96

F5

преди 4 години

А не може ли да разследвате тиккквата за това, че управлява с ДПС и да го съдите, ДПС не са на власт, как така няма да си плащат данъците тези хубавци..

95

F5

преди 4 години

Могат ли да въведат негативен вот, примерно нямам желание да гласувам за еди кого си, но имам против ДПС, а може и гласът да може да се разделя на половинки, да се гласува за две партии едновременно с половинка глас.

94

М, да ...

преди 4 години

Мръсният въздух в СФ уврежда здравето и намалява живота! Дали ГЕРБ/Фандъкаа може да бъде съдена за това си деяние?

93

Анонимен

преди 4 години

Ей, разминахме се на косъм. Тази ако беше станала кмет, всички проекти за развитие на София щяха да отидат в чекмеджето. Най-лесно не се греши като не се прави нищо. Цялото й кметуване щеше да е високопарни приказки плюс спиране на проекти - "за благото на софиянци"л

92

Анонимен

преди 4 години

Това с купения ромски вид и купените медии е стара практика на ГЕРБ.

91

давайте минусите

преди 4 години

Не ми харесва ЙФ, но за компроментирана личност, за ис те рясала стринка с провинциални комплекси - никога няма да гласувам.Да пл юе на собствената си партия, на принципите си и да ми се прави на "независима"?!?Айде бе! Да се прегръщат с оня гологлавия, но няма да се получи, защото и на двамата ЕГОто им надхвърля границите и на патологията. И двамата са деспотични, диктатори са

90

F5

преди 4 години

Мая, сложете ваши хора в новините и кажете на хората за крадените части на коли, подменяни части, за жилищата на хоратаа, за убийстваата и подмяната с двойници, за фарса с африканската чума, за развалените хубави български пътища, за визуалните макети заменящи българската природа, за унищожения въздух и вода, за унищожената природа, за кастрираните кучета, които са най-добрите приятели на човека, за липсата на истински пропан бутан, за предизвиканите катастрофи по пътищата с иемпита и т н

89

Анонимен

преди 4 години

Като нов /стар/ кмет, сега вече, ще се застроя всички градинки, за да може и вие, като мен , по земята да не ходите

88

Анонимен

преди 4 години

Ми събуждайте се софиянци, ние Пловдивчани отдавна отстранихме комуунистите

87

Столичен Ромей

преди 4 години

Аз гласува за фандъкува -щото после Тя каза че за всеки ще има по едно ремарке гуми за отопления да са топлими

86

F5

преди 4 години

До животновъдите,Това с африканската чума е било някакъв фарс на г*астите, защото свинското месо много добре размагнитва, сигурно тровят свинете с хранителни добавки за фалшива сланина и за отслабване, както и нас хората, да губим от месото си, защото то е защита!Не гласувайте за тикквата повече!

85

До Камелия Цветанова

преди 4 години

Не ми стигнаха пръстите на двете ръце да ти броя ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ В СТАТИЯТА! То бива неграмотност, ама явно нивото в днес е на дъното.

84

М, да ...

преди 4 години

До м,да даС/В този мръсен/ липсва кислород/ въздух в СФ ли да стане това?

83

Анонимен

преди 4 години

И в Шумен е така, но дори по-брутално. От очаквани 10% се оказаха 0,1 процента. Групировката спечели

82

F5

преди 4 години

Май храната може да се подобри, тъй като няма естествен отбор на семената, тровят ни жлъчките да продавт тоалетна хартия и семената се токсифицират. Пак ще има селско стопанство, но една много качествена храна, пак ще има грижа за реколтата, разбира се, от хубаво по-хубаво ще стане!

81

F5

преди 4 години

Вярно ли правили проблеми геййберастите на децата, дето влизали в порнографски сайтове?! Че то това от любопитство, какво толкова, пък и възрастовото ограничение е малоумно, децата по затворите ли са, само визуални макети на деца по улиците..

80

София

преди 4 години

С ромска принцеса.

79

Анонимен

преди 4 години

"На два от десетте балотажа в столицата, на които срещу кандидати на ГЕРБ се изправиха срещу опоненти от Демократична България, партията на Бойко Борисов все пак успя да измъкне победа.Това се случи в районите Възраждане и Витоша"Възраждане.... Факултето !!!Витоша.......нови сУфиянци.Ето това е гръбнака на ГРОБ.

78

м,да да

преди 4 години

До М, да ...Така си е - София се пробужда, но ти още не.

77

F5

преди 4 години

И да знаете, че тикквата управлява с ДПС! Национален предател!!