294

Отвратена

преди 4 години

Отвратена съм как се изразявате за народа си, само за сведение на антибългарите: Макрон е най-мразената т вар във Франция. Живея във франция от много години, гордея се,че съм българка. Искам ми се ДАНС да вземе мерки и някои от подписващите в този пропаднал сайт да бъдат проверени. А онези,които храчат върху България- видяли сте Франция отблизо,колкото аз съм видяла Луната. Тук скоро ще има гражданска война , разбирачи... И не е заради българските банди, уверявам ви.

293

Анонимен

преди 4 години

Всички в ЕС обичат и уважават българите

292

258

преди 4 години

До гостАми да cи чувал нещо за терора след 1944 - ~50,000 души? Според мен, само безгръбачните са оцеляе след този терор след 1944.

291

До 161

преди 4 години

"Немско племе изгонено от Германия, говорещо на развален Латински и крадящо испанска и италианска история, що е то? Дори Луи ДьобФинес е с родители испанци! Почти нямат свои известни и талантливи."Много точно казано. И Жан Рено и Ману Чао са с испански родители. Те самите французи не знаят какви са-гали ли са, франки ли, римляни. Отделно баските, бретанците и корсиканците се считат за друг народ.Аквитанците и окситанците пък имат засилено регионално чувство. Народ без национална индивидуалност

290

негово мнение

преди 4 години

за пред нацистките банди във Франция. Аз също бих препочел африкански заселници по българското Черноморие вместо стотиците хиляди руски бляяди които българските ДС агенти незаконно натурализираха преди 25 години.След 50 години руската бляяда в България ще иска автономия и руските марродери с радост ще се отзоват на повика, както стана с руската бляяда в Крим. Африканците това долно деяние никога няма да направят, може некое и друго мулатче, но по-добре български мулати отколкото русоблядо иго.

289

Василев

преди 4 години

Това е начало за оказване на политически и дипломатически натиск срещу неразумните българи, които оказват съпротива срещу френските инициативи например пакета Макрон!!!Един президент не казва просто случайно ей така такива думи в интервю, това е начало на тиха дипломатическа прикрита икономическа война!!!Агент Айвъри Лахонек!ЦРУ!!!

288

гост

преди 4 години

"Българите стоят в основата на човешката цивилизация"- Франсоа Митеран Къде са истинските генетични българи???

287

Василев

преди 4 години

ВИС и СИК не ги е июмислил френския президент!!!Това са български творения!!!Агент Нейтън Брамбахал!ЦРУ!!!

286

258

преди 4 години

Макрон се смята за по-голям европеец. Известно ли му е, че България съществува от 1338 години? Май повечето от неговото съсловие имат същия нпроблем.

285

Стоян

преди 4 години

Спокойно, както Германия, така и Франция вървят с твърда крачка към мюсулманизация и ислямизация! Франция е малко по-напред. Сами си затриват християнските държави.

284

Fenasi Kerim

преди 4 години

Французите винаги са били лицемери. Това с Макрон е поредния пример.

283

гост

преди 4 години

Браво комунисти, добра анадол генетика сте развъдили за показ по света и у нас!Къде са честните и трудолюбиви християни???Каквото сте си послали на това ще спите.

282

Василев

преди 4 години

Франция защо не казва нещо лошо за румънските емигранти, да не би да са по-малко и по възпитани от българите???Ами защото вие сте селяни прости, и си правете руски ядрени централи и прикрити руски газови патоци!!!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

281

rusnak

преди 4 години

Когато си 80% е нормално да не усещаш колко те еб/ават в партньорските държави. Но нормално, когато лицето на тези 80% е откровен то/луп който дори не вдява от езиците на които му го казват право в очите.. а той се усмихва като откровен ***.

280

Анонимен

преди 4 години

Макрон е натиснат жестоко. Жълти жилетки трошат магазини, масово жени забулени, нула интеграция на африканците и нула растеж на икономиката плюс дълг равен на БВП.... отделно престъпност в предградията каквато не сме и сънували.

279

Василев

преди 4 години

Да бяхте купили една две фрергати от Франция, те наляха милиарди евра в българската икономика, откакто сте в ЕС!!!Агент Тони Брандиго!ЦРУ!!!

278

Anonim

преди 4 години

Макрон, марш в Габон! Льо Пен президент!Франсета и англичаните винаги са били врагове на българите.Колониални поробители тласнати към морален упадък... Трябва да обръщаме повече внимание на приятелски настроените италианци и ирландци (като впрочем и те са много враждебно настроени съответно към Франция и Англия).

277

Анонимен

преди 4 години

Ми, камиона със замразените виетнамци беше български. Това се каза по медиите на запад. Ферстеейн? Политика на две скорости.

276

Баце от Банкя

преди 4 години

Ба,е къде па бандити у България?Тоя Маркон сигурно сънува.

275

Григорис Паликарски

преди 4 години

Гърция подкрепя Франция на МАКС....В Гърция полицията и Автомобилната Административна Полиция --- знае че българите са каналджиите за мигранти , цигари и дрога , И ПРАВИ ХАЙКИ ЗА КАМИОНИ И ТИРОВЕ ВСЕКИ ДЕН , САМО СПЕЦИАЛНО ЗА БЪЛГАРСКИ КАМИОНИ .КОНТРОЛ И ТЕРРОР = НОН СТОП , ИНДИИСКИ КОНОООП !...ЗА БГ ТИРОВЕ .