това е комунистическо мислене. Вместо да им купи лазерни термометри, и да глобяват, тя говори, така си измива ръцете, поне за комунистите, после да кажат, все пак е направила нещо. Нищо не е направила. В общината работят минимум 30-40хил комуниста, могат 1000 да обикалят с дистанционни термометри и който му гори комина да го глобяват. При ГЕРБ и комунизма е така, като плащаш данък е социализъм! Когато трябва да получиш нещо е капитализъм, и ти какво направи за държавата си?!

124

Баш Софиянец

преди 4 години

Предлагам новия девиз на София да еЧист въздух, чисти помисли!