125

дедо Ви

преди 4 години

Както са тръгнали нещата Путин ще се окаже прав! Продължавайте с насилствената демокрация....

124

Анонимен

преди 4 години

Хващам се на бас, че нито един от коментиращите тук не са чели конвенцията. Повтарят като папагали популистки изявления на кофляци като сидеров и разни псевдо медии. Четете бе хора, не е срамно. Срамно е да папагалствате.

123

Анонимен

преди 4 години

ЕП ще иска всички в ЕС да признаят Истанбулската конвенция--------------Та, демокрация казвате, а???"Со кротце, со благо и со малко Кютек"!-)))))

122

НЕ

преди 4 години

На мен не ми е ясно,защо този Европейски съюз ще приеме Конвенция от Истанбул,която е съчинена от две лесбийки? И какво общо има една мюсюлманска страна със ЕС, та пише пише конневции, които ЕС приема? В ЕС толкова ли са ***,че не могат да измислят нормална конвенция за защита на децата, семейството,християнските ценности,та се налага лесбийки от Истанбул да им пишат конвенции? Само това би трябвало да ни накара да се замисли и да отхвърлим тази гнусна мерзост, прокарваща явна неморалност!НЕ!

121

Ала-Бала

преди 4 години

Така си мислех, първата работа на ЕП е да се приеме ИК и *** идеологията с отдаване на деца за възпитание в семейства на извратеняци. Излизане от гейския съюз.

120

Анонимен

преди 4 години

ПРИЗНАЙТЕ СИ! ПРИЗНАЙТЕ СИ! ПРИЗНАЙТЕ СИ!

119

Анонимен

преди 4 години

Интересува ме как така наречената Истанбулска конвенция ще предотврати шамарите, които някоя почтена съпруга ще изяде от съпруга си рогоносец?!И дали под благовидната уж загриженост за ненасилие срещу жената не се крие нещо човеконенавистно и сатанинско?

118

НЯКОЙ

преди 4 години

Решенията на Европейския парламен са препоръчителни, а не задължителни, те не могат да противоречат на нашата конституция. Така, че нека си приемат каквото искат.

117

НЯКОЙ

преди 4 години

Сега да видим дали групата на Европедалите е най-голяма в Европейския парламент и има ли българи участващи в нея.

116

защо

преди 4 години

Защо трябва да слушаме доказано психично и неориентирани полово хора и техните изсмукани от някъде философии? Слава Богу в България все още има достатъчно здрави , разумни и мъдри хора и няма да се хванат на тая безумна тъпня, облечена в европейски дрешки за голям позор на "демократична " Европа.

115

Анонимен

преди 4 години

ЕП призовавал... Призивите нямат никаква правна стойност и не могат да задължат никоя държава да приеме ИК. Нека си призовават.

114

Историчка

преди 4 години

ИК може да бъде приета само и единствено в комплект със смъртното наказание. За такива деяния срещу жени друга алтернатива няма! Но ЕП имитира дейност относно насилието срещу жените и иска да ни прокара гейски ценности!

113

До 119

преди 4 години

Дай реална статистика , а не грантаджийски лъжи. За грантове и да се доберете до още пари, лъжете и манипулирате.

112

Анонимен

преди 4 години

Аууу и Англия не са я подписали. И там ли са *** и бият жените си, както ни изкарват. Знаехме, че либерасто -болшевиките няма са се откажат. И като призовават какво от това- конвенцията им е противоконституционна. Още чакаме оставката на Плевнелиевото недоразумение, натресени за външен министър заради лъжите си за конвенцията.

111

ДОЛУ ЕВРГПЕЙСКИЯСЪЮЗ

преди 4 години

ДОЛУ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! НЕ ИСКАМЕ ТИРАНИЯТА И ДИКТАТУРАТА НА ЕВРОПА !!!!

110

нилатс

преди 4 години

Подписвайте веднага! Който не е съгласен с ИК, да бъде ликвидиран!

109

Анонимен

преди 4 години

кой ви питавие си избирате банкянския тарикат кратунков да ви командваи той ще го изпълни качествено и в срока вие ще си питате ушитевиновни сте си самив унгария що не минава и сороса го изри.таха като мръс.но котеами щото си избират нормални хора а не под.логи селски тарикати

108

Анонимен

преди 4 години

До 87Това ,че всяка четвърта жена в България е жертва на насилие в семейството ако за теб е "несъществуващ проблем" за мен въобще не е.Това не е "семеен проблем", а на нас всичките като общество.

107

Оля

преди 4 години

На българите все някой им пречи както на кривия вълната му пречи. На норвежците, на шведките, на холандките как никой не им пречи ? М !??

106

Манолски

преди 4 години

Може ли мъж да забременее? Мислете че не, ама в Турция опитите продължават, тея шалварестите са страшна работа