122

Анонимен

преди 4 години

/братя стигнахме дънотоако нямаме сили да изринем тази гербава по.мия сме обречени

121

Професор

преди 4 години

Романът не струва нищо. Не става. Пълен е с глупости. Изобщо не трябва да се чете. Книгите които аз съм написал са много по стойностни и качествени.

120

Андрей

преди 4 години

До мюнхаузен Сегмента на всяко автомобилно бутало!

119

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОт къде е цитата.

118

Анонимен

преди 4 години

Безсмислено е да се вдига толкова шум, който да предизвика интерес към един ***. Просто не я купувайте и нещата ще си дойдат на мястото.

117

мюнхаузен

преди 4 години

...няма да споменавам около 24 семейства атомни-енергетици и инженери напуснали БълГЕЙрия в зората на демокрацията и рабптещи във Франция, Белгия и САЩ в ядрени обекти, а бяха подготвени за АЕЦ "Беленв" и "Козлодуй" първи във випуските си и с практикуми и специализации в СССР, но ей на остават си Българи и си имат оригиналният Иван Вазов, Вапцаров, Смирненски, Ботев, Димов на лавиците си в новите им домове.....13 - ти си срам за нацията

116

Fate

преди 4 години

Иван Кралича избягал от Диарбекир. Някой знае ли колко на брой са били политическите българи заточеници в Диарбекир ? Срамно е да се каже ... Този свободолюбив български народ

115

мюнхаузен

преди 4 години

....и за да не съм голословен Schneider Electric, Eaton и Rittall има проекти за новите микро центрове за данни на база български проект, инженеринг и ноу-хау и вече ги предлагат.6 степенната скоростна кутия е проект и разработка на Българин, най бързите велосипеди на планетата се произвеждат в Канада от Българин, в Япония във R&D центъра на Panasonic за соларни батерии и покрития има да не кажа цял български отдел, който вече над 35 години подобрява и усъвършенства тези системи!

114

681

преди 4 години

Шанавата преводачка защо не се хване да преведе на български чуждиците идващи от новите ни поробители: защо не печатим, а принтираме, логистичен център не е ли складова база, секюритито не е ли *** пазач, мениджъра не е ли обикновен служител, трафик не е ли движение и т.н и т.н.

113

Някой

преди 4 години

До 13Ще ти кажа колко са ни турски песните носиите резък такъв или форумен ***

112

мюнхаузен

преди 4 години

До 13 и си прав и не си!Българинът има правото да се гордее и да има самочуствие и достойнство.Дали сме на света не само подобрени "манджи и носии", а и ваксини, дали сме веялките, дали сме азбука, сега в модерният свят отвъд границите на родината (държавата е ясна) и пак дават - модуларни ренгенови лазери, биотехнологии за космоса, системи за самоуправление и алгоритми ползвани от всички и суздадени от Българи!

111

Анонимен

преди 4 години

72 - вероятно другите дойстойни хора просто не са си купили тази глупост и не са я чели.

110

Анонимен

преди 4 години

и какво точно в нея те каара д се срамуваш че си българин?дли любовта на двама млади или това че хората се вдигат на бунт, за да защититят свободотата си? дали това че има палитва от всякакви характери? кое е грозното на това да си българин? Огнянов ли символ на лошото в българина, Соколов ли, бай Марко ли?

109

Fate

преди 4 години

Тази книга нае е за малолетни деца. Кара те да се срамуваш че си българин. Доколкото си спомням навремето ни караха да я четем в началното училище

108

Барселона

преди 4 години

Поредната Дивотия...спрях вече да ги броя колко са...Made in Bulgaria...

107

13

преди 4 години

Творбата гъделичка фалшивото его на ***, само че той не осъзнава, че историята на Територията рално няма никакво значение. Територията черно на бяло е дала на света много малко, а до 20на години ще изчезне, така че шанса да се направи нещо което да остане в историята одавна е изпуснат. Подбно на Монголската империя, голяма, но с нулев принос. Рим вече е нещо съвсем друго, до ден днешен ползваме изобретенията им. Освен това българския фолклор и изцяло турски, носии, песни, манджи, всичко.

106

Яница

преди 4 години

Българските учители энаят какво е Ваэов эа българската литература и не е нужно да улеснявате децата и да ги подценявате по тоэи начин - че нямали да раэберат!!! В оргиналния текст се паэи духа на епохата!!! Не е корекнто а дори и не може да има пълен превод на стари български фраэи и турциэми - така както ги е описал Иван Ваэов!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Както се правят съвременни варианти на стари песни защо да не правят и варианти на произведения.

104

До 111

преди 4 години

Не наричай моята страна "територията",безроднико.

103

lori

преди 4 години

Източна Ромелия си иска историята.Българите са били славяни-украински.А зад всичките турски ,кюрдски и украински хибриди населяващи днес страната стоят тракийските славяни,които вече са изчезнали.Осем от десет села от тяхните са били изколени от турците,защото са смразявали грозната турска орда с красотата и поведението си.Затова са предпочели да изчезнат вместо да се сливат със бавната и мъчителна смърт на бъдещето.