790

Bad Company

преди 4 години

Ставам, пускам си кафе и включвам лаптопа. Както и очаквах , червените *** сън не са спали.:)

789

Анонимен

преди 4 години

"А вие се радвайте, че в магазина има банани и 50 вида шарен и вреден чипс."Чернобилската радиация беше по-полезна от вредния чипс......каскет......смачкан

788

Анонимен

преди 4 години

Съдилищата прилагаха закона еднакво към всички.Съществуваше принципа на равенството на всички граждани пред закона.Съдиите бяха независими и никой не можеше да им влияе или нарежда как да се реши едно дело.Надзорът за точното изпълнение на законите ине допускаше нарушаване на законите при правораздаването. Прокуратурата с дейността си защитаваше личните и законните интереси и беше независима от месните органи и политическата власт.Нямаше по 100 адвокати в малките окръжни градове.

787

Анонимен

преди 4 години

Вижте как манипулират фейк нюз ДВ .... Колко били смъртните случей по пътищата в БГ . Абе я сравнете колко са били и на запад по същото време и да видите че тама са намалелеи също . Това няма нищо общо със ситемата а със техническата еволюция ..Само дето престъпленията сега са десетки пъти повече .... То и друго при нас няма . Убийства ,престъпност,мизетия ,Геноцид . Това е наложеният ни от запад неоколониален режим

786

От нета

преди 4 години

Според отчетите на ДСО Мототехника - в края на 80-те години на миналия век са се продавали по 20-30 хиляди лади, около 15 хиляди москвича и по 5000-6000 вартбурзи, шкоди и трабанти.*Тогава се продаваха и други нови леки коли - застава, волга, запорожец, два модела полски фиат.*Брой продадени нови автомобила в последните години 2010 - 15646 автомобила2013 - 207182017 - 28180*Тук автомобил включва леки, товарни, специални, автобуси и влекачи.

785

Анонимен

преди 4 години

"Без престъпност няма капитализъм"С такива лозунги ВИ гледаме сеира от 1917.

784

Анонимен

преди 4 години

По време на социализма безплатно беше образованието и здравеопазването. Нямаше случаи като този - 3 годишно дете да не искат в няколко болници да го приемат и то да умре.Само това ще кажа и повече дори няма смисъл да обяснявам. А вие се радвайте, че в магазина има банани и 50 вида шарен и вреден чипс.

783

ДВ да бе

преди 4 години

Каква статистика бре . Никой не си заключваше къщите . В блок който живеехме мазето ни даже врата нямаше. Как нищо не изчезна..Сега не познавам един човек ана който да не му крадено поне няколко пъти последните години нещо . Само на мен ..Колело,Катализатор...Раница и само за колелото съм казвл на полицията защото престъпноста е част от капитализма . Без престъпност няма капитализъм

782

новия социализъм

преди 4 години

До АнонименНяма вече какво да се краде за едно светло социалистическо бъдеще! Утопии!

781

Анонимен

преди 4 години

"Не разбирам какво ви пречи и сега да си построите социализъм?"Не разбираш, защото никой не го ИСКА.Сега разбра ли?

780

Великата Германия

преди 4 години

До ВасилевОказа се, че капитализма има по-дълъг опит а социализма чиста проба експиримент!Германеца си е германец! Те ни обещаха връщането на заграбените съседни територии!Как да не бъдем вечни бойни съюзници! Народа ги помни с най-хубавите години!Победиха ги световния ционизъм и болшевизъм!

779

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам какво ви пречи и сега да си построите социализъм? Казва се кооператив или кибуц. Събирате си наследствената земя с още няколко социта и дерзаете.

778

равносметка

преди 4 години

До БНА- българска или съветска армия бяхме!- народна или комунистическа армия бяхме?

777

Василев

преди 4 години

Без експлоатация и без първоначално натрупване на капитали няма и проспериращо общество, което , да се ползава от благата на капитализма!!!Добре, че е Леля Меркел да дава хвърля едни 13 млрд,. евра и да закърпите бюджета, иначе сте цъ.рвулани!Поне направете един паметник приживе на извънземната немска богиня, която ви търпи в ЕС, за ралика от англичани и французи!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

776

казармата

преди 4 години

От майките ни взимаха и във сандъци-ковчези ни връщаха!

775

Що е Кореком?

преди 4 години

Корекция на комунизма!

774

БНА

преди 4 години

До АнонименВ казармата се научихме как взаимно да се крадем и предаваме! Всички до един!

773

Анонимен

преди 4 години

До не за всички!Имаше за всички, но не и за всеки! 99 концлагера бяха препълнени с недоволни!!!!

772

до 874

преди 4 години

Ако я е купил от Кореком-може.И аз познавам един дето е броил 8000 долара за Лада 1200.Работил е 7 години в Либия за Лада!

771

Василев

преди 4 години

Кое е по страшно, да си зависим финансово и без права, но да имаш гарантиран достъп до здравната система, както беше при комунизма, или да си зависим финансово и с някакви права, но да не знаеш , ако си болен , дали ще ти стигант връзките и парите да се излекуваш???Нещо демокрацията куца и не виждам, как се излиза от омагьосан кръг, в който 0,001% върти на малкия си пръст всички останали 99,99% !!!Добър ден селяни прости!!!Агент Кевин Възарис!ЦРУ!!!