202

Анонимен

преди 4 години

Вова, не ги ли научи Ганюфските номера бе? От 1878 все са същите. Втори път "покток" ли??? Я ги наритвай и не се занимавай с тях...

201

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ другият път мурзили смотани, пак питайте каква ни е ползата от НАТО! Може и в Украйна и в Грузия да попитате също.Темата е за газ, такси и икономика....Ако статията беше за война и анексии, да питаме.Знаеш ли приказката за Мирча Кришан и краставиците. Сигурно -не, навярно си роден наскоро...

200

Анонимен

преди 4 години

И другият път мурзили смотани, пак питайте каква ни е ползата от НАТО! Може и в Украйна и в Грузия да попитате също.

199

Слав Караславов

преди 4 години

"Според премиерът България ще стане газоразпр-център, което вече е съгласувано с ЕС и със САЩ". И със САЩ!!! Маккейн ако гледа отгоре ще ликува. Винаги със САЩ!!!

198

Анонимен

преди 4 години

Боко не много умен, ми се струва. От едно време. Колко ли е взел от украинците за това да погребе България?

197

Анонимен

преди 4 години

Интересно, какво има България да съгласува преноса на газ за Югоизточна Европа със САЩ? Защото според Тиkвун очевидно има. А някак си не сме забелязали да сме щат на САЩ (или задгранична територия като Пуерто Рико или Гуам), че да съгласуваме каквото и да било с тях. ЕС - да. Но очевидна е целта на руснаците да пуснат газ по новата тръба от началото на 2020, а Тик им говори за края на 2020...Колкото и да не е бизнесмен човек, трябва да му е ясно какво е година пропуснати ползи и загуба на пазар.

196

Анонимен

преди 4 години

Кремълското ченге показва за пореден път колко е жалко и безпомощно, когато няма как да използва армията си !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

195

Обективен

преди 4 години

До *** Народе !Ердоган откри миналата седмица връзката на Турски Поток с Гърция...От Солун/***/ до Ниш по Вардар са има -няма 450 км... Гърци и макета с радост ще хапнат едни такси за сметка на тарикатите български русофоби.

194

Анонимен

преди 4 години

Руски *** не разбрахте ли че турски поток ще мине през българия стига се напъвахте.Нали живеете по добре от руснаците какво ревете.Тея едвам до 66г изкарват тръгнали нас да мислят.

193

До 210

преди 4 години

Кво питаш червен *** , ти за 10 г. Неразбра ли защо е спрян южен поток.Питай пак след 10г. Може и да ти е казала корнеля.

192

Анонимен

преди 4 години

Trabva da se vnimava s iskasvaniata drugaru boiko tova 4e besche na rasgovori s tramp e dr rabota no posreschtaneto na prasnoto ketischte e fakt i besche mn grosno vidahme go po bg tv ne e propaganda fakt i kafeto s plasmasovite 4aschki i malki butilli min voda e fakt tova posle e koregirano dobre 4e sa se setili kogo posreschtar ot bg ne ot afrika mnogo bahte nerven drugaru boiko pri rusova v4era saschto???

191

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкое е станало? Южен поток, Белене, Бургас-Александруполи? ДГД дребнияНа това може да се радва само ограничен фоб!Иначе виж - СП2 току виж станал...

190

Анонимен

преди 4 години

До Анонименсега що има газ като не сме вързани бе каскет смачкан?Щото още не сме отвързани, бе, цилиндър лъскав!Утре и ти ще пискаш как няма производство и комунистите са вдигнали цените. И пак *** ще са ви виновни...

189

Анонимен

преди 4 години

Искаме ТП скоростно!Не се офлянквайте и не предавайте българските интереси,достатъчно изгодни за България проекти провалихте,чумата да ви тръшне,не проваляйте и последната надежда на България - турски поток !!!!!!!!!

188

1111

преди 4 години

България е една цаца в морето.За това каквото наредят господарите от върха това ще стане у бедна България.С две думи...силните заповядват,слабите изпълняват.

187

Анонимен

преди 4 години

До *** Народе !като не се вържете към Турски Поток ще останете без газ !!!сега що има газ като не сме вързани бе каскет смачкан?

186

Давай гас за Бургас

преди 4 години

Директно от кавкаските брегове на Черното море, давай тръбата в Бургаса Киро Мръквичка, ръпона де, да мапише рокитролъ "Давай гас за Бургас"

185

Анонимен

преди 4 години

До Гробокопачпроблема е че и без нас всичко ще стане не го ли разбрахте

184

Овчи Народе !

преди 4 години

това сте Българите !!!като не се вържете към Турски Поток ще останете без газ !!!Ердоган откри миналата седмица връзката на Турски Поток с Гърция - газта отива за Гърция, Сърбия и Италия, а за вас ще остане пак дуката !САЩ нямата газ да ви продадат, а Кувеит доставя газ само ако имате терминал - пак ще има режим на тока а парното пак ще ви го вдугнат с 30% - ето това ще стане !!!

183

Анонимен

преди 4 години

ама едно време платените много плямпаха пък тя каква стана аз ако съм на мястото на фобите ще замълча вижда се че приказките им целят единствено злоба и разпалване на ненавист ВСИЧКО СТАВА КАКТО ПУТИН ИСКА ако не ви е ясно светът е голям България не е незаменима