33

Анонимен

преди 4 години

От колко народ се състои държавата от 803 000 души ли е. Къде са останалите 6 000 000 или те съществуват само на хартия в мъртви души. Това нее печелене на избори. Печеленето на избори е когато гласуват поне половината от народа за партия която е с претенции за власта. С една шепа гласували няма как да са първа сила. Общо гласували 1 500 000 това ли е Демокрацията. Ако е това да си я качиме на оная работа да не оди пеша.

32

Генади

преди 4 години

за 10 години ГЕРБ-еризъм, България постигна много.....магистрали, метростанции, нови производства, курорти, аквапаркове, модерни хотели, членство в НАТО, членство в ЕС, над 100 милиарда БВПза 45 години цоцализъм и кукувизъм......, постигнахме само дългове, опашки за банани, режим на тока, мизерни панелки, 10-години чакане за Москвич, паметници на Ленин, манифестации и фалит на държавата през 1989г.

31

Аз знам

преди 4 години

КАКВА СИЛА СТЕ БЕ МУШМОРОЦИ !!! ЩЕ ВИ ИЗТЪРПИМ ОЩЕ МАЛКО, ЗНАЕМ ЧЕ СТРАХ ВИ ТРЕСЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ВАС !

30

Наблюдател до 9 и 10

преди 4 години

Хайде стига ***. Има и по-бедни от нас в Европа-Албания, Северна Македония, Молдова, Беларус, Косово, Армения, Грузия. По-смъртност сме първи, така е. Като бяха БСП, НДСВ и ДПС на власт нещо промени ли се? Не защитавам ГЕРБ, само гледам фактите. Какъвто народа, такива са и управляващите.

29

ГЕРБ ЗА ПОСЛЕДНО

преди 4 години

се докопаха до власт по места да крадат общинските бюджети. Чрез 600 000 НЕВАЛИДНИ бюлетини и тотално купен Ц. вот. Ще им излезе през носа. Хората така са настръхнали, че ИЛИ , ИЛИ

28

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

ГЕРБ прави отчет на националната работна среща.БСП прави КОНГРЕС,под девиза: "Давам оставка, неее вече не я давам"

27

ТИКВАТА

преди 4 години

ще гледа още по-неадекватно от ЖИВКОВ на пленума 1989г. Това е началото на края на ГЕРБ

26

ПроСоТо

преди 4 години

ама естествено!.."Член Първи" от Конституцията на НРБ всъщност НЕ е отменен!..-А той гласи:-"БКП е единствената /сега наричана "Първа"-ГЕРБ/ политическа сила в страната"..та така..-"Пременил се Илия,погледнал се-пак в тия"..Та:-Катуриха Живков,за да седнат в креслото му бившите пазванти,далавераджии,слуги,бензинджии,разни ченгета,доносници и прочие.."интелектуална ..из..мет"..тежка е Съдбата българска!..А защо е така?..-Аз лично нямам отговор,вероятно просто сме.."развалена стока"..УВИ

25

Радослав

преди 4 години

При нелигитимни избори заради колосалната избирателна активност от 42% да се хвалиш, че си събрал някакви си има няма 20% от гласовете е върховна комунистическа глупост!!! Ама едно си е научил бай Тиквондур от Бай Тошко докато му галеше орехите и това си прави. Гръмки изказвания за пирове по време на чума!!! Абе тикви прости, какво се хвалите с това, че сте първи сред нежеланите? 60% от нацията не е гласувала (реално са повече, но пуста му и фалшификация на избори)? Това ли ви е победата?

24

-

преди 4 години

Толкова е гнусно! Тоя не е виновен, но тези около него - повръщам!!!Безсмислено е да се коментира!!!

23

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 19Поне ромите не са гласували за нея ***!Защото без тях ГЕРБ губеха София!

22

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 23, то само с тези да беше!

21

Анонимен

преди 4 години

Има само 2 дежурни трола.Другите са на конгрес.Да пляскат на Вожда и да викат Ура.

20

Трактор

преди 4 години

БРАВО НА ГЕРБВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

19

Анонимен

преди 4 години

Първи са с купени гласове от Факултета и Хр. Ботев!

18

Анонимен

преди 4 години

И едните и другите са маскари аз съм с тез които ни управляват

17

Анонимен

преди 4 години

Ромски ГЕРБ !

16

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова е избрана само с 15%от имащите да гласуват Софиянци...каква победа е това?--------Кажи Манолова колко % събра от имащите право на глас в София? хахахххахахахх

15

Анонимен

преди 4 години

Защото са гербороми.

14

Министър председател

преди 4 години

, министрите и делегатите взели ли са си отпуск или пак ги храним ние? Това е партийно мероприятие.Да си изберат министри или партийци.