53

БГ франсе

преди 4 години

Пичове ,както винаги в БГ ще се побългарява каквото и да е ...БОНУС МАЛУСА в западните НОРМАЛНИ държави ,е ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН КОЕФИЦЕНТ СВЪРЗАН С ИНЦИДЕНТИ НА ПЪТЯ , НЕ С НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА .... може да имаш 100 акта за превичена скорост е ако до тогава не тевкарат в затвора за тях ..но това не ти повишава бобус малуса...ако имаш инциденти демек някакви катастрофи и те са по твоя вина за който застрахователя плаща, тогава се повишава и бонус малуса....ПАК ВИ КЛАТЯТ..

52

8

преди 4 години

Много си е добро даже - 9 акта имала ама не била катастрофирала - аз как за 10 години нямам и един? Няма по -голямо *** от булгаристанския шофьор - все бърза за гробищата, завира се отгоре, изпреварва на заавой и застрашава и себе си и останалите - такива нека ги снимат и фалус 1000% да им сложат.

51

Анонимен

преди 4 години

Какво ще стане ако заради някаква грешка ми сложат малус и потърся справедливост в международния съд? Съдийте сигурно ще се хванат за главите как кола иска да съди застраховател.

50

Калинка Гербава

преди 4 години

Абе хора, разберете че бюджет имаме да правим... от къде да вземем пари за здравната каса?! Ми работите ай-ти-та, изкарвате по 5 бона заплати, плащайте на ГЕРБ и не се обяснявайте. Утре Краля Слънце като дойде в кабинета ми и пита що не съм вързала бюджета, кво да му обяснявам, а?! Я най-добре си плащайте всеки въображаем данък и спрете да ни пречите на калинковата дейност. После що сме били взимали отпуски за Сейшелите. Ми изнервяте ни. Спрете вече! Бюджет имаме да правим, оставете ни

49

Истината

преди 4 години

До Анонимен 50"Кои са тези реални медии?"Биволь доказано развиват журналистическа дейност, финансирани са основно от народа. Те са реална медия. Не ме интересува дали има руски интереси зад тях. Трябва да ги има, в името на свободата на словото. По-добре такива, като БИВОЛь, отколкото 1100 сайта съдържащи сдъвкана информация, готова за ядене. За това сме на последно място по свобода на словото в ЕС.... ЗА ТОВА!Истината

48

Анонимен

преди 4 години

А защо не се направи на шофьора гражданската?Всеки шофьор да има картонче да го слага на стъклото на колата когато тръгва на път и да кара каквато иска кола.

47

Стаматаврий

преди 4 години

До ПламенПламенчо, момче младо. ... много си наивен и малък. По принцип си прав - ЗДП трябва да се спазва безусловно! Обаче... ние веднъж плащаме на катаджии да съблюдават спазването на закона, после на АПИ да регулира пътищата, после плащаме въображаем данък за замърсяване на въздуха, после винетки и това е само началото - имам ограничение на буквите, за да изброя всеки данък и разход....Прав си, че закона трябва да се спазва. Прав си, ама това не е решението на проблема! ТВЪРДО НЕ Е!

46

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаБрех Славчо плешивото вече и тролчета си е пуснал :) евала.

45

човек

преди 4 години

До: номер 37 (Радослав)Извинявам се, обаче на street view на Гугъл мапс ясно се вижда знакът 80km/h.След него не точно на 1,5m, ами на километри не се вижда знак за 60km/h.Снимките разбира се са стари, от юли 2018 г., винаги може да е сложен знак по-късно, или пък да е "мобилен", който може да се мeсти. Което изначало е незаконно.След много метри се вижда друг знак, който обаче също е 80km/h.Освен ако си карал с 200, тези метри да са ти се сторили на 1,5m?Само питам?

44

Митко 21 см

преди 4 години

Затова отдавна а съм си регистрирал талигите на баба ми инвалид от Симитли. Нея нито ще я фане бонус малуса, данъка ми е наполовина и винетката е безплатна. Търсете някой роднина инвалид и прехвърляйте колите овреме

43

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаКои са тези реални медии?

42

Истината

преди 4 години

В ДОКЛАДА НА САЩ ЗА БОРИСОВ пише ясно, че е ДОКАЗАН престъпник! Четете малко реални медии, стига с тия бози.И сега тоя престъпник трябва да си върже бюджета, а няма от къде, за тва ви измислят нови данъци и такси.Вие си го избирате, аз не съм гласувал за ОПГ ГЕРБ, нито за ОПГ БСП. Ще гласувам за ПП НТД на следващите избори, това трябва да направите и вие, ако искате някаква стабилност! Истината!

41

Анонимен

преди 4 години

Ми няма да правите нарушения?

40

Пламен

преди 4 години

До СаматаврийТочно транспортните фирми и превозвачите са най-големите нарушители на пътя. Лично мен са ме изпреварвали междуградски автобуси в завой, на непрекъсната, на пешеходна в градска зона. Един автобус на "Юнион Ивкони" ме изпревари в едно село с над 100 км.........С две ръце съм за тази система. Актове до дупка, отнемане на коли, книжки и комплекси..

39

Анонимен

преди 4 години

"Аз имам 9 акта за превишена скорост, но никога не съм причинявала катастрофа, каза Милтенова" ... ***, аз за 25 години нямам нито един акт, защо да плащам същата застраховка като явно не съм заплаха на пътя за разлика от

38

До Георги

преди 4 години

С този закон държава развързва ръцете на частни фирми да събират по свое усмотрение колкото си искат пари и то законно.

37

Преял Гербав

преди 4 години

Няма как да не мине тоя данък.Имаме бюджет да правим, а пари НЕМА. Здравната каса ги опоска, понеже сте лош МАТРЯЛ и само се разболявате. Ами вие сте виновни. Сега трябва да поемете отговорност и да плащате данъци чинно и кротко. ТИХО БЕ ЛОШ МАТРЯЛ!НЯМА ДА СЕ БУНТУВАТЕ, ЧЕ ШИ ВИ ВКАРАМЕ У ЗАТВОРИТЕ, КАТО ШЕФА НА ТАД ГРУП. РАБОТЕТЕ РОБИ! ПЛАЩАЙТЕ КАТО ПОПОВЕ!И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ, ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА ГЕРБ!

36

Радослав

преди 4 години

До ссАма същите тия камери и закони не важат за чужденци! КАТ нямат право да пишат актове на румънците, снимките не важат, никои не ги спира като в белите страни да напускат страната с по 100-200 снимки и електронни актове и затова тия си карат като диваци, а нас ни стрижат и за тях! На международното в Русе има камера (даже и знак за нея) всички българи намалят, а румънице профучава до теб със 150 км/ч и грам не му дреме нито за камера, нито за закона защото знае, че е недосегаем!

35

Георги

преди 4 години

В тази скапана държава, пълна с некадърни управляващи - основна цел е как да се вземат повече пари и как да се крадът от определени хора тези пари. И всички от управлението са съгласни с тази престъпна схема защото на повечето от тях не им стига и мозъчният капацитет как да променят към по-добро нещата. И в другите държави хората плащат и то не по-малко от нас, но там получават справедливо и достойно управление и живот. При нас е една селска кражба наложена ни от престъпниците наречени комунисти

34

Юрист

преди 4 години

Цялото законодателство е направено така, че да не може да се спазва. Не е само ЗДП. Държавата има интерес да сме в нарушение постоянно, за да може да ни щави избирателно когато поиска.