61

БКП:Бойко FAKE COPY

преди 4 години

Не го вярвам туй нещо.

60

Анонимен2

преди 4 години

До АнонименИмате ли някаква представа какво правят хората във Вистеон Електроникс? А хрумвало ли ви е, че повечете софтуери на колите, произведени в Европа, са със софтуер, произведен именно от тях? Купете си колата от Германия, Франция, или където искате, но софтуера пак ще е разработен от българи, работещи тук в София.

59

Анонимен

преди 4 години

Клъстър, кокпит, 3Д, дизайни... дебелана поне да научи значението на тези чуждици на български, и на английски, че не се разбира нищо от статията. А ги е казал, най-вероятно, модерни, УМНИ думи са. Има си стил, ..просташки :) човекът.Та какво е 3Д клъстър и написан дизайн?

58

А бедните българи ?!

преди 4 години

Какво да правят бедните ?!Идва Зима, голЕми сметки за плащане ще има !

57

Анонимен

преди 4 години

В началото започнахме да шием седалки, табла, в последствие минахте на най-умното нещо, което може да се направи в един автомобил - електрониката, софтуера и хардуера.Най-умното нещо е да замълчите г-н Борисов.

56

Анонимен

преди 4 години

Вярно,че бай Тошо беше пр0ст,необразован и неграмотен но си го осъзнаваше и приемаше с насмешка,имаше и вродена селска хитрост а Боката уж има толкова титли,звания и квалификации..учил даже за пожарникар но изобщо не осъзнава тъпотата си!

55

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще имаме и заводи за автомобили. Борисов заслужава да преименуваме София на Бойкоград.

54

Анонимен

преди 4 години

Ееееееее ......, навремето бай-Тошо на откриването на завод за полупроводници, обещаваше догодина да построи завод за цели проводници............Че и сега, на откриването на завод за полу-коли (части за коли), задогодина ни обещават завод за цели коли.

53

Анонимен

преди 4 години

До всички ИТ работодатели: Бойко Борисов каза преди време, че добрите ИТ специлаисти взимат 10000 лева заплата, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УДАРЕНИ!

52

Анонимен

преди 4 години

E, щом вече произвеждаме "най-умното нещо" за чий ни е завода на Фолксваген?Ми няма да се връщаме назад, я...;)Само напред, Тиква - сега, "като дойде Тръмп"( кога бе?!), да му подшушнеш да произвеждаме "най-умното нещо" и на ефките;) Ако се опъва нещо, прати му "Оная със зеленото", дето питал за нея - или ще кандиса на часа, или му я харизваш на моравата да му плаши кучето!;)

51

Анонимен

преди 4 години

И какво точно направи ГЕРП за това ? Образованието в университетите ни свързано с ИТ е под всякаква критика. Програмистите ни са самоуки, или са специализирали в чужбина. Договорите са за малко специализирано производство, предимно с чужди капитали. Тука е територията само.

50

Анонимен

преди 4 години

Като дойде Бойко садихме картофи, а сега пишем софтуер голям е Борисов.

49

Анонимен

преди 4 години

Артилерийската подготовка за изборите започна...с тиквени кьорфишеци!..Плъх та дрънка е тоя тип!..Само мишкува...поне да беше глухоням, да ми спести половината от уродливия си образ..Трая го докато го гледам, ама като си отвори устата ти иде да му забиеш една царевица в кухината...Егати лицемерния и еднообразен тип!...Той нагазил в *** до колене, гази и вика вижте в каква бистра вода съм!

48

Анонимен

преди 4 години

А дали ще се намери кой да работи в тези заводи? Образованието ни е все по-лошо с всяка година. Завършилите в чужбина няма да се върнат да работят тук!

47

Informatics

преди 4 години

Не разбирам какъв им е проблемът на мишките които плюят по статията? Освен може би техният комплекс за малоценност.Ако наистина се чувствате българи гордейте се в България се правят технологични продукти, които се предлагат на световния пазар. Или по вашата логика трябва можем да правим само чугунени изделия, които да могат да се пласират единствено на пазарите в Русия и Африка?

46

леле мале

преди 4 години

Дизайн значи рисунка ,чертеж и не се ПИШЕ ,а проектира ,рисува и пр.

45

Код : Готово

преди 4 години

Бе тоя преди няколко години нали прати ИТ специалистите да садят картофи и да гледат агнета, че много търсене имало! Ай сега пък да вика овчарите и земеделците да помагат на ИТ бизнеса. Ясно, какво толкова - само врътка и готово.

44

Анонимен

преди 4 години

Baтенките си искат кремиковци!!!

43

Анонимен

преди 4 години

... А ДОГОДИНА ЗА ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ ...Бойко Живков, пардон Тодор Борисов, вече се обърках, толкова си приличат

42

Анонимен

преди 4 години

Университетите щели да разкриват ... паралелки!?!Господи, слез и си прибери вересиите ...