13

TPE3BEH

преди 4 години

Общо взето пълни глупости. Поредната платена партенка от производителите и дистрибутори на горива и производители на автомобили с ДВГ. Прогреса не може да бъде спрян, дерзайте!

12

Анонимен

преди 4 години

И кое е трудно в обслужването на Тесла? Не се сменя масло, ремъци, ролки, филтри антифризи, водни помпи, свещи и такива чарколаци. Всички тия работи трябва да ги сменяш на пушещата бензинка или дизелка или греша

11

До 10

преди 4 години

Ако знаеше английски можеше да прочетеш кои коли в момента най много си запазват стойността. Познай кои са - Тесла. Сигурно и в Руските сайтове го пише ако потърсиш

10

АнонимеН

преди 4 години

НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА СИ КУПИ ЕЛЕКТРОМОБИЛ!!!САМОИЗБУХВАТ НА ЕДИН МУ БЕШЕ ГРЪМНАЛ ГАРАЖА ЩОТО НЕ БИЛ Я ЗАРЕЖДАЛА КАТО СЕ БЛЪСНАТ СЕ САМОЗАПАЛВАТ И САМОЗАКЛЮЧВАТ ЗА ДА НЯМА ОЦЕЛЕЛИ СВИДЕТЕЛИ ДА РАЗКАЖАТ!

9

шофер

преди 4 години

С парите за 1 теслА се взима АМГ на 4 години и 10 тона бензин. Късаш му шортите от каране и кеф и след още 4 го продаваш с 30% надолу. Какво става с теслАта след 4? Първо е сменила батерия за $8К. Второ е търсила зареждачка на всеки 250-300 км. Трето шофера и е платил $1К за ютилизация на първата батерия. И четвърто - СОБСТВЕНИКА НЕ МОЖЕ ДА Я ПРОДАДЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ КУПУВА ВТОРА РЪКА ЕЛЕКТРОКАР ЗА ПИВЕЧЕ ОТ $1К !!!!! Поздрав за всички елПалячовци :))))

8

Анонимен

преди 4 години

Гледах клипче в тубата как някаква жена гори в една бяла Тесла.Опитаха се да я изгасят с пожарогасители.Изгоря като клечка кибрит.Единственото хубаво нещо което мога да кажа е че толкова мощно се разгоря за малко повече от минута че оная вътре умря доста бързо. Не си купувайте тоя гаден крематориум сглобен от мексиканци на палатков завод в пустинята.Оня хитрец Мъск има 10 коли на течно гориво и една тесла на ток дето я кара колкото да го снимат.Защо така?

7

Анонимен

преди 4 години

Хората в САЩ в предградията си се събуждат и Теслата е заредена и няма нужда изобщо да ходят до бензиностанция. Зареждат по пътя два пъти я годината като ходят на екскурзия. Не знам някой да се буди и да му е пълен резервоара и да не ходи изобщо да пълни на колонката

6

стефчо

преди 4 години

Лоши коли са естествено,дручко си е нещо "нов внос" за 4000 лв от незнам къде си.....

5

Корен от Тиква

преди 4 години

Гадно. Най-продавания автомобил в САЩ.

4

13

преди 4 години

Не си купувайте Тесли. Ако всеки е с електричка, руските зверове и арабските орди ще започнат да умират от глад и ще тръгнат да нападат Европа с огромни жертви от двете страни. Арбаите нямат туризъм, а руснаците нямат ядрени технологии, това са призкаки от 1001 нощ. Модерния, интернационален туризъм е измислен в Германия през 17 век, ядрената енергия е открита от германец. А Китай няма да смеят да нападнат, защото за 24 часа ще ги наврят при Уйгурите, цяла Русия и арабите.

3

Анонимен

преди 4 години

Някой ако погледне графиката на продажбите на Тесла ще разбере че тия неща не притесняват хората дето имат кинти за Тесла. Май петролните компании са притеснени

2

Анонимен

преди 4 години

Моята причина"кисело гроздето"А иначе Тесли'чките са без аналог!

1

Мойте причини

преди 4 години

Струва повече от Мерцедес.При катастрофа се запалва доста често и гори много интензивно.Ако не успеете да излезете за секунди сте мъртвец.Когато горят батерийте отделят много силно отровни газове.Не е нужно да изгорите просто трябва да ги подишате няколко минутки и сте скокнал в гроба.Едва ли карате с противогаз.Автомобилът се зарежда за безумно време между 90мин и 12 часа.(постойте 2часа на бензиностанция да видите кво е).През зимата батерията пада много по-бързо и неравномерно.ТеслА е.Голяма.