115

Анонимен

преди 4 години

Тоя е за тричане и влачене вързан на твглича на трабант

114

Анонимен

преди 4 години

Ми нали той и Тръмп Путин го избра, ха, ха, ха смешници

113

Анонимен

преди 4 години

ПЪРВО ЩЕ ПАДНЕ РАДЕВ И РУСКАТА АГЕНТУРА С ПАГОНИ ИМИТИРАЩА БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕРИ ОКОЛО НЕГО. ПОСЛЕ ПАДАТ И ВИЗИТЕ.

112

Анонимен

преди 4 години

Как им спадна патосът на червените и платените драскачи,утешението им е да пляскат плюсчета на коментаторчета като дрогара Константинов и сие,дерзайте дрогаре,тя ваШТа се виде,лошо е че всичко е за сметка на другите.

111

Анонимен

преди 4 години

140 години СМЕ заложници само на пРОСИЯ,айде малко разнообразие дрогаре,абе какво става с Гешев-Радев,ще подписва ли днес указа или ще го импййчнат,ще се връща ли Милиончева с белезници,ще отземат ли милиарди УКРАДЕНИ от червената банда за 75 години от целия народ,мен това ме вълнува повече от визите за САЩ...Каскети какво мислите по тия проблеми??

110

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Как да паднат визите... - бай Дончо да не е сляп - не знае ли за ония 300 хиляди руски шпиони заселели се по черноморието и още толкова рушофилска *** от агенти, които ще се юрнат към страната с неограничените възможности...

109

Цацаров

преди 4 години

Паси трябва да бъде депортиран в САЩ без право на връщане в България. Забраната трябва да важи и за наследниците му до трето поколение или до 2099г. или което от двете настъпи първо.

108

Анонимен

преди 4 години

Какъв Шенген и наистина ЗАЩО ВИ Е ВАЖЕН ШЕНГЕН специално на червените не разбирам,нали мразите мигрантите,ами Шенген ще ни напълни с бежанци!Щом си искате Тошо ОТКРИТИ ЛИСТОВЕ ЗА ЕЛХОВО,ПЕТРИЧ,СВИЛЕНГРАД,КУЛАТА,КАЛОТИНА а вече и за Дунав мост 1 и 2 да ви е хубаво като при Тошо!Но първо трябва да ви изолираме в една част на България тия дето си искате Тошо,празни магазини,визи до останалата България,почивка в бунгала на морето на 1км от плажа с общи за 100 човека бани и си произвеждате домати!

107

Анонимен

преди 4 години

Стига писахте глупости с този Паси ,той ли е полицая на света той ли решава човешките съдби.Ненормалник нема нужда да определя съдбата на народа.Какви са тези разбирачи от политика,дранкала по медийте,Голяма работа визите с САЩ кой знае какво станало,народа умира от глад те дранкат Шенген и визите нема ориентация.

106

БългАрия

преди 4 години

Kostas sopoLINKE, айде не плачи на чужди гробища, ами бегай да си спасяваш покъщината че природата ви отнесе и дори на Халкидики морското ниво се е вдигнало с 10 сантиметра. Така ако продължава ще се молиш на представителите на племето от Волга да вземеш глътка въздух. Ама ние ще ти дадем , разбира се през кожените шнорхели, и после ще те поканим да присъстваш на банкета под формата на инкрустирана чаша. Каталявес, семит сдухан?

105

Анонимен

преди 4 години

""Това, че още малко български мозъци ще могат да отидат свободно в САЩ, от една страна, е добре за тях, но от друга е двузначно за нас като държава", смята Соломон Паси."===Соломоне, става дума за визи за посещаване на САЩ, а не за зелени карти, бе! Пиян ли си?

104

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам какво е чайфут,не ми е САЩ мечтата на живота,говоря за принципи И КАТО НЕ ТЕ ВЪЛНУВА ТЕМАТА ЩО ЩЕШ ТУКА??На заплата си??Там поне и черните петъци са истински,ехее за 200 долара ссеоблечешотглАвадопЕти,рай за червените ама немааа фандък...хахаха

103

Анонимен

преди 4 години

защо да са важни ?нали евреина Паси пътува без виза до САЩ. с еврейския си паспорт.

102

Анонимен

преди 4 години

Визите не са важни, Шенген не е важен, нещо друго НЕважно?Важно е да спасявате кожите с цената на всичко!!!

101

Анонимен

преди 4 години

Абе ние да направим и аеца па кой му пука за визите, камо ли за координационен център за учения, ми те и на станция мир се учат руснаци и американци и всички дето излитат се там ходят, къде другаде ша идат ха, ха, ха, всички са доволни

100

Анонимен 2.

преди 4 години

Добре че няма да паднат визите за САЩ,иначе кой ще остане в БГ... със сигурност това не е най-важното в това положение в което се намира България. Бат Бойко,нека да спре да краде и лъже.че както се вижда няма да остане никой в Бг.

99

Анонимен

преди 4 години

Паси е национален предател. Сигурен съм, че ако му платят ще ни обясни как едно затягане на визовия режим би било по-добре за България. Ако зависеше от него би подарил АЕЦ Козлодуй и Граф Игнатиево на САЩ.

98

УМЕН

преди 4 години

АЗ НЕ ИСКАМ ДА ХОДЯ В "ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ". ОБЕТОВАНА Е САМО В ПРОПАГАНДНИТЕ ФАНТАЗИИ НА ШЕПА ИЗКУКАЛИ ЧАЙФУТИ КАТО ПАСИТО. ДРЕМЕ МИ ЗА ВИЗИТЕ. ПО-ВАЖНОТО Е ЧЕ ПАСИ, БОРИСОВ И ШАЙКАТА ОКОЛО ТЯХ РАБОТЯТ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДЪТ И!

97

Анонимен

преди 4 години

не знаех,че имаме нужда от още една военна база,изобщо защо се търси мнението на този Паси,като той е пристрастен и явен фен и служител на щатите и винати ще защитава техните интереси,а не нашите.Отношението на сащ към нас го виждаме по визите,не сме техни хора,вижда се.Щели да си правят център или база на наша територия и просто са решили да ни уведомят затуй извикали нашия.Тъй или иначе нищо не са ни дали и нищо не са направили за нас,явно сме твърде малки за да ни уважават,само ни използват

96

citat

преди 4 години

А посрещачите бяха военни с българска униформа, явно наши, дваматрима американски охранители и шофьор.Всичко това се разиграва насред къра.Гол плац с метални хангари.Ни Тръмп, ни Мелания,нито даже Пейнс.Поне портиерът на Белия дом да бяха пратили,аманъц!Е, това разби Баце. Погледът му беше разочарован също като на дете, разопаковало подарък за Коледа и видяло вътре учебник по математика. Огледа се, огледа се, явно напълно неразбиращ какво се случва. Набута се в джипа, докато продължаваше да се оглежда като гърмян заек.