25

Радослав

преди 4 години

Абе в ГРОБ няма ли нови кадри? Нали уж ГРОБ много ги обича електората? Толкова ли няма някое ново лице, а все някакви изкарани от нафталина комунопитекски изкопаеми се мятат напред и назад? Толкова ли няма 1 нов кадър, някои да се опита да прокара нещо ново, а не да подмятаме едни антики от стол на стол докато не изгният? Разбойко си подмята все едни и същи некадърници и ги върти като игра на бутилка и се чуди защо все се дънят! Няма как да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат!

24

АЗ

преди 4 години

Биологично оръжие на това ,което е останало .Ха честито...

23

Пижо

преди 4 години

То е ясно защо е тази спешна рокада. Идва януари, трябва да се прилага Стратегията за деецата, трябва да се взема Кръвния данък! Някой трябва да организира отнемането на пищящи деца от родителите!

22

Напомням

преди 4 години

Върлите поддръжници на джeндъpизма също се смятат за социалисти!

21

Sichtpunkt

преди 4 години

Тя отговори и на нападки от опозицията, че прокарва *** идеологията. Полът се определя биологично - против съм насилието срещу жени и деца и СЪМ ЗА ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО между мъж и жена, подчерта новият министър.ТОЧКА!

20

Един добър избор

преди 4 години

впечатляващо едри бицепси и широки мъжки плещи има това ЕГНе.Тази лелко-мъжка такива кютеци ще заформи в социялното, че ММА ще се пренесът да тренират у насТова е един прекрасен избор. Тяой ще се справи със всички които са пипат по онез деликатно места и се хилят разхлабено и цинично на всяко нейгово решение за зачистване на непочистеното

19

ivailo

преди 4 години

Излъчването и е типично феминистко-джендъриско.

18

ми неко щом мое

преди 4 години

с теа гуеми ушлета , дет мязат на дръжки ония със шарениуо ще умрът от завист кът си представят къ стискат и яхат на зурюкна прашка аналашка

17

Анонимен

преди 4 години

Сачева ще стане мъж пераз след Промяната

16

ади са в соцаналното

преди 4 години

само дето не е ясна дал е петеразка или е резбийка, когато излезе от традиционното семействоПо хемеRоидите им ще ги познаетеПрилича на умна а всъшност е дебела

15

Яна

преди 4 години

Нищо ново под слънцето. Поредната калинка.

14

Анонимен

преди 4 години

Сачева лично ще си смени пола, за да докаже на европатриотите, че не е страшно.От утре вече му казвайте министър господин Сачев, а процедурата ще се забави малко.

13

Калинка моя

преди 4 години

Деница Сачева е дъщеря на проф. Евгений Сачев, доказан агент на ДС, преподавател в Академията на МВР и в УНИБИТ (Библиотекарския институт, ръководител катедра), който осигури кариерата й. Важното е да са политкоректни, т.е. лоялни на Партията майка и да следват Чл. 1 от соц. Конституцията.

12

АНТИ

преди 4 години

"Лошото мина.Идва страшното!" -- Ренета Инджова 2019г.

11

Анонимен

преди 4 години

Нерде Сачева,нерде Цачева...

10

До 9

преди 4 години

И какво общо имат заварчиците и чистачки с управлението на държавата? Няма да са по-добри от пожарникар на власт.

9

Анонимен

преди 4 години

Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега, твърди предложената от ГЕРБ за социален министър.

8

провалените кадри

преди 4 години

Провалените кадри, провалят управлението, а проваленото управление, проваля държавата

7

Анонимен

преди 4 години

България се Изчерпа .Няма подготвени и образовани Хора в ГЕРБ . С това разполагат като Ниво и Капацитет .Това се вижда навсякъде - няма кадърни Лекари , Инженери , Техници , акушерки , Заварчици , Електро и всякави Техници , няма Водопроводчици , няма Чистачки .Ако щете вярвайте - няма и Кофражисти за Груб строеж . Не е въпроса в Парите и заплатите .Ще ви успокоя - ще става още по-лошо .

6

ай сиктир

преди 4 години

Нещо не разбирам като как зам. министъра който е работил заедно с доскорошния министър и е изпълнявал същата програма ще е по успешен от него или има нещо гнило в нея което титуляра не е искал да изпълни и беше отсвирен.