191

анонимен

преди 4 години

Може да прекръстят и София на Ламбовград, като Димитровград или Благоевград например.

190

Анонимен

преди 4 години

Защо Фердинанд като абдикира не остава като обикновен човек да живее в България а отива в родината си Швабия? Нали е български цар?

189

Анонимен

преди 4 години

Какво е заслужила Мария Луиза, че да има на нея булевард? Чужденка. Хрантутена от българския народ. Защо не се нарече тоя булевард царкиня Кера Тамара, която е отишла в харема на омразния Мурад за да даде още няколко години мир и живот на клетия български народ, кажете бре фашизоиди? Защо тая жена не е почетена а роднината на изсеклия горите е?

188

Анонимен

преди 4 години

България, освободена от Русия и шепа храбри чеда опълченци, после е със спуснати от запад Батенберзи и Кобурзи - чужди шпиончета и е вкарана да воюва със православните си съседи и освободители руси, да е васал и българския войн да мре за туркофилските чорбаджии и немски мекерета-хитлеристи като генерал Луков. СРАМ И ВЕЧЕН ПОЗОР! Вместо сега Турция да е джуджето, ние сме джуджето. Ето това направиха династиете немци и Кириак Стефчовците туркофили като Стамболов Корумпирания пример на десните.

187

Анонимен

преди 4 години

Да наименуват улица/булевард/спирка на негово име, например булевард Ламбо.

186

Анонимен

преди 4 години

герб И ШАЙКА ОГРАБИХА ПЕРСПЕКТИВИТЕ И СМИСЪЛА НА ЕВРОЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ИЗВОЮВАНО НА ДАТАТА ОТ ЛОШАТА ПАРТИЯ НА ДАНАИЛОВ. СЕГА БВП ИМ РАСТЕ С ИНФЛАЦИЯТА ТАНТО ЗА КУКУРИГУ. МЕСОТО ГОНИ 12 ЛЕВА...МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД МОЖЕ АМА ГЕРБ ТРЕБЕ ДА УПРАВЛЯВА.

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192.....беден ляв човек от средната класа...........от Долно Нанагорнище, община Равна Бубунка!

184

Анонимен

преди 4 години

София има ромски кмет сега, защото народа бе подведен от продажните медии и екзитполове, които даваха 15 процента преднина в изборния ден а накрая се оказаха три процента. А и колко бюлетини бяха обявени от хунтата за невалидни...Преди крадлив дедо да дойде с интегралната бюлетина при предните бюлетини невалидни нямаше. Защо бре герберски уроспиетини правите неволидни 300 000 бюлетини, за власт ли бре кюрпета?

183

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости. По мое мнение Стефан Данаилов беше любимец на медиите, на гилдията, в която се издигаше като исполин, но не беше любимец на зрителите като един Тодор Колев например.

182

Анонимен

преди 4 години

Аз викам да му изстреляме ковчега в космоса, да го изучават извънземните, да го клонират и да ни го върнат чистак нов!

181

Горан

преди 4 години

До Анонимен 179:Ами, едва ли скоро ще се пръкне актьор от подобна величина, но това не е само тук... в цял свят е така... Кой би заместил един сър Шон Конъри, например? За съжаление живеем в едни изтъркани, кухи безхаберни времена, лишени до голяма степен от талант, и жажда за красота във всички аспекти на живота. И в музиката е същото... Къде са ABBA, Boney M, Deep Purple, White Snake, и т.н.? Няма такива артисти вече... не ги правят такива.

180

Никк

преди 4 години

"Със сигурност лекарите са го объркали." "Той си беше жив и здрав, докторите малко с белите дробове но нищо особено" Или пък"Докторите са го гледали и са го оставили да умре човека."Никой не умира от болестта си, а от лекарска небрежност...

179

Серго Данайлов

преди 4 години

ритнал бакърчето"Убиха Куртев" както се казваше в един от легендарните му блок-бъстъри

178

Анонимен

преди 4 години

Днес е деня на Ньойския договор, плод на престъпленията на десния режим на цар Фердинанд, въвлекъл България в съюз с Турция и Германия срещу православните ни съседи и избил чрез окупиращите войски заедно с австрийците 1234 124 човека - в Сърбия - сърби, и българи от Поморавието. Другите обрал. Затова и ни отнемат Западните Покрайнини. Пак са били милостиви победителите Англия, Франция и Сърбия. Само 2 града и 120 000 население. ДЕСНИТЕ КАКВИ БЕДИ СТЕ НАТВОРИЛИ НАД БЪЛГАРИЯ ЛЕВИТЕ ПАСТИ ДА ЯДАТ.

177

Анонимен

преди 4 години

Вечна памет на един почтен, интелигентен, беден ляв човек от средната класа, която прехода съсипа, както и още по-бедните.

176

Анонимен

преди 4 години

Поклон пред българския Ален Делон!!!

175

Голям

преди 4 години

Жалко

174

OTOMAN LEGACY.....

преди 4 години

...MIR NA DUSHATA MU...AMIN!

173

Анонимен

преди 4 години

До до просотоБог да прости ***. Според твоите думи, тя явно се е родила през първата половина на месец Декември. Иначе си прав за лекарите- има свястни лекари, но има сред тях и некадърници, които могат да те осакатят и съсипят или уморят.

172

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости Стефан Данаилов! Мир на душата му! Съболезнования за близките му! Стефан Данаилов се е родил през есента на 9 Декември 1942 г. Починал е пак през есента, днес - на 27 Ноември 2019 г. А Днес по църковния календар и по старо и народно му се почита свети апостол Филип и свети император Юстиниан - Управда I Велики. Стефан Данаилов ще бъде незабравим, изиграл в Филма " Цар Борис I" - главната роля - свети цар Борис - Михаил Покръстител на българите. Участвал е в филмите: