316

Професор

преди 4 години

До Анонимен 321Е ти значи и на приятелите си не трябва да вярваш, защото не са склонни да те издържат. Да ти дават пари, да си харчиш, да ти поддържат дома, да ти купят кола и т.н. Никакви приятели не са това, щом не са навити да те издържат и се налага да работиш, за да се издържаш. P.S. Научи се да пишеш грамотно. Крайно време е.

315

Анонимен

преди 4 години

Само да подхвърля на бедното и неразумно население на България,че в Германия пред която коленичи вашият ръководител и копира от там цени, не заплати субсидията е 0.78 ?, в Испания която не е до там силна икономически няма държавна субсидия за партиите...вие там в тази ко'чина първо не можете да правите правилен избор на политици,второ не се учите от грешките си,трето всеки който ви хване може лесно да ви промие мозъците за секунди...абе толкова ли сте богати,че да издържате партиите на комунисти

314

Гробокопач

преди 4 години

Аз дори предложих съвсем неслучайно, субсидията да скочи на 13 лв. за глас, любимото на ГЕРБ число. Просто съм убеден, че с това число реално ще спечеля аз, а не те;)))

313

Анонимен

преди 4 години

Това, какво е? Опит да дадат властта на Слави Трифонов ли? Защото така изглежда.

312

Анонимен

преди 4 години

Бегетата сме леко ***...

311

Анонимен

преди 4 години

До Професор 317Ядете народните пари и обвинявате народа, че е алчен.Скоро, професоре платен, много скоро няма да има от кого да крадете. Народът бяга от Бг, бяга от вашата алчност и ненаситност.Никой няма да остане да ви работи. Да видим кого ще крадете и кой ще ви плаща милиардите заеми, които теглихте.

310

Чиновник

преди 4 години

До до ЧИНОВНИКТи сериозно ли мислиш, че някой ще ти даде власт? Много сте смешни такива шушумиги като тебе, като започнете да декламирате какво сте щели да направите, ако вземете властта. Ами нищо няма да направите, защото за нищо не ставате.

309

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесорА ти си? Извън народа?Ако една партия не може да съществува без подкрепа от бюджета, то какво ми говори това, за самата партия? Че няма хора, който са готови да си дадат от своя джоб, за да подкрепят политическото си движение! Как може, да вярвам на такива? Та те самите си нямат вяра и са там само за паричките!

308

Обран от Ц-ни

преди 4 години

АНТИ-БЕЛИ ФАШУГИТова което си написал е само върхът на айсберга!Позволяват им да ни ограбват чрез схеми като телефонни измами, ремонти ...Мене ме обраха като се представиха за майстори на покриви Искаха ми малко пари после изведнъж налитат на бой и даи 3800 лв.Полицията ми каза защо им даваш ! Все едно можех да направя нещо.Прокуратурата ми каза - Те ти искат ти им даваш Няма престъпление.Сега някои милиционер ще каже, че съм неграмотенОбаче дреме ми на мене за Политици, прокурори ...

307

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха стадото овче пропадна още по-дълбоко в помийната яма ! Червеният и покорен Пожарникар рече - намаляме субсидията на 1 лев, под сянката БКП се изумява на тази глу'пост и нарежда на Нинова да предложи 8 лв.,но нали трябва да се имитира яростен дебат е наредено на другите червени "черковни мишки" да го създадат, а тъ'пият Пожарникар да си поправи глу'павата грешка родила тиквата му про'ста ! Как така си повярваха тези герберски овце, че комунист ще спре да краде от държавата ?

306

Анонимен

преди 4 години

Интересно, как ли ще реагира същия този нагъл и алчен народ, ако партиите се обединят около идеята за 0 лв. заплати за народа.Дано не ти се налага, да разбереш ...

305

Професор

преди 4 години

До Анонимен 312Напротив, наглостта и алчността на народа нямат граници. И освен алчни и нагли, сте злобни и завистливи.

304

Сашо

преди 4 години

До ПрофесорДа си политик и да служиш на народа трябва да е признание и себеотдаденост, а не работно място със заплата.По света в политиката влизат доказали се общественици и значими хора, отказват се от заплати,пътуват с градски транспорт или колело и нямат имунитет и привилегии.Те служат на народа, не той на тях!!!И друг въпрос - политиците не са ли част от народа???Или са някакви специални и богоизбрани?? И 0 лв заплата за хората = пак социализъм.Любимото Ви....нали БСП?

303

Анонимен

преди 4 години

доСъщото се отнася и за МВР което не лови престъпници а получава тлъсти заплати за да не прави нищо обаче всека вечер ни ги натрапват в новините как видите ли те най работели!

302

Анонимен

преди 4 години

До Професор 299Не народът е алчен и нагъл.Партиите са алчни и нагли.

301

Homer

преди 4 години

Гнус!!! Време е за ........

300

Анонимен

преди 4 години

Сития на гладния не вярва. Продължавайте да плюете БСП все едно в една порно сцена е виновна само жената или само мъжа а не и двамата защото ако единия не иска няма да има сцена ама на виновна е жената защото е такава една шавлива и го изкушава!

299

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 304Вдигат заплатите на МВР, защото те пазят управляващите и бизнеса.

298

Изнервен

преди 4 години

До 301. По - спокойно бе, пич, ще получиш инфаркт. С тази злоба по сайтовете нищо няма да промениш. Защото ти си никой.

297

Анонимен

преди 4 години

До Професор 299Заплашваш да спрете заплатите на работещите ли? Дотам ли стигнахте от ГЕРБ!Алоууу, гербер платен! Народът полага труд за тази раб. заплата. А БСП ще получава партийни субсидии, за да играе ролята на опозиция, която нищо не върши от 10 год. насам. БСП е един параван. И се плаща на БСП, за да играе тази роля.