39

Нинова пак поде: Реж

преди 4 години

СПИЦИАЛНУ БИБИ КЪПУТЯ УТИВЪ В СИМИТЛИ И СЛЕД ТВА Ф СУФИЙСКИЯ, А КЪЛИНКИТЕ И ОСТАНАЛУТУ КЪПУТЕ УТИВА ПУ ДЯВУЛИТИ....Нинова пак поде: Режимът Борисов си отива

38

BAi HOi

преди 4 години

Бойко Методиев Борисов: "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме..." Светът не познава преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Незнаещият езици изглежда като глухоням, отделно от нелепото му *** присъствие. Хората вече, като го видят си знаят, че веднага се пристъпва към едно прегръщане и целуване...

37

BAi HOi

преди 4 години

Бойко Методиев Борисов едва не събори Орбан, само и само да си изпроси ръкуване с Меркел. Както нахално избута всички, за да се докосне до (изненадания) Тръмп... Неизживяно детство - гушкане, прегръщане, целувчици, пускане на ръце... И *** - глухонямо присъствие, поради незнание на поне един език...

36

To6

преди 4 години

СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗА КОМУНИЗМА И КОМУНИСТИТЕ ?!?! а СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ГЛУПОСТИ И ОБЕЩАНИЯ, НО 1 500 СА МАЛКО !!! А КОТО НЕ ВИ ОТЪРВА ОТ КОМУНИСТА, ЗАЩО НЕ ГО МАХНЕТЕ, СЕ ДУП........ САМО ПИШЕТЕ, ЧЕ МАХНЕТЕ ГИ ДЕ !!!!!!!!!!!!!!!

35

BAi HOi

преди 4 години

Дясната ГЕРБ е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри.

34

Хммм

преди 4 години

Днесбг други вицове знaете ли, този беше добър.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Как откъде-теглим нов заем 2 млрд и 200 хиляди. и няма да оставяме пари за бюсжетен излишък за почерпки в края на годината.

32

криви сметки

преди 4 години

2500 лв на чиновнека и 500 лв на работника-3000.Делено на две-1500 лв средна заплата.

31

ууу

преди 4 години

А сиренето колко ще бъде?

30

Анонимен

преди 4 години

Ко каза Ко? Влезте в джобс.бг ще видите кой колко предлагат.. Даже да си инженер без опит предлагат ти 800лв нетно..

29

Анонимен

преди 4 години

Някъде из БГ казваха така: е те съ

28

Анонимен

преди 4 години

Само да ви кажа:Първо е прогноза и второ е бруто, ако нещо ви говори!!!

27

Анонимен

преди 4 години

И от къде ще дойдат парите за тези заплати.От небето ли?По дърветата ли ще растат,като гледам каква икономическа сила сме,в какъв подем сме.Докога ще ни баламосвате.България е обрулена отвсякъде.Тя е един одавна обран бостан.

26

Анонимен

преди 4 години

Ако знаете отстрани какви нещастни мрънкачи изглеждате ...

25

Анонимен

преди 4 години

Не са прогнози, а лъжи на властта, както винаги.... Не се отнася за всички хора, градове и професии.

24

Анонимен

преди 4 години

От 20 години все предвиждам, че следващата ще съм доларов милионер. Мисля да продължа с прогнозирането поне докато се пенсионирам.

23

Анонимен

преди 4 години

Абе, нали днес предизборната агитация беше забранена?

22

до ами да

преди 4 години

ами не , в София има хиляди хора със заплата 600-800 лв - продавачки ,чистачки, сервитьори ,гледачки и тн

21

господин мутра

преди 4 години

еми че и сега им плащам на младите и красивите 1500... НА ГОДИНА! вижте ме колко съм напред. в 2021 ща им дам 1505 и пак ще съм щедър. щото са млади и красиви и като им наредя скачат на площада да ме вардят от комунисти. като тате ми, и дедо ми, и целата ми рода. шоо лоши комунисти. добре че имам млади и красиви да ме пазят от родата ми че иначе нема нов мерцедес всеки месец!

20

The Ghost

преди 4 години

Работя в провинцията в малка фирма от 6души. Шефа взема 5000, а другите петима по 1000. Средната заплата е 1666.67лв. Въпроса е - к'во ме топли това, като реално вземам 1000?