55

Анонимен

преди 4 години

Българският Адам Смит се изказа!

54

К'атил

преди 4 години

Програмистите да заделят макс. 1 заплата. И без това не могат да я изхарчат.

53

Анонимен

преди 4 години

Лъжец,да си ги събира той биткойните,а не да ги пробутва на нас

52

Анонимен

преди 4 години

До Бен Шалом БернанкеНе си прав, ЕС ще се приземи на меко защото преди него ще се приземи фалиралата Русия другото име на умрелия СССР.

51

Анонимен

преди 4 години

За да спести човек 3-4 брутни заплати, трябва да спести 4-5 нетни заплати за заплатите до 4000 лева бруто. Не виждам как ще стане...

50

Бен Шалом Бернанке

преди 4 години

колко пъти вече ви казах - затегнете коланите дефектиралият Эссср скоро ще се приземи аварийно!

49

Дзъ

преди 4 години

Този експерт създава условия за паника сред населението, за което се носи наказателна отговорност по НК. Днес би трябвало да свалят статията

48

Анонимен

преди 4 години

Докато Китай се развива, Европа затъва жестоко - да благодарим на зелената секта.

47

Анонимен

преди 4 години

До MY *** YANKOМного си умен.Ако живее сама, ще гладува. Опитай се ти да не отговаряш на майка си или да я лъжеш, когато се интересува каква ти е заплатата. Освен това, нали вижда какво харчиш.Най-лесно е да критикуваш на теория.

46

Г.Т.

преди 4 години

До Анонимен 42Kaто няма хляб, пастите винаги ще са актуални...Гилотината също :)Поздрави!

45

Анонимен

преди 4 години

След като вече бяха обявени планове за поетапно ликвидиране на евроикономиката от Брюксел, за да угодим на екоталибаните, за да "спасим бъдещето" на кухи *** като Грета, рецесията е повече от ясна.

44

При всеки е различно

преди 4 години

Мога да заделям пари, но живея с майка си. Тя много обича да споделя с роднини и приятелки.Неколкократно ми се случи, като понатрупам пари, прибирам се от работа и заварвам някой от най-мързеливите и безотговорни роднини. Във всяка фамилия има по двама-трима такива. Не го интересува, че онзи, който работи се прибира каталясал от умора, изнервен и гладен. Подхваща те още от вратата, трябват му хилядарки за нещо неотложно и случайно са горе-долу толкова, колкото *** е докладвала, че имаш.

43

Анонимен

преди 4 години

тоя да не е братчед на тая ружа с уанкоина

42

Първолетка

преди 4 години

Ходете на Малдивите да се плацикате. Много е добре. Няма нужда от заплати - слънце, океан, басейни, коктейли.

41

Анонимен

преди 4 години

В края на 2018 година програмистите в България са били 5791 със средна брутна заплата от 2263 лева. Общо ИТ специалистите са били 37743 човека със средна брутна заплата от 1757 лева. На онези 80%, програмистите са виновни.

40

Анонимен

преди 4 години

Kaто няма хляб, пастите винаги ще са актуални...

39

БГ Погромист

преди 4 години

Около 30хил са , а заетите в ИТ сектроа около 60хил.Къде ти 30 хиляди погромиста? Ако броиш тези с диплома от ТУ, но не работещи като програмисти или онези бармани и маникюристки, които завършиха академията на Наков, тогава може и да ги докараш до 60 000. Иначе действащите програмисти са не повече от 7-8 хиляди.

38

Анонимен

преди 4 години

Тази статия реклама на Tаvex ли е?

37

Анонимен

преди 4 години

"Защо тия мързели взимат толкова много пари а при ресцесии ние опираме пешкира?"Програмиста е мързел? Вярно - ако бяха хванали кирки и лопати, отдавна да са я оправили тая държава... Или поне таксиметрови да бяха! Па те по цял ден мързелуват, не ги е срам!

36

гражданин

преди 4 години

Повечето хора ще трябва да ги спестяват 3-4 заплати цяла година и то със сериозно затягане на коланите. Нещо от сорта на да карат на хляб и кисело мляко през повечето време, без нови дрехи, обувки, без никакви забавления. Е, ако никой не харчи, тогава рецесията няма ли да дойде по-бързо?