82

Анонимен

преди 4 години

Единственият политик днес с разум, морал и загриженост за България е Радев. На другите грижите са им да пълнят офшорните сметки и да ръсят обещания от избори до избори. Криминалната приватизация през 90-те години, за която най-голяма отговорност носи Командира- държавни активи за 33 милиона долара продадени за 3 милиона!!! Не промяна, а подмяна на всичко направиха - от собствеността и ценностната система до генофонда на народа. Всичко е изпуснато вече.

81

Ани

преди 4 години

Реч като малки зелени гущерчета. Без да види доброто. Без да види причините.Само безсилна злоба на комунист който завижда на българите че могат да работят в чужбина далеч от лапите на социалистите.

80

айде у лево

преди 4 години

Този е един озлобен комунист. Ние се опитваме да се отскубнем от тази поквара.

79

анонимен

преди 4 години

другарю президент грабителска преватизация кой яизвърши и в кои ръце отиде създаеното от трудолюбивия български народ комуниста луканов а после и комуниста костов дадоха на верни съпартиици тлъсти предприятия олигарсите у нас ги създадоха твоите другаре с куфърчета като почнеш от доневци прокопиевци доневи миневи стайкови ковачки и още много други знайни и незнайни другарчета на прехода

78

Анонимен

преди 4 години

Е този с ие чугунен комунист русофил. Нищо не става от него.

77

Без изненади !

преди 4 години

Поредната тирада празни приказки и оплюване по Родината от пенсионирания военен Радев !

76

Анонимен

преди 4 години

"Грабителска приватизация" - за Корни и червените олигарси ли говори? За първи път да каже нещо смислено и да е истина!

75

Анонимен

преди 4 години

Преход към ликвидация на 1300 г. народ и държава. За пари бизнеса е готов и да внесе работници от чужбина за да намали заплатите.

74

Анонимен

преди 4 години

Най важното е бсп никога повече да невиди власт Неми се плаща още

73

Анонимен

преди 4 години

Радев не е платил нищо. И ноя нов път е извадил късмет.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80Виждам че ти е много тежко, но ти имаш прекрасна алтернатива, путинския рай е на 2 часа път със самолет. Предлагам ти вместо да пишеш проруски глупости да отидеш там и да живееш един чудесен живот.

71

анон

преди 4 години

Кучето кокала си не пуска току-така! Такова ще е положението, докато всичките мутри не се махнат от управлението на държавата! Искате промяна? Тогава нека младите управляват държавата! Не може все едни и същи физиономии да гледаме и да очакваме различни резултати! Свалете Боко, Нинова, Каракачанов, тикнете в панделата Доган и Пеевски и ще видите как всичко ще си дойде на мястото!

70

Анонимен

преди 4 години

и ще продължим да плащаме докато не бъдем напълно унищожени от новите ни евроатлантически "партньори"

69

дървен филлософ

преди 4 години

Отново празни приказки и известни истини.

68

Анонимен

преди 4 години

Високата цена я плащаме вече 75 години на двойните си "освободители".

67

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

"За разлика от предшественика си президентът, господин Румен Радев е сериозен, образован, умен, достоен и национално отговорен българин. Трябва да се кандидатира за премиер. Всички без шизофрениците ще гласуваме с удоволствие за него."***************************Съгласен съм на 100%

66

Холокост за жидовете

преди 4 години

Тук има неколко изтрещели типа, които само като видят някъде написано името Радев и получават уртикария и уринират газ. Що така бе, Мимета?

65

анонимен

преди 4 години

Прав е Радев. Народът плати цената на прехода, а Радев я осребри.Сега получава заплата колкото 30 средни пенсии. Ако бяхме купили Грипен, щеше да е мулти милионер.

64

Накратко

преди 4 години

Тоя много взе да се излага.Какво е платил тоя ***...мен предпазител.Нито данъци е плащал нито осигуровки.Наглеее здраво.

63

Анонимен

преди 4 години

Генерал на изтребител МИГНа Решетников ибрик След всяко радиомълчание ВЕТОСрещу единадесет хилядарки нето