27

Анонимен

преди 4 години

Гъбите от Бузлуджа имат халюциногенни средства.

26

Анонимен

преди 4 години

До mutroo prozzta?? Баце, кат та гледам колко си ми грамотен си мисля че требва да се радваш че някой ти дава и 600 лв. заплата. Ако не беше изкласил школото в пушкома, можеше и да научиш нещо и да взимаш по голяма заплата. И нито даскалицата нито мутрата са ти виновни че си *** и мързелив.

25

Зозо

преди 4 години

Гладът кара *** да халюцинират изборни победи, области, общини :))))))))))))))

24

карина

преди 4 години

Уви, самозаблудата е страшно нещо!Пожелавам на БСП да възвърне позициите си, но начело с един нов, модерен и умен председател на партията !

23

карина

преди 4 години

Уви, самозаблудата е най-страшното нещо! Аз желая на БСП да възвърне позициите си, но начело с един харизматичен и умен председател на партията.

22

Анонимен

преди 4 години

Какво и обръщате внимание на тази. Щом е доволна от резултатите - нека си се радва, но всеки нормален човек би подал оставка и потънал в земята от срам след такъв резултат.

21

ай сиктир

преди 4 години

Ако достатъчно отвратени от даскалицата отидат да гласуват със запушен нос за Манолова то шефа на шайката със сигурност ще гледа като бай Тошо когато му казаха, че е никой.

20

Анонимен

преди 4 години

И тия избори показаха че бсп не може да бъде никакъв опонент на ГЕРБГЕРБ просто ги спукаха от бой

19

Корнелката

преди 4 години

Даже целия квартал около ул. Позитано е гласувал за ГЕРБ, но и там сме моралните победители.

18

хахаха

преди 4 години

Че ГЕРБ ви би пак, като маче у дирек! Хал да ви е тази "победа" и в бъдеще все така да "побеждавате"! Докато мадам Лъжа е на този пост, само такива "победи" ще жънете!Тя цяла България синя, но мадам "победила"! Аахахаахах

17

Бау

преди 4 години

Хванахте общините с пенсионерите... Каква изненада :D

16

Анонимен

преди 4 години

Връщали се били.... връщате се в разбитото кафене под панелката да слушате на касетофона химна на болшевика с 5-те склерози от квартала.

15

шматка

преди 4 години

Тая кво пуши бе.Отвратителна жена.Закопа БСП но няма да даде оставка.

14

ай сиктир

преди 4 години

Хайде стига глупости на всички е ясно, че каквото и да спечелят БСП ще е по-добре от предишните избори друг въпрос е дали е достатъчно, още малко и ще станат като националният ни отбор по футбол когато равния мач си е чиста победа..

13

Зозо

преди 4 години

Хахахахахаааа, г-жо Лъжа я проверете абсолютният брой гласове на БСП спрямо ГЕРБ и ако малко имате срам ще идете да се гръмнете някъде:)))))))))))))))))))))Пак спечелиха някой кмет с подкрепата на ДПС и се помислиха за велики :))))))))))Смешни ***!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Пропусна да каже, че с много малко изключения, там където са на балотаж имат по 10 % гласове срещу 35-40% на другият кандидат. Г-жа Лъжа е нагла както винаги. Може би е време за оставчица след поредния провал, или още е рано?

11

ист

преди 4 години

Пътят към властта минава през Костинброд - лъжи и агресия.

10

Избирател

преди 4 години

Къде се завръщаш ***, Корнелийо? В Долно *** ли? И като отивате на балотаж в 12 града, к'во от това? В Габрово на предишните избори имахте 16 %, сега 17%. Голямо завръщане, голямо чудо! Скрийте се най-после някъде и спрете да се показвате, че хора като мене, вече на възраст, вдигаме кръвното, като ви видим!

9

Русофил

преди 4 години

Къде се завръща цяла България е опасена от ГЕРБ,да види картата.Власта никой не пуска лесно.Тези така държата цялата администрация плюс мвр,пожарни,съд.система,ФУТБОЛ,здравеопазване и т.н.Корнелия сънува нещо.

8

антибсп

преди 4 години

Бълнуване е. Спете спокойно деца.