24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМалко ли бяха атентатите в Европа,малко ли убити има от криминални пришълци,които нямат нищо общо с европейската култура?!Малко ли бяха бежанците юрнали се от Африка и Азия на талази?Разбира се,че не искаме това да се повтаря!

23

Анонимен

преди 4 години

Новата опорка "бежански лагери и опашки". Аве другарите, не разбрахте ли, че качеството на опорките ви е уникално ниско, само някои от малцинствата биха се хванали, но те не четат новини, така че.......

22

Анонимен

преди 4 години

В момента не виждам нещо по-добро от Тръмп,хората харесват Бърни Сандърс,но той вече е на години и не може да управлява,в момента изобщо не виждам кой може да замести Тръмп.Не искаме бежански опашки и престъпници!

21

Анонимен

преди 4 години

до 27,какво си мислиш ѝ трябва на Америка? Революция като през 1917г. ли? Америка е първа икономика и щеше да си е първа без Тръмп, долара е световен хегемон, световен военен хегемон са. За какво точно говориш?

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Кой, Блумбърг? Нищо подобно, да изберат тая дърта сврака само защото е стар враг на Тръмп и е натрупал милиончета или по - скоро милиардчета? Че по какво се различават един от друг? Абсолютно по нищо. Не е нужно да се сменя хърба с щърба. Не това й трябва на Америка ако ме питате. Трябва й нещо абсолютно различно от това което се предлага в момента. Не знам още кое е то, не го виждам засега. Нека някой да се разтърси и да го намери по - скоро.

19

Анонимен

преди 4 години

Половината държави от западна Европа стават малцинство в собствената си държава, но това не ги тревожи,превърнаха собствените си държави в гето и се покачи престъпността,но това не ги интересува,защото обикновените хора са жертвите на престъпниците и терористите,тях ги интересуват печлбите,без значение дали държавите им пропадат и населението им изчезва,без значение дали убиват масово хора,за да са добре 1% от върхушката,тях това не ги засяга!Важното е да лапат 1% привелигировани!

18

Анонимен

преди 4 години

Вижте,не харесвам Тръмп като човек,толкова нагъл и пошъл но все пак той стана президент колкото и да не се харесва това на някои.И тези някои в по -голямата си част са тези чиито политически и икономически сметки се изкривиха с неговото избиране. Сега не говоря за човека Тръмп а за президента Тръмп а това са две различни неща.Той защитава определени интереси и ще трябва да ги защитава до момента в който това може да се промени.Всичко което се прави преди този момент е политически подривно .

17

Анонимен

преди 4 години

да го махат, разруши всички международни отношения, не спазва никакви договори, затова пък е голям приятел с ким чен ун. абсолютен клоун

16

Анонимен

преди 4 години

до 20,Майкъл Блумбърг е по-доброто. А изберат ли го Путин и други разни диктаторчета ще си развяват байрака...ама друг път.

15

Анонимен

преди 4 години

Демократите знаят,че обвиненията им издишат/400млн.$помощ,украинците получиха,а срещу синът на Байдън ,няма разследване/Цялата им шумотевица е за следващите избори Тръмп да бъде омаскарен и да не ги спечели!Поне до лятото ще разиграват театър с отстраняването на Тръмп!

14

Анонимен

преди 4 години

Какво да очакваме,ако падне Тръмп,унищожаване на нации и дълги бежански опашки,които ще подменят населението на европейските държави с полуграмотни пришълци, вършещи атентати в Европа?Унижение на белия стандартен човек,който не иска ***,а традиционни семейни ценности и патриотизъм?Имате ли нещо по-добро от Тръмп,което можете да предложите?

13

Анонимен

преди 4 години

Не. В крайна сметка една част от американците гласува за него, няма значение коя част. Вотът трябва да се уважава. Пък и в края на краищата това все пак не е Харви Уайнстайн а президент на САЩ. Трябва да го оставят да си изкара мандата. Изборите са единственият начин да бъде избиран президент. Другото прилича на саморазправа и не ми допада.

12

Fenasi Kerim

преди 4 години

Путин нещо много ядосан за турски поток. По всички турски медии тази вечер Bulgaristan та Bulgaristan....

11

Анонимен

преди 4 години

според русофилското общество-ДА!

10

Бау

преди 4 години

Мдам. Подкрепящите го са ясни... Глуповати, озлобени към всички различни от тях и най-вероятно страдащи по отминалото "хубаво" тошево време ...

9

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е добър човек,патриот и ми харесва!Нека остане.Меркелицата не го харесва,не са само демократите,няма да се учудя,ако са се наговорили зад гърба му с някои европейски лидери да го свалят. Не е престъпление да искаш разследване,в процес на разследване се разбира дали един човек е невинен или виновен.

8

Ludoto Lenche

преди 4 години

...zashto da zaslujava ?!?? Toi pravi Amerika velika otnovo ! Zashto ne pitate ..Zashto Hilari Kl. ne e oshte v drangolnika sled vsichkata korupcia ,I prestaplenia izvbarsheni ot neia I klana Klinktan ?!??!! Ili onzi jendar Obama ...toi sashto e zaslujil da e kolega po kilia na Hilari ...ama za nego nikoi ne pita ...ili onzi kre ten Baidan .razcepol se e ot korupcia I po garba ...ma neshto vsichki si traikat .Tramp im bil vinoven I tran v ochite ?!?? Ti da vidish ?!?? Onova go vno Mc Cain umria

7

Тръмп...

преди 4 години

...е единственият президент от новото време, който направи нещо добро за Щатите! А и покрай това и за останалия свят.

6

Empiree

преди 4 години

Основно ***, либерасти, цветнокожи *** и ислямисти не харесват Доналд Тръмп. Демократите са партията на точно тези хора. Напълно нормално е да не го харесват, но той не е направил нищо нередно.

5

Fenasi Kerim

преди 4 години

Не. Не заслужава. Той е демократично ИЗБРАН президент на САЩ хубав или лош.