488

Анонимен

преди 4 години

Дори и земетресение е по-добро от ГЕРБ.

487

До 505 и някаи други

преди 4 години

До seiraИскате да ни убедите, че Мая Манолова е подготвена за кмет на София?!Нещо, което е смешно, а е сигурно, че самият Вие не си вярвате!ОТ НЕЙНИТЕ УСТА СОФИЯНЦИ НЕ ЧУХА И ЕДНА КОНКРЕТНА ДУМА ЗА РАЗВИТИЕТО НА ГРАДА! Със селска хитрина се присламчваше към арх. Игнатов и Бонев и за тяхна семка трупаше дивиденти. Сега иска да прилапа избирателите им и след употреба да ги изплюе като непотребни.Надявам се, че избирателите няма да са подведат и ще гласуват за доброто на града.

486

Анонимен

преди 4 години

Дива кюстендилска cливa не може да се ашладиса върху плодното дръвче на София. Тя може да се прихване само на магарешки бодил.

485

Анонимен

преди 4 години

Да свалим диктатурата на Геиб в София!

484

Анонимен

преди 4 години

Този трътлио ще се скапе.

483

име -всеки се сеща

преди 4 години

добре, че вчера назначих 200 нови надзиратели, ще има кой да ме обгрижва след изборите

482

Анонимен

преди 4 години

Да бием дуспата на досадницата от Герб!

481

Дзъ

преди 4 години

Най-накрая след 10 години някой да посмее да го заплаши със съд. Божеството определено е нервно

480

Цв. Цв.

преди 4 години

тоя път няма да се обзалагам на часовник с ББ

479

seira

преди 4 години

ПОЛИТИКАТА НЕ Е "РАБОТА" ЗА ВСЕКИ...НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ПОГОВОРКА, ЧЕ ЗА ГЕНИЙ, ПОЛИТИК, ТЪРГОВЕЦ И К.*** СА НУЖНИ ЗАЛОЖБИ ПО РОЖДЕНИЕ...ПОЛИТИКАТА Е "ПРОФЕСИЯ ЗА АНГЕЛИ" - ХОРА СЪС "ЗДРАВ ГРЪБ" И БЕЗУПРЕЧНА РЕПУТАЦИЯ!НА "ДРУГАРЯ" БОРИСОВ СТРАШНО МНОГО МУ ЛИПСВА ВСЯКАКЪВ "БАГАЖ"...ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА СА ТОЛКОВА ТРАГИ-КОМИЧНИ.НУЖНИ СА ИСТИНСКИ ПОДГОТВЕНИ, ПОЧТЕНИ ХОРА, КОИТО ДА ИЗРАЗЯВАТ И ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, И ДА БЪДАТ ДЪРЖАВНИЦИ!НАРОДЕ!!!

478

пацо балкона

преди 4 години

стискам палци, че иначе ще ми бутнат и барбекюто

477

Анонимен

преди 4 години

Турците в България си имат партия ДПС и си гласуват за нея, Руснаците също си имат партия и гласуват за нея - БСП , само не разбирам защо българин би гласувал за която и да е от тези партии , те поддържат чужд интерес , а не вашия.. ?!!!!

476

Анонимен

преди 4 години

3.11. Фондука ке падне.

475

кара.канчева

преди 4 години

Дори една гънка да имаш , когато видиш дрогирания Борисов по бТВ ще гласуваш срещу Фондукова .

474

Анонимен

преди 4 години

Колкото е Tъпа... толкова и гpoзна... Като всички, които гласуват за нея...

473

избирател

преди 4 години

ФОНДъкова ако иска да я преизберем, ще трябва да обещае по един безплатен противогаз на всеки столичанин.Неслуайно съдят България за мръсен въздух.

472

ГЕ66ЕФ

преди 4 години

Внимавайте да не ми светнете децата да не си играят с кибрит, от сутринта пожарогасителят не работи

471

оптимист

преди 4 години

Когато един тиранин се позадържи на власт, раята започва да се страхува и да го преизбира. Помните каква монолитна власт имаше през 80-те и как всички се преродиха в демократи от ден до пладне. Така ще стане и в наше време. Само да се разклати режима.

470

Анонимен

преди 4 години

Щяла да съди Боко. А не беше ли идеята, на цялото начинание, да победи Фандъка на избори?Та с тази задача не се справи, но високо се цели.Е и да приемем, че го осъди. Мен, гласоподавателя който не спечели, какво ме грее, че е получила лично удовлетворение, че не била еди к'ва си.Просто такова и е нивото.А всичко което трябваше да направи, е да спечели доверие на не гласувалите, и да спечели. А нека после Боко я съди за обида.Мая може и да бе най доброто от втория екип, но не е победител.

469

Б.Б

преди 4 години

***.