290

Анонимен

преди 4 години

Aide piite si apovete i leka nost, dobar e Erdogan, che vi pazi debelite kartuni, dokato leti po sveta Borisov za vasheto stastie...

289

Мда

преди 4 години

България в момента е дуалистична монархия(като Австро-Унгария навремето)-Борисов и Доган споделят властта над страната.Обаче с тенденция Султанът да стане един,поради демографска обреченост.

288

Анонимен

преди 4 години

Borisov, mnoo star toa matrial, glei kva stara iznosena XXXXL koja ima...importirai nesto vnosno, kitaisko, koreisko, taylandsko, indiisko...po-malka fina poroda, s po-malki razhodi i s po-visoka prinadena stoinost....

287

13

преди 4 години

Защо се пенят смешниците? Факт е, че никой по света не се интересува от Баце, колкото и да се напъва. Това е съдбата на парвенютата. Освен в Македония, на няколко месеца веднъж, по световните медии никъде няма абсолютно нищо написано колкото и да се рови. Освен Македония, единствен Бай *** се интересува от Кралят Слънце. Защо ли? По ред причини. България няма независим съд, журналисти биват убивани и пребивани, най-корумпираната държава, 3.5 млн население, затихваща икономика и т.н.

286

българин

преди 4 години

до 318...Взе ми думите от устата...Мисля си.че това момченце и т р о л ч е Герберско "Тонката" .е на не повече от 35 или 40 г..Промито мозъче правещо се на "демократ" като самият Борисов! Оплюващо Русия и хвалящо Герберската върхушка и групировка ГЕРБ! А стана ли му ясно на Тонката че ГЕРБ е като пробит чувал вече.на който съдържанието му.бавно но сигурно изтича през големите пробойни? А до парламентарните избори.Името ГЕРБ ще е най омразното.което никой няма да иска и да чуе??? Жалък си Тонка!

285

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за Мая,получаваш ДБ накрая

284

Анонимен

преди 4 години

За жалост почти излязох прав,как шопите ще си изберат Манолова.Но големия зор ще го изпитат районните кметове от ДБ и техните съкварталци.Борисов ще модифицира усилията си към провинцията,защото се оказа, че там хората повече очакват и оценяват направеното за тях.А бюлетина 66 ще си остане за столично ползване..

283

Анонимен

преди 4 години

Прав си! Затова не ги бий много,малолетни са...

282

анонимен

преди 4 години

Герб от както са на власт си назначиха ниско ново хора където и да се обърнете на всякъде Герб преобладава Особенно в общините на България

281

П.Петров

преди 4 години

Борисов е и нагъл лъжец, ДБ ясно каза, че избирателите и имат глави на раменете и нямат никакво намерение да им казват коя червена злина да изберат!Манолова и Фандъкова са за оставането на Монумента на Окупационната Червена Армия и никоя медия не го постави на въпрос!ДБ няма нищо общо с БСП, ДПС и ГЕРБ и така трябва да си остане ! Ако не могат да съберат мнозинство, нека отрочетата на БКП да си делят баницата, докато не остане нищо и тълпата ги линчува до крак!

280

П.Петров

преди 4 години

Много *** и изключително нагъл селски тарикат е Борисов - комунист, бивша мутра, събирач на вземанията на СИК от заведенията по морето, охранител на Живков и Мадридския крадец!Ами що не погледне собствената си партия - другар до деугаря и техните деца и внуци!ГЕРБ, БСП и ДПС са отрочета на кръвосмешението на БКП и нейното ДС!Реалното управление днес е на тайната коалиция на ДПС и ГЕРБ, това най-ясно си проличава в избора на главен прокурор и разпределението на обществените поръчки!

279

Генерал Радев

преди 4 години

ЧЕСТНО --- ПИСНА МИ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ на ВИНЕТУ : ГЕРБ....ИСКАМ ПРЕВРАТ И ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА..ИНАЧЕ ---- НЕ ОТГОВАРЯМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ .

278

Анонимен

преди 4 години

Само им виж лицата на тия зад него - лица на мошеници и гузни престъпници!

277

Анонимен

преди 4 години

До loshoЗатова ли 10 години не ще да построи един интерконектор с Гърция шейсетина километра дълъг?

276

Анонимен

преди 4 години

До loshoЩото е "лакей на Запада и УСА", затова ли пусна руските пушкала да прелитат за Сърбия?Кажи бе, отворко?Чий ЛАК ЕЙ е тази МУТРА?

275

Корадо Катани

преди 4 години

Заклевам се --- в Италия преди 7 години дадоха РЕПОРТАЖА НА БОКО В ЯПОНИЯ КАТО ПОДСИЧАШЕ И ПРАВЕШЕ КАРАТЕ ФАТКИ НА МИРО НАЙДЕНОВ , КОГАТО ПАДНАХА ДВАМАТА ПРЕД ЯПОНСКИТЕ СИ ДОМАКИНИ И СИ СКЪСА 2 КОПЧЕТА НА САКОТО ''''ГЕНЕРАЛ''''' БОРИСОФ....ИТАЛИАНЦИТЕ НАИСТИНА СЕ СМЯХА ЯКО , НО ПОСЛЕ СЕ ЧУДИХА И ПИТАХА : КАК ТОВА НЕЩО Е ПРЕМИЕР НА СТРАНА-ЧЛЕНКА НА Е.С. ????

274

Койчо

преди 4 години

Баце стига с този мъжествен фалсет с който говориш че кмета на Симитли пак ще дойде при теб.

273

Анонимен

преди 4 години

американците нарочно си избират ***.ло.умници за марионетки защото на тях им е забранено да мисляти ако се зпуснат си заминават

272

Анонимен

преди 4 години

тоя сигур и *** като го види повръща

271

Анонимен

преди 4 години

второ поколение комунист ми говори за номенклатуратия дето се облажват около него ги разбирам ама без.мозъчните дето ги избират не ги разбирамтакава липса на мозък е характерна само за дочовеци