148

Анонимен

преди 4 години

Какви самолети и ракети мен ме притеснява че цялото беге се кланя на 3ма футболисти и то кога вкарат гол, един тенисист и 2ма боксьори, хитова музика е криско ммърдай, лютеницата е по евтина в чужбина, папата е по уважаван от кой да е православен...

147

Анонимен

преди 4 години

Много манипулативна статия и заглавие. Еми той ни е сравнил също така със Сингапур и Словения, така че аз съм поласкан. А оня ден почина 3 годишно дете от банална инфекция , заради калпава здравна система , така че и аз ви казвам че сме Бангладеш , не се обиждайте , но не ставате. А в София хората са открито злобни и жестоки , но с претенции. Жалка картина наистина . Чипа е много повреден.

146

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173Ка.ун като си направят руфурендумите Шотландия и Северна Ирландия тогава ще си мерим ка.уните. Европейския съюз не е нищо повече от един общ пазар на който да си продават стоките. И тъй-като трудът също е стока и той трябва да се продава без обструкции каквито се мъчат да наложат *** *** от Лондон. Замислял ли си се с твоя ка.ун защо има зеленчукови пазари по кварталите ами не си продава зеленчука всеки пред къщата си или блока. Така че ЕС просто няма какво да му се разпада

145

Бойко е виновен!!

преди 4 години

Бойко ти си виновен!! Заради очевидното ти незнание на английски сравняват България с Бангладеш. Първо Макарона се подигра на България като нарече всички българи ,,престъпни банди",а сега и някакъв си дЪрт английски ****де(ра(с(т. На 25 и в Белият Дом ще идеш да се мазниш на Тръмп дето плати 1 млрд. за безполезните му самолети. Нямам думи!!!! Премиерът на тиквите!

144

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 180Туй нещо се движи със 3186 км/ч, докато пилота ти се дигне гащите и държавата му ще липсва от картата. Напиши туй в Ютуб WFV3FUlTzas Изстреляно от подходящо място след 4 минути Белия дом и той ще липсва ти си лялякай, айде лека.

143

депортер

преди 4 години

Човека казал Бангладеш. Ама е искал да каже банан глад яж.Лапсус лингва. Ръйш ли.

142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 177Ще ни свършат много хубава работа американските щайги, щото руските летящи табуретки ще стоят на 250 километра от тях без да смеят да ги наближат, колкото е обсега на ракетите им въздух въздух. Руските ракети Р77 едвам докарват до 75 километра въпреки че по спецификация трябва да стигат до 100км.

141

ревлю е тоз

преди 4 години

Да вземе да си упраят пробитата система след като умните тарикати като нас им източваме системата съвсем законно.Я марш обратно в школото бре!

140

Анонимен

преди 4 години

Първо наливаме едни пари във американски щайги дето няма ни свършат никаква работа после наливаме пари във едни потоци за газ, а клиенти имаме ли за тоя газ, ааааа ??? Южен поток разходите бяха изцяло от Русия.

139

Анонимен

преди 4 години

Няма логика да търсиш работна ръка от другия край на света само заради някакви социални помощи. И то като гледам англичаните са си скъсали задниците да раздават социални помощи. Единственото логично обяснение е че тази паcмина която в момента е яхнала консервативната партия иска да затрие Обединеното кралство и Брекзита им се стори най-удачното нещо за тази цел.

138

До 173

преди 4 години

А колко печели кралството от евтината работна ръка? Тя и Германия влага много пари в ЕС, ама тя има най-голям кяр от това.

137

Анонимен

преди 4 години

До ddd бангладеш е 165 милиона а българите едва ли имат и 5млн Канада и Австралия са все още са поданици на кралицата в Индия се играе крикет, та не знам кауна кой е

136

Журналисти

преди 4 години

Не им се връзвайте на тия журналисти. Човекът го е казал по съвсем друг повод, а не като нападка към България. Заглавието на тая статия нарочно е такова.

135

Анонимен

преди 4 години

Боко да купи 2-3 стари самолета и от Англия да го потупат по рамото и да се снима с Борис Джонсън. Ама как може такива лоши приказки ще вземе да вдигне кръвното.

134

Въпрос

преди 4 години

Имам бг паспорт и живея на острова, трябва ли да го сменям с бангладешки?

133

Брит

преди 4 години

30 г демокрация за племето на Балкана доказа че няма смисъл. Обратно при азиатците от където сте дошли българите.

132

заформя се 3-тата

преди 4 години

световна - Франция и Британия започнаха да ни плюят, Русия отдавна се кани да заграби Черноморието ни, а САЩ целомъдрено мълчи. Май отново Германия ще ни предложи ръка и ще се хванем пак на същото хоро, понеже днес цар Путин и султан Ердоган са първи приятели и ще си поделят нашата територия.Остана само КГБ агента Симеон Мадридски да застане на държавното кормило и да повтори делата на дядо си - разпарчосана България, а по примера на баща си да обяви война на САЩ и Русия да ни завладее, снова!

131

Анонимен

преди 4 години

Пак сме ние на топа на устата. Баси еуропата. Меркел и Урсула да ни защитят веднага

130

Анонимен

преди 4 години

До Може ли...Купи си кламери с които да си дръпнеш очичките на страни.

129

Анонимен

преди 4 години

Държавата им е пред разпад благодарение на такива умници като този на снимката които денонощно работят Великобритания да изчезне, а той отново се хваща за правата на хората от Бангладеш и Сингапур.