29

Сретен Йосич

преди 4 години

до 39 Аз не тъгувам щото съм на свобода, но ми е жал за вас българите където от Калотина до варненското пристанище денонощно се вкарват цигари без бандерол. Познай този транзит от кой е одобрен и в кой джоб влизат рушвети, пичко матерна!

28

Анонимен

преди 4 години

Усилено се работи в неделя риийш ли!Даже тримата работника и началника им строящи автомагистрала Хемус задължени заради него да бачкат в неделя ги познава лично!Мухаха!Поредната излагация на нагляра :-) :-)

27

До PinCode

преди 4 години

Изглежда, че пожарникарят е жертва на руската хибридна атака и е хибриден. Защото такава кръстоска като него, истинската природа не може да създаде по естествен път.

26

Анонимен

преди 4 години

Боко напоследък много започна да се оправдава. Да не го е страх нещо?

25

PinCode

преди 4 години

Бойко е велик мъж .

24

Сретан Йосич

преди 4 години

Простете ми братя българи, че не си изпълних гражданският дълг!Простете!

23

ха-ха-хакер

преди 4 години

Пропагандата на т.н. "герб" е толкова примитивна, че дори руските хибридни хакери не е нужно да я манипулират.

22

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази разпасана команда? Това са служители на "нашите" фирми, които строят магистралата. Разбира се каски, лични предпазни средства и всякакви пречещи неща на тях не са необходими. Този най-отзад дори връзките на обувките не си е завързал (ако изобщо има такива). Като му падне на главата един камък от багера, данъкоплатеца ще му заплаща лечението, а не Бойко Борисов

21

Анонимен

преди 4 години

Сталин беше бащицата на народа.

20

Sichtpunkt

преди 4 години

Браво господин Борисов, вие сте нашата опора и вдъхновение!Да сте жив и здрав! :)))

19

Boko bo

преди 4 години

И денонощно да работите пак няма да ви стигне цял живот дори да боядисате.

18

LosHo

преди 4 години

Човек трябва да е луд, за да гласува повторно за Борисов !!!!!!!!!!!!! Обаче гадното е че няма алтернатива! Дано десницата да се мобилизира и да извади добра алтернатива на това тиквено управление ! Бог да пази България !

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 1той ли ви е идола?

16

Анонимен

преди 4 години

Абе шлангажията не чувствали че става нахален. Колко гориво изгори с 5 тонният си брониран джип да обикаля и да вика Аз Бе Аз Строим. Какво Строиш бе шлангажията народа няма къде да работи младите бягат всеки ден. Само за събота и неделя през моето дежурство на терминал 1 с нискотарифните линии изчезнаха 5 000 млади хора. Като ги гледам ми се реве. Млади хубави хора които са в силата си отиват да слугуват на капиталисти. Ела някой ден да видиш какво чудо е на терминала. Или нямаш време от Копане

15

Анонимен

преди 4 години

до 13 Какъв Шумен през комунизма, бе брачед? Хемус 1992-ра стигаше от Варна до Каспичан.

14

Анонимен

преди 4 години

Абе Бойко, днес е паметна дата - 30 години от 10.11.1989 г. ЗАЩО не разкажеш на тези работници, пък и не само на тях - Ти какъв и къде беше на тази дата преди 30 години.Можеш да кажеш и за протежето ти Йорданка Фандъкова. Къде бяхте тогава, с какво се занимавахте ?

13

Анонимен

преди 4 години

Има разлика, Сталин и Хитлр по анцуг не са ходили.

12

Д-р Исня

преди 4 години

Тоя *** бил ли е в следвоенна Сърбия, за да види какво е "ударно се работи в неделя". Там няма 330 директора и бай Иван!

11

Анонимен

преди 4 години

Направо съжалявам тези отрудени хорица. Няма къде да мърдат. С наведени глави ще изпълняват ПР-ите на Боковите сценаристи. Иначе ...Така и Тодор Живков навремето се "срещаше" с работниците и трудовите колективи.

10

Анонимен

преди 4 години

Лично познавам човек, който по времето на комунизма започнал от средното училище работа по изграждането на Хемус около Шумен. Защото магистралата била тогава до там. Ами човека вече отскоро е пенсионер и до последно не му се налагаше да ходи далеч на работа, щото магистралата си е отново до там. Таа, целия му професионален път се изчерпва с това да строи една магистрала около Шумен. Колкото и гротеско да звучи това!Стъпка напред, после една назад и отново...