136

F5

преди 4 години

Подменят самолличностите на хората, трябва да подновят балотажите!

135

Гласоподавател

преди 4 години

Все си мисля, че опцията "не подкрепям никого", би трябвало да отпадне от бюлетините за балотажи на президентски и местни избори. Ясно е, че много хора не подкрепят нито един от двамата кандидата, но тук, за разлика от първия тур и най-вече изборите за правителство, не се разпределят мандати, а се определя конкретната личност, която ще заеме дадения пост.

134

F5

преди 4 години

Трябва да има предсрочни избори, а от градовете двойницци кой ще гласува бе? Ами подменените самоличности?

133

До 137

преди 4 години

Е другарю .Това не е разгром.Резултатът на Мая Манолова е страхотен на фона на цялата помия,която се изля върху нея включително и от този сайт.Мая показа,че ГЕРБ може да бъде смачкан като отида.Браво Мая.Продължавай да ги групи и.

132

Глупости

преди 4 години

До Помнят фиаското БСПСамо историята един ден ще каже истината за Жан, но няма да забрави връщането на История славянобългарска, няма да забравят последвалото разграбване на всички активи по времето на Костов, царя и най-вече на бб. Един ден в историята бб ще бъде сочен за управителя на територия Б-я като унищожителя на българското и държавата България. Тук от 2001г. вилнее мафията. Имаме държава на мафията!

131

Анчо

преди 4 години

Мая е зла жена - по- добре, че не стана кметица на столицата - щеше да се разбеснее и да дерибейства, и да ни предава от нейния злобен дух.

130

Анонимен

преди 4 години

Е другари, сега как се чувствате след разгрома в цяла България . Вие живеете в измислен свят , а хората живеят в 21 век. Помнете никога повече БСП няма да е на власт.

129

Прави впечетление

преди 4 години

Също всички силни Личности в БСП биват рано или късно сканализирани и изхвърляни, а на тяхно място партийни и неизвестни оглавяват партията им. Вижте Първанов - популрна и харесвана личност. Манолова е също популярна и харесвана, сега чакам и нея да я скандализират или изхвърлят. Манолова си остава най-харесвания политик от кадърите БСП, но София и беше твърде голяма хапка, еле пък със сянката на партията от която идва.

128

Анонимен

преди 4 години

Исках Мая Манолова за кмет !!!

127

?

преди 4 години

До ИстинатаИ къде го видя това, нали показаха разбивка по етнос или не умееш да четеш?

126

Помнят фиаското БСП

преди 4 години

Много хора още помнят какво нагло крадене беше при Станишев. Всички евро-фондове бяха спрени заради присвояване. Помните колко нагло твърдяха че АМ. Люлин е готова и викаха еврокомисар на открване на 2 км. отсечка - само един от многото нагли примери!Също се помни финансовата криза Виденов '96-та.Колкото и грешки да е направил Борисов, все пак е по-добре от каквото беше.

125

Анонимен

преди 4 години

след последния провален кметски мандат не очаквах пак да си изберем фандъка

124

Анонимен

преди 4 години

Терминът пирова победа е някак си правилен... ГЕРБ едвам успява да сложи собствен кмет...

123

Истината

преди 4 години

Ромите избраха Фандъка.

122

Анонимен

преди 4 години

До 126Смях е, но смях от нейна страна. Това, че си абдикирал от правото си на избор, означава, че някой ще направи този избор вместо теб.

121

Анонимен

преди 4 години

До Мафият в беленеНародния съд избивале хора за щяло и не щяло. Повечето "изетници" се бяха изселили или се бяха присъединили към комунистите. Избиваха се политически противници, хора с които някой е имал проблем или такива, които са им за виждали селяните...

120

Анонимен

преди 4 години

Важното е че маалите в София са гласували 100 % за Крадлив Фандък.

119

Смях

преди 4 години

Има 209 542 при град с 2 милиона жители.Кмет е на 1/10 от хората.

118

Анонимен

преди 4 години

Ами то няма и 5 % разлика, което означава че ако не беше ромския вот, Стрина Юрдана щеше вече да пътува за Белчин баня.

117

МАФИЯТА в БЕЛЕНЕ

преди 4 години

Само така ще се оправим. НАРОДНИЯ СЪД преди 70 г реши много въпроси, сега ще трябва пак да се конституира извънреден съд както в ИТАЛИЯ през 70-те съдиха стотици мафиоти в клетки с вериги на ръцете след като взривиха в Палермо съдия Фалконе